Turski-sesongen i gang - bra deltakelse i Romjulsrennet på Sjusjøen.

Postet av Litrim den 31. Des 2016

543 deltakere fullførte årets Romjulsrenn på Sjusjøen - litt færre enn for 2 år siden, forrige gang rennet ble arrangert. Best blant gutta ble Torgeir Skare Thygesen, IL Korlevoll - Odda /Team Leaseplan mens Ingeborg Dahl, Ringkollen skiklubb ble beste kvinne. Plussgrader og litt regn gjorde at det ble en god del diskusjon om valg av smøring og ski. Mange lokale benyttet anledning til å sesongdebutere på ski med startnummer på brysten.

Brøttum IL sto for et fint arrangement i gråværet med fine løyper og vel gjennomført arrangement.

Bildet: Det var et stort startfelt som la av gårde i det 23 km lange rennet.

Søkbare resultater finner du her!

Ski og smøring ble et diskusjonstema - de beste gikk på blanke ski mens disse to karene gikk på felleski. Ivar Hjelmseth (t.h) viser stolt fram sine Rossignol felleskiene som han var superfornøyd med. Ulf Holberg gikk på samme type ski og var også veldig godt fornøyd. Romjulsrennet var hans første skitur denne sesongen.


Kristian Kjonerud var ikke helt fornøyd med egen innsats med 17. plass totalt og vel fire minutter bak teten. Han var skuffet over ikke å klare å henge på de beste. Kjenner vi Kristian rett kommer han sterkere tilbake utover vinteren.


Tradisjonen tro Geir Strandbakke , Lillehammer Skiklub vant igjen sin klasse M51-55 med god margin.

En blid amerikaner Michael Myers ( 206) var godt fornøyd med egen innsats. Han kom i mål sammen med Geir Evensen og Ragnhild Bratberg. Ragnhild strålte over egne ski smurt med klister. Både gli og feste var bra.Hanne Monica Storhagen var glad for å være i mål og smilte godt da speaker fortalte at det ble pallplass! Hun hadde litt glatte ski som gjorde at armene fikk gjennomgå.

Beste lokale utøver ble Morten Eide Pedersen, Lillehammer Skiklub/Team BN Bank med tredje plass totalt. Han var i tetkvartetten / tettrioen hele veien, men måtte slippe da innspurten startet.
Torgeir Skare Thygesen IL Korlevoll -f Odda / Team Leaseplan ble totalvinner blant gutta. Det ble en real stakekonkurranse på blanke ski. I bakkene opp mot Sjusjøen skistadion tro han til og fikk noen meter på Morten Eide Pedersen og Øystein Pettersen. Sluttiden var på 59:36. Nå venter Ski Classics i Kina i neste uke på Thygesen og langløperne.
Øystein "Pølsa" Pettersen klart ikke å ta tredje napp i vandrepokalen da han staket seg inn til andreplassen. Fra før hadde han to seire i Sjusjørennet fra 2012 og 2014. Han lovte å komme tilbake neste år for å gjøre et nytt forsøk til å ta vandrepokalen. Øystein har gjort Lillehamring av seg, har flyttet til Vårsetergrenda og har meldt seg inn i Lillehammer Skiklub.Ingeborg Dahl, Ringkollen Skiklubb gikk under radaren for speaker og nesten for fotografen. Her går hun i mål som beste kvinne på tiden 1:14:36.Marthe Kristine Hafsahl Karset, Vang Skiløperforening jublet og trodde hun hadde blitt beste kvinne. Hun tok igjen Tuva Staver ca en km før mål og trodde hun da var først i løypa. Hun ble også tatt i mot som vinner, men resultatlistene viste noe annet.Forrige vinner fra 2014 Tuva Staver staket seg inn til 3. plass totalt blant jentene.Totalvinnerne Torgeir Skare Thygesen og Ingeborg Dahl med vandrepremiene. I tillegg fikk de en halv gris hver som førstepremie.
Arrangørene hadde flyttet premieutdelingen innendørs i det nyoppsatte teltet. Fotografen fikk litt problemer med dogg på linsa, men samtidig skapte det fin stemning med mange tilskuere på premieutdelingen.

Romjulsrennet først ut blant turrennene i distriktet - Her er terminlista.

Postet av Litrim den 29. Des 2016Øystein Pettersen den gang Lillomarka skiklubb og Tuva Toftdahl Staver, Heming er siste vinnere av Romjulsrennet på Sjusjøen. Begge er blant de vel 500 deltakerne som er påmeldt til rennet i morgen 30. desember.

Romjulsrennet er første skirenn på terminlista til Kondis for Hedmark / Oppland. Deretter følger Budorrennet og Skeikampen rennet 7. januar og Finntjernløpet 15. januar.

Skiterminlista finner du her med alle detaljer.

Romjulsrennet på Sjusjøen arrangeres i år for 6. gang, første gang i 2010, den gang med 275 deltaker. I fjor ble rennet avlyst. Det er Brøttum IL som er arrangør.

Du kan følge resultatene LIVE fra Romjulsrennet på EQ-timings sider -lenke her

Du kan lese mer på samleside for Romjulsrennet på kondis.no.
Litrimkalenderen for 2017 - sesongstart 26. april

Postet av Litrim den 27. Des 20162017- sesongen starter opp tradisjonen tro med Kringsjåløpet med start og mål ved Kringsjå skole 26. april. På grunn av påsken begynner vi en uke senere enn i fjor. I år blir vårsesongen delt i to med en pause på 3 uker, rundt 17. mai og Kristi Himmelfartsdag. Start og målområdet til Strandtorgetløpet blir flyttet til området sør for Plantasjen. Dette pga at området bak El-kjøp ikke egner seg til trasé for løpet.

Høsten blir en kopi av 2016-sesongen. Vi håper at også 2017- utgaven av Elva-løpet vil slik vi hadde det i høst med start og mål mellom hallene.

Litrim-klaenderesn for 2017:

Løp NavnStedDatoKLArrangør
1Kringsjåløpet - 2,78 kmKringsjå skole26.04.1719:00Gudb.Politi IL
2Maihaugenløpet - 2,3 km

Maihaugen

Telthusplassen

03.05.1719:00LS BIL
3Strandtorgetløpet - 10 km

Sletta sør for

Strandtorget

10.05.1719:00Litrim
4Hovemoenløpet - 4 km

Sletta mellom

Svarstadvika og

Mosdodden

31.05.1719:00HABIL
5Mesnaelva opp - 4 km

Start Strandtorget

Mål: Kanten kro

14.06.1719:00Litrim
6Kanthaugenløpet - 6 km

Birkebeineren

Skistadion

21.06.1719:00Posten BIL
7Flømyrløpet - 5,3 km

Skurvbrua

Nordseterveien

16.08.1719:00DnB BIL
8Vegmuseumsløpet - 3,5 km

Vegmuseet

Hunderfossen

23.08.1719:00Vegvesenet BIL
9Olympiaparkløpet - 10 kmHåkons Hall
Øvre side
06.09.1718:30Litrim
10Elvaløpet - 3,2 km

Håkons Hall

Forsiden

13.09.1718:30Tele BIL

Mer info om løpene - klikk på navn på løpet (blå skrift)
God Jul og Godt Nytt År

Postet av Litrim den 23. Des 20162016 ble et godt år for Litrim og Sørdalskarusellen - det ble den nest beste sesongen noen sinne med deltakerrekord i Kringsjåløpet da 335 fullførte løpet. Litrim takker alle deltakere, arrangører, alle gode hjelpere og samarbeidspartnere for god støtte og god hjelp i året som snart er historie.

Litrim-styret er i gang med planleggingen, terminlisten er klar (blir lagt ut i romjula) og vi er plutselig tilbake med Kringsjåløpet 26. april 2017.

Vi ønsker dere en riktig god jul og et godt nytt år! Håper å se dere alle på startstreken i april.
Jannike nytt styremedlem i Litrim

Postet av Litrim den 13. Nov 2016Jannike Berg Leonhardsen (t.h.) blir nytt medlem i Litrim-styret. Hun tar over plassen etter Elisabeth Winther som har bedt om avlastning etter to år.

Først takk til Elisabeth for din positive og gode innsats for Litrim - vi er glad for at du blir med videre i gruppen våre gode hjelpere.

Jannike Berg Leonhardsen kom til Lillehammer i 1980, oppvokst i Oslo. Hun er gift med Helge, har 3 voksne gutter; Espen, Johan og Morten og har 3 barnebarn 

Hun er utdannet sykepleier på Aker i Oslo, 1974 og utdannet profesjonell danser i standard og latin fra 1974, har jobbet som sykepleier både i England og Norge.
Hun drev danseskole først i High Wycombe, England i 6 år, samtidig som hun konkurrerte i dans.
Hennes danseskole som hun drev 1987 – 2006 i hele Oppland og Ringsaker var godt kjent.

Hun forteller at hun har deltatt i flere arrangementer for trimmere; Birken ski + løp, Marcia Longa, halvmaratoner. Hun må ha et mål for treningen, som hun alltid har drevet med, mer eller mindre.
Neste hårete mål blir New York maraton i 2017 .

Hun avslutter slik: "Jeg liker Sørdalskarusellen for det den står for; Varierte distanser og underlag, og et herlig miljø. Kan tenke meg å være til hjelp, nå som jeg går av med pensjon i mars -17. Er vant med å arrangere, og vet at man må gjøre det som trengs."

Vi ønsker Jannike velkommen til Litrims styre - første styremøte er allerede tirsdag!
Helges og Jannikes store kveld!

Postet av Litrim den 6. Nov 2016

Det ble ekteparet Jannike Berg og Helge Leonhardsen store kveld på premieutdeling til Sørdalskarusellen i Håkons Hall torsdag kveld (3. november). Ikke nok med at de vant hvert sitt badehåndkle fra Eidsiva Bredbånd og fruktkurven fra Rema 1000 Helleberg - senere på kvelden ble besteforeldre til sitt 3. barnebarn. Farmor og farfar kunne stolt fortelle på premieutdelingen at fødselen var i gang. Lille Aurora kom til verden senere på kvelden på sykehuset i Lillehammer. Vi kan bare gratulerer.

Premieutdelingen ble arrangert i tradisjonelt stil med god oppslutning og med god stemning. Det hele ble gjennomført i løpet av en god time.

Har du ikke fått premien din - ta kontakt med Jørn Breili på telefon 993 79 911.


Åge Ludvigsen ble hedret med blomster for å ha fullført Sørdalskarusellen for 30. gang. Han har vært med hele veien og deltatt i alle år, men i enkelte år ikke alltid nok ganger for å ha fullført karusellen. Allerede i 1981, før oppstart av Sørdalskarusellen, vant han Flåkålia rundt som da ble arrangert for første gang. Avisa Dagningen skrev den gang at han ikke var til å true da han løp inn på tiden 33:11 på den 10 km lange løypa mer enn to minutter foran Tom Onsrud som ble nummer to totalt. På bildet får han sin førstepremie som klassevinner sammenlagt i klasse M70 av Bente Hamnes.Etter årets sesong går Elisabeth Winther ut av Litrim-styret. Her takkes hun for god og positiv innsats for de to årene hun har sittet i styret. Heldigvis blir hun med videre for som en av våre gode hjelpere. Takk for god innsats Elisabeth. Blomster fra Andreassen Blomster deles ut av Finn Olsen.Her er årets klassevinnere som møtte opp på premieutdelingen. Fra venstre: Turid Mellesdal (K50), Kjartan Hellan (Aktive menn), Torstein Rudihagen (M50), Simen Næss Berge (M16-29), Ingrid Taarud (K0-15), Ulf Holberg (M40), Oddrun Hovsengen (K60) og Åge Ludvigsen (M70)

I alt 116 fullførte årets karusell. Markus Haugen var en av disse. Her får han sin deltakerpremie, resultatliste og lodd til uttrekningen.


Ulf Holberg og Dag Storm Henriksen har tatt plass etter å fått deltakerpremie og resultatlisten. Mon tro om det innholdet i resultatlisten som diskuteres.Gudmund Lien var en av i alt 23 som har fullført alle 10 løp i Sørdalskarusellen. For det fikk han innrammet diplom med bilde av seg selv her overlevert av Elisabeth Winther.

Uttrekningspremiene var mange og fine og ble trukket ut blant deltakerne etter hvor mange løp du hadde vært med i. Her er det Erik Thoresen som ble trukket ut som vinner av et badehåndkle fra Eidsiva Bredbånd!

Hageland, Andreassen blomster valgte i år å dele ut gavekort. En fornøyd Eivor Løkken får et av gavekortene.

Marianne Øvstehage har fullført alle 10 og fikk 10 lodd for det. Et av loddene gjorde at hun vant et par joggesko fra Sport 1 Lillehammer.

Og fornøyde barn fikk refleks - en nyttig ting i disse mørketider. Bidragsyter var Sparebanken 1 Gudbrandsdal.

Sørdalskarusellen 2017 starter 26. april med Kringsjåløpet.

Klart for premieutdeling 3. noveber kl 19:00 i Håkons Hall

Postet av Litrim den 22. Okt 2016Torsdag 3. november er det klart for premieutdeling for Sørdalskarusellen 2016 i Håkons Hall med utdeling av deltakerpremier, premier til klassevinnere, premier til de som har fullført alle 10 og mange uttrekningspremier. Vi håper riktig mange kommer på premieutdelingen hvor vi håper å skape en hyggelig, uhøytidelig stund.

Bildet: Koppene til klassevinnerne har kommet!

Vi følger tradisjonelt opplegg

- Utdeling av deltakerpremie og resultatliste.

- Gjennomgang av årets sesong

- Utdeling av premier til klassevinnere

- Utdeling av bilder til de 23 som har fullført alle 10

- Uttrekning av gavepremier fra våre samarbeidspartnere.

Det blir enkel servering.Resultatlista er klar og bilder er under montering!
PDF-utgave av resultatlista finner du her!

2016 var det nest beste året for Sørdalskarusellen. Bare fjoråret er bedre. Det ble satt deltakerrekord i Kringsjåløpet med 335 som fullførte og høsten var bedre enn tidligere. Elvaløpet fikk en opptur som del av Sportsuka.

Tidligere premieutdelinger:20152014201320112010200820072006

Folkefest da Sindre Burås og Marte Mæhlum Johansen vant Skeikampen opp.

Postet av Litrim den 9. Okt 2016Skeikampen opp ble en ubetinget suksess i høstsola de 2.8 km opp på Skeikampen i dag. 452 påmeldte deltagere og minst 1500 tilskuere satte virkelig farge på dagen med topp stemning og sterke prestasjoner. Det ble ingen løyperekorder, men både Sindre Burås, IL Ready med tiden 14:15 og Marte Mæhlum Johansen, Mosvik Il friidrett med tiden 16.44 leverte begge solide løp og vant med solid margin. Det var mange lokale som gjorde sine saker veldig bra!

Les mer på Kondis.no

Se mange bilder på Facebook
Sørdalskarusellen sammenlagt 2016

Postet av Litrim den 7. Okt 2016


Gladeste klassevinner under årets karusell. Julie Aspesletten kunne juble foran fotograf Jørgen Skaug i Olympiaparkløpet, men var nok ikke da klar over at hun til slutt sto igjen som klassevinner i Aktive kvinner 16 - 30 år. I alt har mer ca 750 deltatt i et eller flere løp i Sørdalskaruseen - egentlig 759, men noen har meldt seg på med forskjellig navn og har da blitt to deltakere. I år er det flere individer som har deltatt, men færre som har fullført.

Alt i alt var det 88 som fullførte årets karusell og skal ha deltakerpremie under premieutdelingen i Håkons Hall torsdag 3. november. 23 deltok i alle 10 løp.

Sammenlagt listen inneholder kun poeng fra deltakernes beste resultater. Ønsker du se hvilke løp som gitt deg poeng kan du gå inn på resultatlisten i EQ-Timing systemet og slå opp i Serier hvor du finner hvor mange ganger du har deltatt og hvor mange poeng du har fått på hvert løp.


Klasse Kvinner 0 - 15 år

PoengAntall
Plass
1IngridTaarud2988
2Julie EgebergMoger2957
3Elisabeth LykkenHamre2947
4Selma ØdegaardLauen2827
5JulieJeistad2787
6MarionHalvorsenNustad2556
7TuvaBondesson2145
8IngvildBossum1925
9MariaLykken Hamre1864
10Kristina MasovnHaave1674
11Maria MasovnHaave1664
12Sigrid JøranliSundgaard1443
13TinaTræthaug1353
14LiveBergum1243
15CarolinePlukkerud1193
16HannaHaselquist Evensen1063
17KirstiHøiholt-Vågsnes1033
18Andrine SlettumRuud983
19TirilLoen962
20TheaKvam963
21IngridFougner872
22MalinFuruhaug832
23EliseKankerud762
24Selma StakstonHilleren732
25EirilStrand Rønnestad732
26Hanna HasselquistEvensen682


Deltatt i et løp:
27 Julie Grøndalen 49, 28 Mathilde Lindblad 48, 29 Hanne Knotten Berget 45, 30 Maria Lykken Hamre 45, 31 Stine Lagethon 43, 32 Birgit Kleppa Madslien 43, 33 Ingvild Haugstad Sandvik 43, 34 Eline Turmo Uhlen 42, 35 Dina Utstumo Skoglund 42, 36 Live Lerfald Bergum 42, 37 Marion Halvorsen Nustad 39, 38 Otilie Børresen Bollingmo 39, 39 Martea Bergum 38, 40 Caroline Plukkerud 38, 41 Nora Storås Sommer 38, 42 Malene Hagen Lie 37, 43 Tuva Sveadalen 36, 44 Malene Hagen Lie 35, 45 Inger Grini 33, 46 Sunniva Raddum Skaug 32Erik Toftaker vant yngst gutteklasse foran poenget foran Birk Strand Bjørnaa. Det betyr at Erik vant med fire klasseseire, mens Birk hadde tre. Bildet er fra Hovemoenløpet. (Foto: Jørgen Skaug)

Klasse Menn 0 – 15 år

1

Erik

Toftaker

298

7

2

Birk Strand

Bjørnaa

297

8

3

Isak Skari

Berger

284

6

4

Estin

Holen

249

8

5

Torjus

Aspesetten

248

8

6

Erik Johannes

Jevne

243

5

7

Fredrik Hammerdal

Owren

232

5

7

Birk Strand

Rønnestad

232

7

9

Sivert Raddum

Skaug

230

5

10

Andreas

Grimerud

224

5

11

Ola

Drageset-Haug

215

7

12

Heine Steinar

Sandvold

212

6

13

Arnt Magne

Hagen

199

6

14

Markus

Haugen

185

9

15

Ola

Løvlien

152

4

16

Henrik

Jevanord

129

3

17

Fredrik Hammerdal

Owren

128

3

18

Sondre

Albrigtsen

124

3

19

Marius

Strandhaug

122

3

19

Knut Erik

Jenssen

122

4

21

Marius

Holmen

119

3

22

Vemund

Wangen

119

3

23

Fredrik

Strandhaug

94

2

24

Even

Karlsen

90

2

24

Bjørn Lindvik

Stubrud

90

2

26

Eilev

Aa Klokk

88

2

27

Fredric

Røed

86

2

28

Anders

Grini

85

2

29

Eilev Aa

Klokk

80

2

30

Eirik Hauer

Aalberg

74

3

31

Torje Strand

Bjørnaa

72

2

32

Brage

Wiseth

69

2

33

Sander

Jensen

67

2

34

Nikolai

Rusaanes

63

2

35

Jakob

Rusaanes

55

2

35

Knut

Rusten

55

2

35

Fredrik

Martinsen

55

2

38

Amund Wardberg

Høiby

50

1

38

Syver

Dalen

50

2


Den videre rekkefølgen:
40 Viktor Bilstad 47, 41 Andreas Møllerløkken Østensen 47, 42 Håvard Kvam 46, 43 Eilev Aaklokk 44, 44 Martin Myers 43 (2), 45 Vemund Jacobsen Vaet 42, 46 Sondre Haugen 42, 47 Rasmus Opdal Christiansen 41, 48 Marius Strandhug 41, 49 Tjus Koblar 40, 50 Rasmus Opdalchristiansen 40, 52 Anders Lagethon 38, 53 Peder Elias Nordseth 38, 54 Even Hemma 37, 55 Philip August Gran-Vollund 35, 56 Tinus Luc Koblar 35, 57 Ludvik Holmen 34, 58 Trygve Lagethon 32, 59 Ole Gunnar Kleppa Madslien 32, 60 Ole Lagethon 31, 61 Lucas Bye 28, 62 Bernhard Sommerseth 22, 63 Oliver Braathen Lien 20, 64 Iver Hovsteinthorsberg 20, 65 Frode Mendez Jr. Vikdal 19, 66 Syver Dalen 18, 67 Lucas VoytovichKlasse aktive kvinner 16 – 35 år

1

Julie

Aspesletten

285

8

2

Tone Sundvor

Dahl

282

9

3

Madelen

Dørmænen

272

8

4

Hanne

Maridal

247

5

5

Pia Sofie

Måbø

199

5

5

Marit

Østvang

199

4

7

Guro Skari

Berger

169

3

8

Marte

Flatlien

149

3

9

Pernille

Gullikstad

129

3

10

Mari Virik

Nøvik

121

3

11

Tina

Rusten

110

2

12

Hilde

Fenne

100

2

14

Bente Stoermer

STEIRA

94

2

15

Mari

Nordlunde

92

2

16

Stine

SKAARSETH

89

2

17

Britt Thorshaug

GRANRUD

85

2

18

Julie Sønsteby

Flaagen

77

2

19

Marte Sofie

BURAAS

76

2

20

Karoline Wardberg

Høiby

62

2


Den videre rekkefølgen:
Maren Wangensteen 49, Marthe Bjørnsgaard 49, Maren Wangensteen 48, Lotta Udnes WENG 48, Knutsmoen Tina 48, Hanna Kristine Larsen 47, Guro Næss Berge 47, Kristine Stavås Skistad 47, Tonje Marie Skjelstadås 47, Tiril Annabelle Weng 47, Kari SVINGHEIM 47, Stina Næss Berge 46, Ragnhild Hafsahl Karset 46, Elise RINGEN 46, Kari Svingheim 46, Solveig Hegstad Krüger 45, Lotta Kommandora Weng 45, Bente LANDHEIM 45, Oda Elise Rønningen 44, Marion Nystuen Sveen 44, Ingerid FREDRIKSEN 43, Vilde Bakkhaug 43, Kristin Hjelstuen 43, Martine Korslund 42, Turid SALBU 42, Amalie Ous 42, Oda Lund AAKRE 41, Hanne Tingelstad 41, Marte SKAUG 40, Tonje Skjelstadås 39, Vibeke PERSEN 39, Kristine K. Torgersen 38, Maiken Min Midtskogen 38, Marte ERFJORD 36, Mari Sollid Eide 36, Elin-Helen Voytovich 35, Sigrid STAKSTON 34, Ida Vågsmyr Engen 34, Karoline Bye Øren 32, Julie WALTENBERG 31, Julie Waltenberg 31, Oda Lund Aakre 29, Bente Traaseth 28, Line Kristne Lindbo Hansen 27


Klasse Aktive Menn 16 – 35 år

1

Kjartan

Helland

298

7

2

Vinjar

SKOGSHOLM

275

6

3

Ener

Søbergvaglum

272

7

4

Geir

STEIG

243

5

5

Torstein

Ous

242

10

6

Oskær

Udnæs

209

5

7

Lars

ENGSETH

201

5

8

Øyvind

Hasli

198

5

9

Christoffer

Henningsen

197

6

10

Simen

Nilstad

190

5

11

Martin

KRISTIANSEN

188

4

12

Petter

STAKSTON

182

4

13

Hans

Avlund

155

5

14

Ulrik

Måbø

135

6

15

Eirik Bergene

Aabrekk

128

3

16

Johan Eirik

Meland

117

3

17

Kristian A

Kjonerud

105

3

18

Einar Haakon Christian

Rose

99

2

19

Elias Roland

Udnæs

97

4

20

Morten Eide

PEDERSEN

96

2

21

Erik

Houm

93

3

22

Thomas

Gifstad

91

3

23

Vebjørn Hallberg

Bakkestuen

90

4

24

Håvard Solås

Taugbøl

89

2

25

Mattis

STENSHAGEN

88

2

26

Joar Grov

Turvoll

87

2

27

Magnus

Vesterheim

87

2

28

Tor Jonas

ONSRUD

86

2

29

Simen

Offigstad

85

3

30

Espen

Fystro

83

2

31

Kristoffer

Jonsson

81

2

32

Amund

Owren

79

2

33

Sigurd Lund

Røer

78

3

34

Sondre Kvikne

DOTTERUD

76

2

35

Matias Bjørnflaten

Øvrum

73

2

36

Mårten Soleng

Skinstad

70

2

37

Sindre

Johansen

70

2

38

Jan-Henrik

MELBOE

69

2

39

Marius Buskenes

Ringstad

62

3

40

Patrick Fossum

Kristoffersen

60

2

41

Andreas

Bossum

59

2

42

Pål

Stenshagen

52

2


Totalt antall i klassen var 126 i klasse aktive menn, men 84 av dem var kun med i et løp:

Sjur Røthe 50, Pål Golberg 50, Hans-Inge Klette 50, Lars Aaheim Svaland 49, Rune Malo Ødegård 49, Erik Storås Sommer 49, Joar Turvoll 48, Eirik Kurland OLSEN 48, Petter LEISTAD 48, Svein Halvor DAHL 47, Andreas Kvam 47, Marius Caspersen Falla 47, Gaute Eriksen 47, Andreas Magerøy 47, Lasse Virkesdal 46, Oskar Udnæs 45, Oddvin Offigstad 45, Heikki KORPELA 44, Vebjørn Sørum 42, Erlend Nysæter 42, Steinar RIKSAASEN 41, Eirik Tvilde 40, Amund Owren 40, Svein Halvor Dahl 40, Sivert Halfdan BERGAN 40, Sondre RAMSRUD 39, Emil Bratbak 39, Eivind Kaltenborn 39, Leif Malvin Hjelmevoll 39, Matias Øvrum 38, Mårten Soleng Skinstad 38, Stig Moland 36, Krister Aaen PEDERSEN 36, Haakon KNOTTEN 35, Henrik Gullikstad 34, Ole-Martin LID 34, Jan Olav Wetteland 33, Joachim AURLAND 33, Sondre Tysseland 32, Harald Ihlebæk 32, Hans Kristian Sørum 32, Jørgen Dahl Paule 31, Erik Hattestad 31, Jørgen J Borgersen 30, Anders Trønsdal Lyngstad 30, Henrik Wedum 29, Sigurd Braathen Reigstad 29, Elmer Skalle 29, Ørjan Staff 29, Eirik Lund Røer 28, Ole Ruud 28, Stig Moland 27, Sivert Bakken 27, Stian Gilje 26, Amund Øverjordet 24, Per Ola Gasmann 24, Lazzen Aulin 24, Pål Åge Joten 24, Bjarte Mørkve 22, Sivert FODNES 21, Henrik Kjærnsli 20, Erik STAUM 20, Steffen Brufladt 19, Oskar Flata 19, Fredrik Aasen Strømsnes 18, Even Sletten 18, Håkon Thomassen 17, Marius Sørlie 16, Marcus BRAATHEN 15, Sigurd Wangen 15, Henrik TEIEN 14, Mats Kobbersletten JENSEN 13, Andreas Magnussen 12, Andreas Rivenes 11, Torjus Loen 11, Marius Sjølie 10, Eirik HOVLAND 9, Sindre Luggenes 7, Morten Solbakken 6, Hans Erik Torgersen 3, Petter M.blindheim 2, Erik Gjerstadberget 1, Anders Kvikstad 0
Bye 17Ida Børset Westad ble vinner av klasse K16-29 med færre løp enn nr to og tre. Bildet er fra Kanthaugenløpet rett før sommerferine. (Foto Jørgen Skaug)

Kvinner 16 – 29 år

1

Ida Børset

Westad

297

8

2

Marita

Klevmoen

288

10

3

Marianne

Øvstehage

270

10

4

Ragnhild Botne

Meling

260

7

5

Marthe

Hattestad

228

5

6

Linda Cecilie

Mork

204

5

7

Kristine Krüger

Hagen

186

4

8

Emilie Slåtto

Gomnes

147

3

9

Nikoline Stakston

HILLEREN

128

3

10

Inger Hole

Dietrichson

119

3

11

Frida Kvikne

Dotterud

119

3

12

Åse Marita

Høitomt

97

2

13

Theoline

Kollshaugen

95

2

14

Sandra Alise

Lyngstad

94

2

15

Martine Linge

Joten

92

2

15

Kristin

RISETH

92

2

17

Thea Marie

Johansen

85

2


Emilie FLETEN 50, Katie Reynolds 50, Linda Nyeng 50, Kristine Skistad 50, Nora T Jevne 49, Marion Nystuen SVEEN 49, Hilde Eide 49, Silja Fjærestad Hønsi 49, Hanna Larsen 48, Mari Finnerud Kråkemo 47, Åshild Dahl 47, Nora Apelgren 47, Ida Emilie Herfoss 47, Matilde Bang 46, Karen Amalie Nordseth 45, Eline Kvam 45, Martine Bratt Slette 44, Vilde Egeberg Moger 44, Eline Mellesdal Dehli 43, Maria Barlund 42, Anna Oline Skeie 41, Marit Stauri 40, Jenny Hognestad 40, Hege Kronberget 39, Elida Stakston Hilleren 38, Katrine Markrud 37, Malin Markrud 37, Madelen Berg-Granum 36, Kathrine Førde 35, Inger Johanne Ruud 35, Ane Lunheim 33

Klasse Menn 16 – 29 år

1

Simen

Næss Berge

296

8

2

Håkon Kruse

Ludvigsen

291

9

3

Jørgen

Kokkvoll

279

8

4

Sondre

Haugen

265

10

5

Håvard

Offigstad

258

7

6

Ole Eirik Fuglehaug

Ekrem

251

7

7

Jørgen

Korum

246

7

8

Richard

Havstein

234

7

9

Marcus

Midtenget

230

9

10

Ole

Øyhaugen

225

9

11

Lars Harald

Berg

214

9

12

Anton Hasselquist

Evensen

203

5

13

Hans Thorvald

Nygaard

191

6

14

Jens Petter

Toresen

188

4

15

Erik

Pedersen

185

5

16

Ludvig

Amundsen

180

4

17

Olav Adrian

Larsen

168

4

18

Petter

Hattestad

166

4

19

Arne

Paulsrud

156

4

20

Aleksander

Myklebust

143

3

21

Joakim

Aalberg

126

4

22

Sigurd Lund

Røer

48

3

23

Lars Ivar

Skårset

123

3

24

Neri

Høyesveen

100

3

25

Gaute

Eriksen

50

2

26

Petter

Stokkeland

94

2

27

Vegard Rødseth

Brede

92

2

28

Hans-Marius

Klevmoen

88

2

29

Gunnar

Kaus

85

2

30

Gaute

Owren

85

3

31

Elias

Huser Lien

78

2

32

Even Skare

Medby

74

2

33

Trym

Nesje-Haugli

68

2

34

Ben Roar Møller

Rasch

67

2

35

Eivind

Kierulf

59

2

36

Ulf

Omdal

56

2


Kristoffer HESTETRAEET 50, Barlund Jonas 50, Halvor Korboel THONER 50, Jan Olav Bjørn Gjermundshaug 50, Callum Smith 50, Henrik Smeby 49, Kristoffer Petersen Skonnord 48, Roger Pollen 47, Per Anders Eskås 47, Peder Stalenget 47, Sigurd Sellæg 46, Jarle Midthjell Gjørven 46, Audun Ommedal 46, Magnus Brøste 46, Kristoffer Myklebust 44, Anders Mykkeltvedt 44, Eirik Nyberg 43, Matias Gjestvang Brandt 42, Christian SKYTTERMOEN 41, Sondre Kielland 41, Stian Yndesdal OFTE 40, Simen NORDHAGEN 38, Torstein Nymoen 37, Ben Rasch 37, Erik PREBENSEN 36, Magnus Skogli 35, Mizanur Rahaman 35, Erik Dahl 34, Øystein Wilhelmsen 33, Cato Stenbråten 33, Lars Grønseth 29, Philip Einan 27, Erlend Eielsen Braadland 26, Erlend Frankrig 19, Vegard Vikøren 18,
Kristian Holte 16


Hard kamp om førsteplassen i klasse K30-39 hvor Agnethe Fløtlien var poenget foran fjorårsvinner Nina Svamo. Foto Jørgen Skaug

Klasse Kvinner 30 – 39 år

1

Agnethe

Fløtlien

294

7

2

Nina

Svamo

293

8

3

Karina Grytøyr

Kolden

290

8

4

Marthe Tøsse

Løvseth

281

6

5

Guro Strand

Rønnestad

275

8

6

Vibeke

Brendstuen

271

6

7

Hanne Voytovich

Bye

262

8

8

Linda Jeanette

Berger

254

6

9

Ingvild

Gulling

196

5

10

Hanne

Bjørnvolden

150

3

11

Veslemøy

Lindgren

143

3

12

Tone Merete

Eriksen

89

2

13

Ida

Nyløkken

82

2


De med 1 start:
Kristin Roset 50, Silje Eklund 50, Hanne Marie Flasnes 49, Anette Galåen 49, Ingvill Håkenstad 48, Borghild OUREN 47, Katrine Bjugstad 46, Hege Sjong 46, Veslemøy Lindgren 44, Ingebjørg Øveraasen 44, Gyda Smestad 43, Hanne Nielsen 43, Grete Helen Løsnesløkken 42, Ida Bang 41, Rannveig Urdahl 40, Ingrid Rindal Øvsteng 39, Shogofa Naomi Aalberg 39, Guro Håvardsrud 38, Torunn Brandvold 37, Therese Vesterås 36, Kari Ellingsen 35Vegar Hattestad Jensen overlegen vinner av klasse M30 - 39. Her i Jørgen Skaugs bilde fra Vegmuseumsløpet.


Klasse Menn 30 – 39 år

1

Vegar Hattestad

Jensen

292

9

2

Hallgeir

Engen

255

6

3

Pål Aril

Olsen

240

10

4

Geir

Sandbakken

232

5

5

Stian

Sommerseth

223

5

6

Øyvind

Pedersen

219

5

7

Kim

Finsrud

216

5

8

Svein Erik

Besserud

213

6

9

Sindre

Alver

212

6

10

Even

Krogsveen

212

5

11

Lars

BERGER

195

4

12

Sindre

Viberg

193

4

13

Stian

Skogstad

191

5

14

Håkon

Sagehaug

181

5

15

Marius

Jevnesveen

180

4

16

Wilhelm

Frich

168

5

17

Magnus

Esberg

164

4

18

Erling

Moe

159

4

19

Jan Andre

Nytun

152

4

20

Bjørn Egil

Nordseth

149

3

21

Roger

Tangen

145

4

22

Per Ola

GASMANN

143

3

23

Thomas

Øyberg

139

3

24

Lars

Krogsveen

128

3

25

Gyrd

Harstad

125

3

26

Håvard

Jubskås

122

3

27

Stein Vidar

Snekkersveen

116

4

28

Eirik

Bergsjordet

105

3

29

Ola

Dahlen

96

2

30

Thomas Moe

Næstad

84

2

31

Stian

Jeistad

82

2

32

Ole Petter

Klevstad

79

2

33

Pål

Voytovich

73

2

34

Arnstein

Volden

71

2

35

Jørgen

Thanem

68

2

36

Geir

Haaland

66

2

37

Roger

Hjelmstadstuen

60

2

38

Even

Sletten

40

2

39

Kim

Sandvold

51

2


Trond VOGNILD 50, Per-Christian Lysaker Torgersrud 50, Henrik Johnsen 50, Hans Olav Kjøs 50, Henrik Johnsen 49, Morten AAS 48, Tore Ruud HOFSTAD 48, Morten Aas 47, Henrik Johnsen 47, Ola Dahl-Hofseth 46, Espen Harald Bjerke 43, Vegard Smedsund 41, Øyvin Kvaale 41, Daniel LUNDE 41, Kjell Husom 40, Glenn-Erik Wold 40, Knut Storvik 40, Roy Røtvold 39, Marius Dahlen 39, Kjell Are Tangen 38, Vegard Jevneseen 37, Kristian Berg Tomren 37, Håkon Boye Bergum 36, Håkon Gulliksrud 35, Amund Waalen 34, Kristian Hovemoen 34, Vegard Sagbakken 33, Johannes Nygaard 31, Erik Sjue 31, Frode KORSMO 31, Leif Arne Romsås 31, Kristoffer Aasen Bakken 30, Vegar Antonsen 26, Erlend Bøhn Vesterås 26, Anders Hølmo 24, Torstein Husås 23, Petter Kjær Hansen 22, Gustav Løkken 21,
Peder Rognlien 19.Hege Skari med full pott 300 poeng- Bilde fra Olympiaparkløpet.(Foto Jørgen Skaug)

Klasse Kvinner 40 – 49 år

1

Hege

Skari

300

9

2

Anne Gunn

Kraabøl

291

10

3

Hanne Monica

Storhagen

267

7

4

Ingebjørg

Wikstrøm

267

10

5

Eivor

Løkken

263

10

6

Camilla Elisabeth

Martinsen

255

6

7

Inger

Jørstad

250

7

8

Camilla Egeberg

Moger

243

6

9

Wenche

Markrud

239

9

10

Dian Mendez

Vikdal

149

5

11

Lise

Bergh

144

3

12

Kari

Tobiassen

143

4

13

Henriette Frisenberg

Sundgaard

141

3

14

June

Olaussen

140

3

15

Bente Kvernstad

Haugen

134

3

16

June

Olaussen

131

3

17

Berit

Flugstad

125

3

18

Line

Loen

96

2

19

Jorunn Nordlunde

Bossum

95

2

20

Silja

Hjelmstadstuen

92

2

21

Hanne Mette

Aarnes

90

2

22

Hege Kullsveen

Søbye

83

2

23

Wenche

Markrud

82

2


Deltatt en gang
Anita Håkenstad Evertsen 50, Birte Træthaug 49, Birte Krøger Træthaug 49, Mirjam Nerstad 49, Valborg Madslien 49, Hanne Slettum 48, Kari Lier 47, Synnøve Rusten Dalheim 47, Dian Vikdal 47, Hilde Grøneng 47, Hege Østbye Chutko 46, Torun Tøsse Løvseth 44, Pernille Moen 42, Anne Mæhlum 42, Guri Owren 40, Ewa Holmstad 40, Camilla Martinsen 39, Torborg Jorddal 38, Julia Rusaanes 37, Britt Rusten 37, Lene Lesjø Erdal 33, Pernille Reistadbakken 32, Elisabeth Sagstuen 31, Bjørg Kindlistuen 31, Suzette Damman 28.


Klasse Menn 40 – 49 år

1

Ulf

Holberg

296

6

2

Geir Morten

Brandhaug

285

8

3

Lars Even

Markrud

278

10

4

Ole Anders

Ruud

254

7

5

Jørn

Hindklev

247

6

6

Jan Kristian

Haugen

242

7

7

Terje

Myhre

240

5

8

Gudmund

Lien

240

10

9

Dag Storm

Henriksen

232

10

10

Jørn

Karlsen

222

10

11

Ulf

Prestegård

220

7

12

Rune

Hagen

215

8

13

Børre

Storhagen

212

7

14

Trond Harald

Sand

209

6

15

Mats

Nordqvist

198

4

16

Leif Magne

Røe

188

6

17

Øystein

Engesveen

187

4

18

Erik

Thoresen

171

6

19

Ingulf

Nordahl

157

6

20

Frode

Stiansen

149

3

21

Kristen

Rusaanes

139

4

22

Freddy

Henningsen

138

4

23

Fritjof

Loen

137

3

24

Erik Magnus

Ring

133

5

25

Dagfinn

Myklebust

131

3

26

Kjell

Annexstad

130

3

27

Eirik

Torbjørnsen

129

3

28

Paal Kenneth

Pedersen

115

3

29

Øystein

Sørmo

111

3

30

Geir

Evensen

103

3

31

Jan

Flohr

89

2

32

Erik

Holmen

89

3

33

Thomas

Moger

87

2

34

Knut

Berntsen

81

2

35

Hallstein

Holen

77

2

36

Chand Svare

Ghei

74

3

37

Kay Erland

Bossum

73

2

38

Cato

Berger

66

2

39

Morten Sjumann

Anderssen

64

2

40

Knut

Roland

63

2

41

Dirk

Lørken

59

2

42

Kristian

Brenden

58

2


Deltatt en gang
Jon Halvor Midtmageli 50, Terje Gulbrandsen 50, Knut Lium 49, Rune Kvikstad 49, Jørgen Norling 48, Anders Bergum 47, Rune Skar 47, Kjell Vegard Opheim 47, Richard Høgås 47, Einar Krokan 47, Anders Jøranli 46, Mons Mjelde Sæther 46, Trond Dalen 45, Tore Baarstad 44, Jernej Koblar 43, Stig Ove Høglien 43, Ola Andersbakken 42, Ole Anders Ruud 40, Roy Nilsen 39, Anders Strömvall 39, Arne Grini 38, Ola Andersbakken 37, Bo Lindblad 36, Takashi Shindo 36, Dag Ulven 35, Jan Ole Brenna 35, Johannes Bergum 35, Ragnar Bjørnstad 34, Tor Martin Grue 31, Kurt Ola Sandmo 26, Remi André Henriksen 26, Ronny Bohrmann 25, Tor Arne Ringstad 24, Tormod Kleppa 23, Ole Skaug 10, Chand Svareghei 9


Klasse Kvinner 50 – 59 år

1

Turid

Mellesdal

300

6

2

Linda

Breidablik

296

10

3

Kjersti

Engeland

295

6

4

Thrine

Måbø

284

6

5

Bente

Hamnes

280

7

6

Kjærsti G.

Kultorp

273

7

7

Kari Strand

Båtnes

138

3

Deltatt en gang:

Anne Størmer Steira 49, Åse Ryager 48, Kaja Stenbrenden 48, Hanne Karin Danielsen Marum 47, Marit Sandvold 47, Inger Hjorthol 46, Marit Sandvold Sandvold 45, Gunn Kristin Walmann 44

Full pott for Geir Strandbakke og mestvinnende klassevinner i årets karusell. Bilde fra Kanthaugenløpet av Jørgen Skaug.Klasse Menn 50 – 59 år

1

Geir

STRANDBAKKE

300

10

2

Gunnar

Jensen

290

7

3

Michael

Myers

288

10

4

Per Martin

Johansen

283

10

5

Hans Ivar

Hattestad

279

9

6

Geir

Haugen

275

8

7

Reinhard

Kuhs

273

10

8

Jon Håvard

Bruce

270

7

9

Eirik

Røysheim

257

6

10

Arve

Hilleren

257

10

11

Gløer

Winsvold

245

6

12

Egil

Paulsrud

243

10

13

Tore

Berg

226

7

14

Rolf Endre

Moen

214

7

15

Dag

Sulheim

193

4

16

Arnt Steinar

Olasveen

178

5

17

Roar

Mikkelsen

171

4

18

Stian

Westad

163

5

19

Torgal

Senderud

136

4

20

John Kristian

Bergum

128

4

21

Ola

Kjonerud

120

3

22

Øystein

Lauen

108

3

23

Magne

Lundefaret

86

2

24

Ulf

Johansson

84

2

25

Johnny

Stenshagen

78

2

26

Ola Rosing

Eide

76

2

27

Morten

Thorsrud

71

2

Med en seier

Rex Hinchliffe 49, Vidar Åsly 48, Svein Gausemel 44, Per Grøan 43, Åge Walter Inderdal 41, Svein Gausemel 40, Roar Mikkelsen 39, Åge Brekkum 38, Bjørn Offigstad 38, Rolf Bakken 38, Guttorm S. Gunstad 37, Ole Berge 37, Robert Karlsen 34, Rune Fromreidesommer 33, Hans Sandbu 32, Frank Løvli 32, Andreas Karlsen 31, Stein Øyhaugen 30

Klasse Kvinner 60 – 69 år

1

Oddrun

Hovsengen

298

10

2

Berit

Høyvik

250

5

3

Trude

Schistad

99

2

4

Jannike Berg

Leonhardsen

96

7Ingen har slått Torstein Rudihagen i klasse M60 i år


Klasse Menn 60 – 69 år

1

Torstein

Rudihagen

300

7

2

Dag

Amundsen

292

7

3

Jan Ingar

Hagen

285

7

4

Jon Andreas

Krogsveen

284

6

5

Bjørn Ola

Foss

282

8

6

Alfred

Unosen

280

8

7

Leiv Roar

Østerhagen

272

8

8

Roar

Øverby

268

7

9

Arne

Stonor

265

7

10

Helge

Leonhardsen

261

10

11

Jens Martin

Vesterås

251

6

12

Gunnar

Henriksen

202

10

13

Oddmund

Ulvesveen

200

7

14

Per

Solbakken

198

4

15

Geir Johnny

Løkken

132

3

16

Jan Rune

Lavik

126

3

17

Petter

Marum

93

2

18

Sverre

Fossen

84

2

19

Otto

Øye

81

2

Deltatt en gang:

Geir Anders Jensen 47, Gudmund Bakken 46, Bjørn Skinnerlien 45, Stig Enevoldsen 42

Klasse Menn 70 år +

1

Åge Magne

Ludvigsen

299

9

2

Svein

Larsen

297

10

3

Harald

Austgarden

100

2

Klasse Trim uten tidtaking:
Gunnar Henriksen, Oddmund Ulvesveen, Markus Haugen, Ingulf Nordahl, Dian Mendez Vikdal, Ulrik Måbø, Jannike Berg Leonhardsen, Erik Holmen, Hanne Slettum, Roy Røtvold, Arve Thorsberg, Anders Aalberg, Frederik Haugen, Evy Koppervik, Marita Cecilia JacobsenVenter storinnrykk i Skeikampen opp 8. oktober

Postet av Litrim den 4. Okt 2016

Gausdal Friidrettsklubb, Follebu Skiklubb og Skeikampen Resort har på få år greid å etablere motbakkeløpet Skeikampen Opp som en god høstferietradisjon. Løpet er 2,8 km langt med 340 høydemeter. (Arrangørbilde)

I 2015 fant 380 deltagere og 1200 publikummere veien til Skeikampen i høstsola. I år har interessen for arrangementet vært enda større. Værmeldingen tyder på flott høstvær også i år.

Motbakkeløpets hjemmeside
Les mer på Kondis.no

Hanne Mjøen Maridal best i Oslos Bratteste

Postet av Litrim den 4. Okt 2016LIF-jenta Hanne Mjøen Maridal var best i Oslos bratteste som går i den bratte Wyllerløypa opp til Tryvannstårnet. I alt var det mer enn 4000 deltakere i motbakkeløpet. (Foto: Stian Schløsser Møller)

I kvinneklassen fikk Hanne Mjøen Maridal hardest konkurranse fra ungjentene Helene Marie Fossesholm og Ane Uglem Mobakken. Mobakken hang seg på en stund, men ble straffet for etter det bratte åpningspartiet. Hun vant jo i fjor på 18:11 – og måtte plusse på 40 sekunder i år.

Vinnertiden 18:23 er 46 sekunder bak løyperekorden til Heidi Weng, men likevel en veldig sterk tid.

Les mer på Kondis.no
Ny deltakerrekord også i Elvaløpet

Postet av Litrim den 14. Sep 2016Med ny ramme rundt løpet, som del av Sportsuka Lillehammer og med fin sommertemperatur så var det duket for en flott avslutning for Sørdalskarusellen. Rekordmange hadde funnet veien til Olympiaparken for å løpe Elvaløpet. Den nye rekorden lyder på 147 deltakere. Den forrige fra 2014 lød på 115.


To glade vinnere som etter hvert begynner å få mange totalseire i Sørdalskarusellen. Begge imponerte med å løpe styggfort med gode tider i den nye løypa. Kjartan Helland, Moi IL og Hanne Mjøen Maridal var begge godt fornøyd med sine løp og er tydelig i form.

Her er alle resultatene!

Se Jørgen Skaugs bilder på Facebook

og Jørgens artikkel på Kondis.no .


Hanne Mjøen Maridal inn til klar seier i Elvaløpet godt foran Marit Østvang og med Julie Aspesletten på tredjeplass.

Hanne Mjøen Maridal kommer rett fra VM i motbakkeløp i Bulgarske Sapareva Banya hvor hun ble nr 34 og ble beste norske kvinne.De aller ivrigste -
Øverst fra venstre: Michael Myers, Egil Paulsrud, Lars Even Markerud, Anne Gunn Kraabøl, Helge Leonhardsen, Per Martin Johansen, Geir Strandbakke, Arve Hilleren, Gunnar Henriksen, Dag Storm Henriksen og Jørn Karlsen.

I midten: Svein Larsen

Nederst fra venstre: Pål Arild Olsen, Marianne Øvstehage, Linda Breidablikk, Eivor Løkken, Ingebjørg Wikstrøm, Oddrun Hovsengen, Torstein Ous og Sondre Haugen.

Åger Ludvigsen fylte ikke kvota kvota med 10 løp i år, men fullførte Sørdalskarusellen med god margin og det for 30 gang.

Se intervju med Åge etter løpet i kveld!Dagens fruktkurver fra Rema1000 Nymosvingen gikk til Oddrun Hovsengen og Ola Drageset Haug (t.h), mens Dag Amundsen fikk et fint pledd fra Uldvaren i Storgata. Nå er sesongen over for Sørdalskarusellen, men ikke riktig for Dag Amundsen. Han gleder seg til Nøklevann rundt i Oslo.Må nesten ta med "vår" søte premieutdeler som delte ut premie til Dag Amundsen - det var kanskje den aller største premien, det å få pledd fra den unge damen.Elvaløpet ble knirkefritt arrangert av Tele BIL Lillehammer - rigging og avvikling gikk som en drøm og alt ble som vanlig unnagjort svært raskt. Takk til TeleBiL ved Torstein Jakobsen og Erik Smidesang & Co. Takk også til Litrim-gjengen som har stått på hele sommeren!

Sammenlagtlister kommer om ikke alt for lenge og premieutdeling blir sannsynligvis arrangert i begynnelsen av november.
Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Elvaløpet, 14. september 2016 kl 18:30

Postet av Litrim den 12. Sep 2016

Alt er klart for Elvaløpet 2016 - siste løpet i Sørdalskarusellen 2016 med start og mål mellom Håkons Hall og Kristins Hall. Elvaløpet er en del av Sportsuka Lillehammer i 2016.

Vi ønsker velkommen til Elvaløpet 2016 hvor Tele BIL er arrangør i samarbeid med Litrim.

Bildet: Elisabeth Lykken Hamre og Marita Klevmoen vant hver sin fruktkurv fra Rema1000 Nymosvingen i fjor.

Resultater kommer her så snart du er i mål.

Resultatene fra i fjor finner du her! Resultater PDF


Til deg som ikke har meldt deg på ennå, her kan du gjøre det:

Påmeldingsportalen finner du her!

Påmelding fram til kl 18.00 løpsdagen på nettet

Du kan melde deg på hvert enkelt løp og betaling ordnes også via dette systemet.

Når påmelding er fullført får du en faktura som du betaler på nettbank. Startnummer henter du ved start uten at du trenger å ha med deg penger.

- Startkontingent pr løp er kr 90,-. fram til kl 13.00 løpsdagen
- Startkontingent løpsdagen fra kl 13.00 - 18.00 er kr 120,-.
- Familie koster kr 220,- pr løp pr familie.
- I tillegg til startkontingenten kommer et administrasjonsgebyr på kr 10,-.

Elisabeth Lykken Hamre og Marita Klevmoen vant hver sin fruktkurv fra Rema1000 Nymosvingen i fjor.


Løpssponsor:Nymosvingen stiller med 2 fruktkurver.

Det blir også uttrekning av pledd fra Uldvaren


Alt om Elvaløpet finner du her!


Utdeling av startnummer starter ca kl 17.15 . Sjekk opp startnummeret ditt, det finner du i påmeldingsportalen eller på oppslag ved start. Informasjon om startnummer sendes også ut på SMS ca kl 16:30.

Starttider:

Start mellom hallene kl 18:30!
Elvaløpet avslutter Sørdalskarusellen - flyttes mellom hallene!

Postet av Litrim den 10. Sep 2016Elvaløpet flytter start og målområdet til mellom hallene. Tele BiLs Erik Smidesang og Torstein Jakobsen samt Litrims Jørn Breili, har vært på befaringen og sett på tilpasningene som må gjøres. løypa blir helt lik, bortsett fra inn og utløping til strart og målområdet.

Elvaløpet avslutter Sørdalskarusellen. Løpet ble første gang arrangert i 2002 med Tele BiL som arrangører.


Påmeldingsportalen er åpen

Det blir ikke anledning til å melde seg på etter kl 18.00 løpsdagen. Vi må dessverre gjøre dette av hensyn til servicen til alle som har meldt seg på i god tid. Deltakerantallet er nå så stort at vi må ta noen forholdsregler

Når påmelding er fullført får du en faktura som du betaler på nettbank. Startnummer henter du ved start uten at du trenger å ha med deg penger.

- Startkontingent pr løp er kr 90,-. fram til kl 13.00 løpsdagen
- Startkontingent løpsdagen fra kl 13.00 - 18.00 er kr 120,-.

Elisabeth Lykken Hamre og Marita Klevmoen vant hver sin fruktkurv fra Rema1000 Nymosvingen i fjor.


Løpssponsor:


Nymosvingen stiller med 2 fruktkurver.

Det blir også uttrekning av pledd fra Uldvaren


Elvaløpet er del av Sportsuka Lillehammer!
Elvløpet er ca 3,2 km langt i ganske kupert terreng. Løypa går sørover og rundt Badedammen og oppover turveien til den gamle lysløypa for så å gjøre en runde omkring i denne før en tar tilbake i lett terreng over Kleivbakken og til mål.


2015 Antall deltakere 114 - Resultater PDF
Vinner menn: Kjartan Helland Moi IL 9:29,3
Vinner kvinner: Hanne Mjøen Maridal, LIF 11:23,4

2014 Antall deltakere: 115 Resultater PDF
Vinner menn: Einar Haakon Christian Rose 10:13,2
Vinner kvinner: Marte Sofie Buraas 12:26,2

2013 Antal deltakere: 97
Vinner menn: Vetle Brekmo 11:01,4
Vinner kvinner: Mari Nordlunde 12:04,5

2012 Antall deltakere: 92
Vinner menn: Per Christian Lysaker Torgersrud 10:03,2
Vinner kvinner: Mari Virik Nørvik, Skåbu Tverrbygd 11:23,2 (rekord)

2011 Antall deltakere: 101
Vinner menn: Geir Strandbakke 10:23,5
Vinner kvinner: Marte Nordlunde 11:28,2

2010 Antall deltaker: 55
Vinner menn: Gishe Abdi Wako 9:51,8 (rekord)
Vinner kvinner: Marte Nordlunde 12:23,3

2009 Antall deltakere: 57
Vinner menn: Trond Vognild 10:05,3
Vinner kvinner: Marte Nordlunde 11:41,9

2008 Antall deltakere: 58
Vinner menn: Tor Håkon Viken 10:28,9
Vinner kvinner: Helene Melbø 11:52,7

2007 Antall deltakere 66
Vinner menn: Arne Krogsveen 10.12,3
Vinner kvinner: Kari-Anne Fredriksen 12.55,2

2006 Antall deltakere: 40
Vinner menn: Arne Krogsveen 10:03,9
Vinner kvinner: Liv Hilde Drugli 11:29,3

2005 Antall deltakere: 38
Vinner menn: Jon Evensen 10:01,2
Vinner kvinner: Hege Skari Berger 12:23,0

2004 Antall deltakere: 31
Vinner menn: Jon Evensen 10.29,2
Vinner kvinner: Anne Berit Vangen 12.01,2

2003 Antall deltakere: 37
Vinner menn: Thorstein Bostad 10:14,5
Vinner kvinner: Liv Hilde Drugli 12:01,3

2002 Antall deltakere: 29
Vinner menn: Espen Eide 10:24,132 fullførte alle 10 løp i Sørdalskarusellen i 2016. Her mangler to.
- det blir fotografering av alle som har fullført alle ti etter at alle er i mål!


Elvaløpet del av Sportsuka Lillehammer

Postet av Litrim den 10. Sep 2016Elvaløpet som i år arrangeres for 15. gang avslutter årets Sørdalskarusell og blir del av Sportsuka Lillehammer. Dette er et stort samarbeidsprosjekt som Eiliv Furuli i World Cup Lillehammer har tatt initiativ til.

Her blir det aktiviteter hele uka med flere tilbud til løpsglade mosjonister deriblant Elvaløpet. Eneste endring som følge av Sportsuka er at vi flytter start og mål foran hallene.

Her er hele programmet:
Marit Østvang med 3 på rad og sin første i Olympiaparkløpet

Postet av Litrim den 7. Sep 2016Marit Østvang, FIK Ren Eng sikret seg sin tredje seier på rad i Sørdalskarusellen da Olympiaparkløpet ble arrangert i Olympiaparken i kveld. I alt var det 122 som fullførte det harde løpet som har start ved Håkons Hall og går gjennom Birkebeiner skistadion og ender opp på muren i Lysgårdbakken. Best blant gutta ble Kjartan Halland, MOI IL som spurtbeseiret Lars Aaheim Svaland, Birkenes IL.


Helland og Svaland fulgte hverandre gjennom løpet, men på muren til Lysgårdsbakken sa Helland takk for seg og spurtet i fra. Tiden 36:13 er av de bedre opp gjennom tidene.

Det var fjerde år på rad med godt varmt fint løpevær for Olympiaparkløpet. Ikke rart at de fleste var godt fornøyd. Et par hendelser hvor det ene var et overtråkk satte fokus på at uhell kan skje. Det går lang tid mellom hver gang vi har uhell i Sørdalskarusellen, men det gjør at det må tas på alvor.


Resultater finner du her!

Les intervju med Marit Østvang på Facebook

Bilde 06.jpg

Det var mange blide fjes å se i Olympiaparkløpet. Ett av dem Julie Aspesletten (10) fra Lillehammer i aktive K 16-35 år, som hadde ekstra energi til å gjøre et hopp for fotografen da hun nærmet seg mål i det neste 10 km lange terrengløpet (Foto Jørgen Skaug)
Les Jørgens artikkel på Kondis.no.

Jørgen Skaug har lagt ut mange bilder på Facebook. - Mange blide fjes i det flotte høstværet.


Marita Jacobsen valgte å løpe uten tid i dag og satte seg som mål å komme før første mann i mål på tid i dag. Det klarte hun og var fornøyd over å kunne følge innkomsten blant de som løper på tid.

Thomas Øygard er tidligere vinner av Olympiaparkløpet fra 2005 og 2007 med bestetid 36:39,7 ikke langt etter dagens bestetid. Men det var mye trening siden kvitterte Thomas etter at mye svette var tørket bort.


Gunnar Jensen og Hans Ivar Hattestad er skikkelige veteraner. Her rett etter målgang er det nok gjennomføring som ble diskutert. Det var bare 13 sekunder som skilte dem i mål 45:03 og 44:50 med Hans Ivar først.
Dagens debutant - lett smilende mot mål Fredric Røed valgte ikke den letteste debutdistansen i Sørdalskarusellen, men kom under timen letter uanfektet.


Det er mange oppgaver som skal løses - en av dem som tar litt tid er sortering av startnummer. Her er det Ragnar Gorseth og Berit Høyvik som er skjult bak Ragnar som klargjør numrene til nest løp Elvaløpet om en uke.

En stor takk til alle god hjelpere som gjør det mulig å arrangere Sørdalskarusellen.
Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Olympiaparkløpet, 7. september 2016 kl 18:30

Postet av Litrim den 5. Sep 2016

Alt er klart for Olympiaparkløpet 2016 - løp nr 9 i Sørdalskarusellen med start på baksiden av Håkons Hall og mål på muren i hoppbakken.

Vi ønsker velkommen til Olympiaparken til harde tak i en tøff løype. Litrim er selv arrangør ved hjelp av våre gode hjelpere.

Bildet er fra skibrua over Kanalen på toppen av alle bakkene etter ca 5 km og en blid Torjus Loen hadde i fjor krefter til en fin gest.


Resultater kommer her så snart du er i mål.

Resultater fra i fjor! - PDF


Til deg som ikke har meldt deg på ennå, her kan du gjøre det:

Påmeldingsportalen finner du her!

Påmelding fram til kl 18.00 løpsdagen på nettet

Du kan melde deg på hvert enkelt løp og betaling ordnes også via dette systemet.

Når påmelding er fullført får du en faktura som du betaler på nettbank. Startnummer henter du ved start uten at du trenger å ha med deg penger.

- Startkontingent pr løp er kr 90,-. fram til kl 13.00 løpsdagen
- Startkontingent løpsdagen fra kl 13.00 - 18.00 er kr 120,-.
- Familie koster kr 220,- pr løp pr familie.
- I tillegg til startkontingenten kommer et administrasjonsgebyr på kr 10,-.

Løpssponsor er
Alt om Olympiaparkløpet finner du her!


Utdeling av startnummer starter ca kl 17.15 . Sjekk opp startnummeret ditt, det finner du i påmeldingsportalen eller på oppslag ved start. Informasjon om startnummer sendes også ut på SMS ca kl 16:30.

Starttider:

Start er kl 18:30 på østsiden av Håkons Hall.
Olympiaparkløpet for 14. gang på onsdag!

Postet av Litrim den 1. Sep 2016Olympiaparkløpet er høsten store utfordring på 9750 m med stigning på ca 300 meter på 4 km. Traséen passerer 4 olympiaanlegg og vi kan love en fin løype. Starten går fra oversiden av Håkons Hall og mål blir på sletta i Lysgaardsbakken. Oppløpssiden er på muren til hoppbakken.
Bildet: Fra skibrua over kanalen i fjor - her er alle motbakkene unnagjort.


Påmeldingsportalen er åpen

Det blir ikke anledning til å melde seg på etter kl 18.00 løpsdagen. Vi må dessverre gjøre dette av hensyn til servicen til alle som har meldt seg på i god tid. Deltakerantallet er nå så stort at vi må ta noen forholdsregler

Når påmelding er fullført får du en faktura som du betaler på nettbank. Startnummer henter du ved start uten at du trenger å ha med deg penger.

- Startkontingent pr løp er kr 90,-. fram til kl 13.00 løpsdagen
- Startkontingent løpsdagen fra kl 13.00 - 18.00 er kr 120,-.

Løpssponsor:

Sparebanken 1 Gudbrandsdalstiller med uttrekningspremier som trekkes ut rett etter at alle er kommet i mål.


Det er Litrim selv som står som arrangør med hjelp av sine gode hjelpere.


Her er løypebeskrivelsen:
9,75 km terrengløp. Start Haakonshall,øvre side. Variert trase, først lysløypa sørover hvor den krysser elva Åretta etter 1 km, fortsetter så gjennom Nybu hvor du krysser Nybuveien og Furubakken. Etter 2 km tar løypa opp den nye nedfartsløypa og her er det 2 km sterk stigning. Etter drøyt 5 km passeres Kanalen over den gamle skibrua og vei og lysløype følges til Birkebeineren Skistadion. Deretter følger skiløypa ned langs Gamle Nordsetervei ned motl Lysgårdsjordet og deretter sørover til mål på slettta i Lysgaardsbakken. Nedoverbakken er ca 1,5 km lang, men ganske god å løpe. Det er drikkestasjon ved kanalen og i mål.


Vår eminente langdistanseløper med bronse i EM og nr 7 på 5000 i Rio-OL Karoline Bjerkeli Grøvdal fra Isfjorden har rekorden for damer med 36:38,2 fra 2008 (les mer fra løpet i 2008), mens Gishe Abdi Wako fra LIF har beste tid blant gutta med tiden 35:08,2 i 2010. Deltakerrekorden er fra 2015 med 127 deltakere.

Olympiaparkløpet 2015
I 2015 var det 127 deltakere da Gishe Abdi Wako , LIF var best med tiden 35:48 og Hanne Mjøen Maridal, LIF med tiden 44:04.

Olympiaparkløpet 2014
I 2014 var det 100 deltaker i løpet. Einar HC Rose, Vidar var best med tiden 38:04,4 og Marte Sofie Buraas, LIF 44:10,6.


Olympiaparkløpet 2013
I 2013 var det 97 deltakere i løpet.Markus Moe, Sport1 Lillehammer med tiden 37:15,5 og Liv Hilde Drugli, LIF med tiden 46:21,9 ble totalvinnere.
Resultater PDF

Olympiaparkløpet 2012
I 2012 var det 102 deltakere i Olympiaparkløpet. Per-Christian Lysaker Torgersrud, Eidsiva BIL med tiden 38:29,1 og Mari Nordlunde, LIF med tiden 46:21,3 var totalvinnere. Flere bilder!

Olympiaparkløpet 2011
I 2011 var det 99 deltakere i Olympiaparkløpet og løpet ble lagt om pga flom i Mesnaelva. Sondre Ramsrud, LIF med 30:11,4 og Liv Hilde Drugli også LIF var ble totalvinnere. Flere Bilder!

Olympiaparkløpet 2010
I 2010 var det 70 deltakere. Gishe Abdi Wako, LIF med 35:08,3 og Reidun Karlsen med tiden 46:16,2 ble totalvinnere.

Olympiaparkløpet 2009
I 2009 var det 58 deltakere. Michael Eriksson, LIF med 38:38,4 og Bente Størmer Steira, IL Forsøk med tiden 41:40,1 ble best i årets Olympiaparkløp.

Olympiaparkløpet 2008
I 2008 var det 59 deltakere. Best var Karoline Bjerkeli Grøvdal fra Isfjorden som løp inn til tiden 36:28,2 - dette er rekord totalt for løpet. Best blant gutta var Christian Bjørge fra Haugseund med tiden 38:37,1.

Olympiaparkløpet 2007
I 2007 var det 73 deltakere. Beste mann var vinner fra 2005 Thomas Øyberg med tiden 37.43,0 og beste kvinne Reidun Karlsen med tiden 46.34,5.

Olympiaparkløpet 2006
I 2006 stilte 60 løpere til start og først i mål var Arne Krogsveen på tiden 38.07.0 5,3 sekunder foran Tor Håkon Viken. Beste jente var Liv Hilde Drugeli med tiden 44:08,3.

Olympiaparkløpet 2005
I 2005 stilte 54 løpere til start og først i mål var Thomas Øyberg på tiden 36:39,7 snaut seks sekunder foran Arne Krogsveen. Beste jente var Liv Hilde Drugeli med tiden 43:23,7. Trasséen ble lagt om i 2005 og målgangen lagt til sletta i Lysgaardsbakken og ikke på kulen.

Olympiaparkløpet 2004
Deltakerantallet i 2004 var 47 hvor Arne Krogsveen var best blant gutta med tiden 36.48,1 og Brit Tofte best av jentene med tiden 41.29,0.

Olympiaparkløpet 2003
I 2003 stilte 46 ivrige mosjonister til start! Kristian Breili vant gutteklassen mens Brit Tofte var best blant jentene. Løyperekordene er 34.49,7 og 41.03,8.

Deltakerrekord i Vegmuseumsløpet

Postet av Litrim den 24. Aug 2016


165 trosset det utrygge været og stilte til start og fullførte årets Vegmuseumsløp. Dette er deltakerrekord for løpet. Einar Haakon Christian Rose og Marit Østvang fikk best tid. Det var fine løpsforhold og duskregnet ble ikke avløst med skikkelig regn før alle var i mål. Vegvesenet sørget et fint arrangement.

Glade vinnere kunne juble for hver sin seier. Einar Haakon Christian Rose som løper for Vidar ble klokket inn på tiden 11:59,7 Marit Østvang FIK Ren-Eng fikk tiden 14:20,5.

Vidargutten går tredjeåret på Bachelor i idrett på HiL og dette var hans 3. totalseier. Han har en tendens til å slå til på høsten. De to forrige seirene kom i Olympiaparkløpet og Elvaløpet i 2014. Til tross for at han lå et stykke bak i starten og litt feilløping pga litt mangelfull merking løp han inn til en klar seier foran nykomlingen Callum Smith og Vinjar Skogsholm.

Marit Østvang løper for FIK Ren-Eng og kopierte seieren fra Flømyrløpet forrige uke. Etter noen år med ski og løping satser hun kun på løping noe som synes å gi resultater.

Reinhard Kuhs som omtaler seg som the Coach i LIFs treningsgruppe for mellom og langdistanse var meget godt fornøyd og skrev følgende på Facebook-siden: "Det gjorde susen med 200m intervaller på måndagen.".

Resultater (søkbare) PDF

Les Jørgen Skaugs artikkel på Kondis.no

og Jørgens bilder på Facebook med bilder fra ute i løypa.

Intervju med Per Martin Johansen som har 39 løp på rad i Sørdalskarusellen.Callum Smith tok teten fra start og satte opp et høyt tempo. Det var bare Einar Haakon Christian Rose som klarte å passere han underveis og løp inn til tiden 12:14,0.Kristian Kjonerud (119) , Christoffer Henningsen (183) og Ener Søbergvaglum (16) i god fart snaut en km ut i løpet.

Dagens beste kvinne Marit Østvang har god følje av gutta, men Hege Skari (161) følger like bak.

Gutta på rekke og rad er Sondre Albrigtsen (100), Eilev Aaklokk (181) og Jørgen Kokkvoll (32)På den første kilometeren har det lett for å danne seg grupper. Her er det blant annet Vemund Jacobsen Vaet (136), Elisabeth Lykken Hamre (138), Tone Sunvor Dahl (10), Lars Even Markrud og Geir Haugen.


Mari Virik Nørvik har lang fartstid i Sørdalskarusellen. Her fulgt av Håkon Sagehaug og Gløer Windsvold (190).

The Coach på LiFs løpegruppe Reinhard Kuhs (73) sørger stadig for å veilede lovende talenter og bruker Sørdalskarusellen aktivit. Han var godt fornøyd med egen innsats. De andre i front her er Madelen Dørmænen (7), Jørn Hindklev (60), Ole Øyhaugen (113), Egil Paulsrud (77) og Torjus Aspesletten.

Unge og litt mindre unge side om side, like ivrige. Marius Strandhug (103) og Dag Amundsen (96)


Birk Strand Rønnestad (3), blid og ivrig og liker tydelig det har driver på med. de andre på bildet er Ola Dragseth-Haug (143), Eivor Løkken (54), Roar Øverby (176), Arne Stonor (122) og Helge Leonhardsen (86).


Veteranene svikter aldri - Gunnar Henriksen og Oddrun Hovsengen har begge fullført Sørdalskarusellen 33 ganger og den 34. i år. Vi vet ikke når Gunnar ikke var med i et løp i Sørdalskarusellen sist. Han har fullført alle løp siden vi begynte å registrere de som har 10 løp i hver sesong. Det begynte vi med i 2009. Svein Larsen (88) er også ivrig, men i antall han har deltatt i kan nok ikke konkurrere med de to andre.


Petter Stakston ble nr 4 totalt i dag - Gutten som har to sammenlagtseire i sin klasse i Sørdalskarusellen, satser for fullt på ski og det skal bli moro å følge han til vinteren.Nummer to i mål blant jentene, Katie Reynolds 10,2 sekunder bak vinner Marit Østvang.


Mellom Ben Rasch (166) og Erik Thoresen (63) skilte det bare et tiendedel - Rasch først.

Friske dueller mot mål. Det ble jevnt mellom Caroline Plukkerud og Ola Rosing Eide.Ludvik Holmen hadde riktig god fart like på oppløpet og spurten inn til mål. Her løper han sammen med Jørn Karlsen (66) og bak kommer Marthe Hattestad.


Eivor Løkken (54) ble plutselig var på at Ingebjørg Wickstrøm (57) kom opp på siden av henne. Eivor slo om og var først i mål.Dagens løpssponsor Eidsiva Bredbånd stilte med fine badehåndklær og Ingrid Taarud var en av de heldige. Uttrekningen gikk raskt og greit noe som skyldtes regnet som økte på.


Startnumrene rakk å bli våte av regnet. Bente Hamnes tok ansvar og tok de med seg hjem for å tørke dem slik at de er klare til Olympiaparkløpet.
Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Vegmuseumsløpet 24. august kl 19.00

Postet av Litrim den 23. Aug 2016
Alt er klart for Vegmuseumsløpet 2016 - løp nr 8 i Sørdalskarusellen med start og mål i Norsk Vegmuseum på Hunderfossen.

Vi ønsker velkommen til Norsk Vegmuseum og til en fin løype i den idylliske parken. Vegvesenet BIL er arrangør i samarbeid med Litrim.

Bildet er fra Vegmuseumsløpet 2015 hvor et fyldig startfelt legger ut på den 3,5 km lange løypa


Resultater kommer her så snart du er i mål.

Resultater fra i fjor! - PDF


Til deg som ikke har meldt deg på ennå, her kan du gjøre det:

Påmeldingsportalen finner du her!

Påmelding fram til kl 18.00 løpsdagen på nettet

Du kan melde deg på hvert enkelt løp og betaling ordnes også via dette systemet.

Når påmelding er fullført får du en faktura som du betaler på nettbank. Startnummer henter du ved start uten at du trenger å ha med deg penger.

- Startkontingent pr løp er kr 90,-. fram til kl 13.00 løpsdagen 24. august
- Startkontingent 24.august fra kl 13.00 - 18.00 er kr 120,-.
- Familie koster kr 220,- pr løp pr familie.
- I tillegg til startkontingenten kommer et administrasjonsgebyr på kr 10,-.

Løpssponsor er
stiller med 6 flotte badehåndklær

Alt om Vegmuseumsløpet finner du her!


Utdeling av startnummer starter ca kl 17.30 . Sjekk opp startnummeret ditt, det finner du i påmeldingsportalen eller på oppslag ved start. Informasjon om startnummer sendes også ut på SMS ca kl 16:30.

Starttider:

Start er kl 19.00 utenfor Lysaker Gjestgiveri i museet.

Det er åpent toalett inne i museumsparken ved amfiet.
Klart for Vegmuseumsløp nr 24 - onsdag 24. august

Postet av Litrim den 18. Aug 2016Vegmuseumsløpet arrangeres som navnet sier, i den flotte parken til Norsk Vegmuseum ved Hunderfossen. Løypa er 3,5 km og er ganske kupert, men ikke hardere enn at den skulle passe bra for alle. Løpet arrangeres av Vegvesenet BIL.

Bildet fra i fjor viser Mons Mjelde Sæther (100), Emilie Fleten (147), Sivert Raddum Skaug (137), Ludvig Amundsen (132) og Peder Stalenget


Påmeldingsportalen er åpen


Det blir ikke anledning til å melde seg på etter kl 18.00 løpsdagen. Vi må dessverre gjøre dette av hensyn til servicen til alle som har meldt seg på i god tid. Deltakerantallet er nå så stort at vi må ta noen forholdsregler

Når påmelding er fullført får du en faktura som du betaler på nettbank. Startnummer henter du ved start uten at du trenger å ha med deg penger.

- Startkontingent pr løp er kr 90,-. fram til kl 13.00 løpsdagen
- Startkontingent løpsdagen fra kl 13.00 - 18.00 er kr 120,-.Løpssponsor:

stiller med uttrekningspremier som trekkes ut rett etter at alle er kommet i mål.Vegmuseumsløpet som ble arrangert første gang i 1993, er et av Litrims mest populære løp og arrangeres i dag for 24. gang .


LøypebeskrivelseLøypa ble justert i 2009 - den nye traséen er tegnet inn på kartet.
3,5km kupert, men lettløpt trasé inne på museumsområdet. Start og innkomst ved museets inngangsparti. Løypa kroker seg rundt om på grusveiene i området. Terrenget er godt utnyttet med passering over og under bruer.
Kart som PDF


Deltakerrekorden er på 160 deltakere fra 2015.


Tor Håkon Viken og Helen Melbø er mestvinnende i Vegmuseumsløpet - her er Tor Håkon i løpet fra 2007.
2015160Gishe Abdi Wako11:28,0Marte Sofie Buraas14:07,1
2014128Markus Moe12:24,1Therese Sjursen14:06,2
2013112Trond Vognild12:07,4Martine Korslund13:58,4
2012131Gustav Follerås11:59,4Therese Sjursen14:17,6
2011119Gishe Abdi Wako11:12,6Therese Sjursen14:10,4
201070Gishe Abdi Wako11:32,9Marte Nordlunde14:29,3
200974Trond Vognild12:17,6Marte Nordlunde14:43,4
200860Tor Håkon Viken 12:18,5Helene Melbø 14:06,5
200765Tor Håkon Viken12:02,8Liv Hilde Drugli13:45,1
200650Tor Håkon Viken12:19,8Liv Hilde Drugli13:41,8
200559Kristian Breili11:47,4Liv Hilde Drugli13:42,0
200451Tor Håkon Viken12:34,4Liv Hilde Drugli14.08,2
200352Tor Håkon Viken12:31,0Liv Hilde Drugli14:21,8
200240Thorstein Bostad12:23,4Helene Melbø13:23,7
200136Tor Håkon Viken12:37,8Helene Melbø13:22,0
200068Tor Håkon Viken12:25,0Helene Melbø13:28,0
199975Tor Håkon Viken11:37,0Helene Melbø12:48,0
199882Geir Belsvik11:05,2Helene Melbø13:18,2
199789Jon Hanestad11:04,1Miriam HolmOlsen14:06,1
1996114Tor Håkon Viken11:24,5Thorild Hovdsveen14:02,2
1995131Anders Bjørnsgaard10:58,9Brit Pettersen Tofte13:44,0
1994128Bernt Bjørnsgaard10:51,0Ragnhild Bratberg12:56,5
1993145Håvard Moheim11:09,5Gerd Flugstad13:03,3

I 2000 ble løypa lagt noe om - Kristian Breili har rekorden i den nye traseen med 11:47,4 mens Helene Melbø har bestetid blant jentene med 13:22,0.

I 2009 ble løypa igjen lagt om og bestetidene er fra 2010 med Gishe Abdi Wako 11:12,6 og 2013 Martin Korslund 13:58,4.

Flømyrløpet 2015

Flømyrløpet 2014

Flømyrløpet 2013
Sommertemperaturer da høsten ble innledet med Flømyrløpet

Postet av Litrim den 17. Aug 2016
Det var sommerkledde deltakere da Flømyrløpet innledet høstsesongen. 138 deltakere hadde funnet veien til starten ved Skurvbrua. Etter en sommer med mye regn var nok løypa litt mer våt enn vanlig.

Skiløper Hans Inge Klette, Viljar IL i bar overkropp løp inn på den gode tiden 19:32,6 7 tiendeler foran Kjartan Helland fra Moi IL, men likevel et stykke bak rekorden til Gishe Abdi Wako.

Best blant jentene ble Marit Østvang fra Vingelen med tiden 24:03,9 tett fulgt av evigunge Hege Skari.

Søkbare resultater


Se Jørgen Skaugs bilder på Facebook

og artikkel på Kondis.no.

Langrenn.com har også oppslag om FlømyrløpetGlade vinnere som viste muskler Hans Inge Klette, Viljar IL og Marit Østvang, Vingelen.Sigrid Jøranli Sundgaar hiver etter pusten i det hun går i mål, men kan være godt fornøyd med egen innsats med klasseseier K0-15 og nummer tre totalt blant jentene.


Nok en komfortabel seier i klasse M60 - 69 til Torstein Rudihagen med tiden 25:33,0.Det var mange tette oppgjøre som ble avgjort med en real spurt. Hans Olav Kjøs var heldigst med innslaget med tidelen foran Lars Berger i oppgjøret dem i mellom og som endte med første og andre plass i klasse M30-39.

-
Hanne Monica Storhagen kom først i mål av disse to, men Kathrine Bjugstad ser mest fornøyd ut.


Real spurt mellom Linda Breidablikk og Markus Haugen - ingen feil med innsatsen. Bak skimtes Ingebjørg Wickstrøm.


Gladest over målstreken i dag var kanskje Linda Jeanette Berger, her foran Heine Steinar Sandvold (127) og Jan Ingar Hagen. (130).Spesialservice fra arrangør DNB for to slitne løpere.

Det ble et fint arrangement hvor ingen kom tørrskodd i mål, men vi så ingen sure miner for det.


Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Flømyrløpet 17. august kl 19.00

Postet av Litrim den 15. Aug 2016Alt er klart Flømyrløpet 2016 - første høstløp i Sørdalskarusellen med start og mål ved Skurvbrua i Nordsetervein..

Vi ønsker velkommen til høstens fire løp og forhåpentligvis fine, men våte forhold i et skikkelig skogsløp. DNB BIL er som vanlig arrangør i samarbeid med Litrim.

Bildet er fra Flømyrløpet 2015 - en av mange tvekamper med Håvard Jubskås, Julie Aspesletten og Sivert Raddum Skaug.


Resultater kommer her så snart du er i mål.

Resultater fra i fjor! - PDF


Til deg som ikke har meldt deg på ennå, her kan du gjøre det:

Påmeldingsportalen finner du her!

Påmelding fram til kl 18.00 løpsdagen på nettet

Du kan melde deg på hvert enkelt løp og betaling ordnes også via dette systemet.

Når påmelding er fullført får du en faktura som du betaler på nettbank. Startnummer henter du ved start uten at du trenger å ha med deg penger.

- Startkontingent pr løp er kr 90,-. fram til kl 13.00 løpsdagen 17. august
- Startkontingent 17, august fra kl 13.00 - 18.00 er kr 120,-.
- Familie koster kr 220,- pr løp pr familie.
- I tillegg til startkontingenten kommer et administrasjonsgebyr på kr 10,-.

Løpssponsor er
- organisasjonen for deg som har god kondisjon eller ønsker å få det.

- 3 medlemskap for 2016 trekkes ut - det innebærer 5 nummer av bladet Kondis resten av året tilsendt i posten.

- Kondis.no

I tillegg trekker vi ut en middag på Bryggerikjelleren.

Alt om Flømyrløpet finner du her!


Utdeling av startnummer starter ca kl 17.30 . Sjekk opp startnummeret ditt, det finner du i påmeldingsportalen eller på oppslag ved start. Informasjon om startnummer sendes også ut på SMS ca kl 16:30.

Starttider:

Start er kl 19.00 i på Skurvbrua - ca 6 km opp i Nordseterveien..

Det er dessverre ikke toalett eller garderobeforhold ved Skurvbrua.
Flømyrløper innleder høstsesongen - 17. august er det klart for et skikkelig skogsløp.

Postet av Litrim den 25. Jul 2016Flømyrløpet som er et 5,3 km realt skogsløp, innleder høstsesongen med DnB BIL som arrangør. Start og mål er ved Skurvbrua i Nordsetervein ca 6 km opp for Lillehammer mot Nordseterveien. Løpet ble arranger første gang i 2001 og er for dem som ikke er redd for å bli bløt på beina.

Bildet fra 2015 viser Brage Wiseth (142), Jørgen Korum (189), Hanne Marthe Lie (107), Per Martin Johansen (80) og Reinhard Kuhs (79)

Løypebeskrivelse:

5,3 km krevende skogsløp, mest terrengløp. Start og innkomst på parkeringsplassen ved Skurvbrua ved Nordseterveien.,6-7km opp for Lillehammer. Følger skiløypetraseen 2km oppover til Flømyra skytebane. Herfra ca 2km langs noen fuktige partier (myrlendt) til Åsstuevegen. Langs denne nedover ca 1km før en svinger oppover "Hestvegen". Til slutt nedover langs en litt rufsete sti før målgang ved Skurvbrua

Flømyrløpet vil ha samme trasé som i fjor og tidligere år. Arrangør for Flømyrløpet er DnB NOR.

Bilder på Facebook fra 2015 - foto Hans Adolfsson

Flere bilder fra 2015

Litrim håper på at riktig mange finner veien til Skurvbrua i Nordseterveien og at vi får en fin kveld i skogen.

Til deg som ikke har meldt deg på ennå, her kan du gjøre det:

Påmeldingsportalen finner du her!

Påmelding er åpen fram til kl 18.00 løpsdagen på nettet


Når påmelding er fullført får du en faktura som du betaler på nettbank. Startnummer henter du ved start uten at du trenger å ha med deg penger.

- Startkontingent pr løp er kr 90,-. fram til kl 13.00 løpsdagen 22. juni
- Startkontingent 20. april fra kl 13.00 - 18.00 er kr 120,-.
- Familie koster kr 220,- pr løp pr familie.
- I tillegg til startkontingenten kommer et administrasjonsgebyr på kr 10,-.


Deltakerrekorden for løpet er 158 deltakere fra 2015.

2015 158
2014 115
2013 111
2012 94
2011 112
2010 61
2009 76
2008 62
2007 62
2006 44
2005 40
2004 46
2003 48
2002 38
2001 47

Maiken Caspersen Falla satte ny rekord for jentene i fjor med tiden 22:44,1. Det samme gjorde
Gishe Abdi Wako for gutta med tiden 18:07,1 fra 2015 mens Maiken Caspersen Falla har rekorden for kvinner med tiden 22:44,1..


Menn
2015 Gishe Abdi Wako, LIF 18:07,1
2014 Håvard Lucasen, Ås IL 19:53,7
2013 Håkon Svaland, Birkenes IL 19:28,7
2012 Per-Christian Lysaker Torgersrud, Eidsiva BIL 20:59,4
2011 Endre Aamodt, Valdres Langløparlag 20:49,2
2010 Gishe Abdi Wako, LIF 19:49,8
2009 Eirik Richenberg, LIF 21:23,0
2008 Tore Krogsveen, Sør Fron 21:06,0
2007 Bjørn Robstad LS BIL 20:30,4
2006 Arne Krogsveen Sør Fron IL 20:47.7
2005 Jon Evensen Mesnali Skilag 20:22.8
2004 Brynjar Skjærli Lillehammer Skiklub 20:48.4
2003 Jon Evensen Mesnali Skilag 20:48.9
2002 Kristian Breili Lillehammer Skiklub 20:07.5
2001 Tor-Håkon Viken ØTI 21:17.5


Marthe Bjørnsgaard er den av jentene som har vunnet flest ganger i Flømyrløpet, men vi må helt tilbake til 2007, 2008 og 2009. Bildet fra 2009 viser henne sammen med Marte Nordlunde som var beste kvinne i 2010.

Kvinner
2015 Maiken Caspersen Falla, Gjerdrum IL 22:41,1
2014 Marte Sofie Buraas, LIF 23:59,7
2013 Martine Korslund, Roterud IL 23:38,9
2012 Martine Korslund, Roterud IL 25:06,6
2011 Therese Sjursen, BFG Fana 24:40,3
2010 Marte Nordlunde, LIF 25:16,8
2009 Marthe Bjørnsgaard LIF 24:04,9
2008 Marthe Bjørnsgaard LIF 24:51,4
2007 Marthe Bjørnsgaard LIF 24:31,8
2006 Ragnhild Bratberg DnBNOR 24:46.4
2005 Anne-Berit Vangen L.C.K 23:23.1
2004 Liv Hilde Drugli Lif 24:58.2
2003 Liv Hilde Drugli Lif 24:39.0
2002 Helene Melbø Gausdal FIK 24:55.7
2001 Helene Melbø Gausdal FIK 23:09.9
Kjartan Hellan og Marte Flatlien best i Kanthaugenløpet

Postet av Litrim den 22. Jun 2016Kjartan Helland var suveren da han løp inn til nest beste tid noen gang i Kanthaugenløpet med tiden 18:37,3. I kveld trengte han ikke å se seg tilbake for der var det ingen.

Det ble en flott kveld for løping. Posten BIL og Litrim kan være godt fornøyd med et fint arrangement.

Bilder kommer på Facebook etter hvert. Se også Kondis.no og Byavisa neste torsdag.

Resultatene finner du her!

Artikkel på Kondis!

Jørgens bilder på Facebook


Sørdalskarusellen tar nå sommerferie, men er tilbake i august.137 deltakere i Kanthaugenløpet var kanskje noen færre enn Litrim og Posten BIL hadde ønsket seg, men stemning var fin og i kveld var det bare blide ansikter å se i den fine junikvelden.

Akkurat som i Strandtorgetløpet - Kjartan Helland og Marte Flatlien ble kveldens vinnere. Kjartan var suveren, mens kveldens nest best kvinne Hege Skari tok mye innpå Marte på slutten.

Kanthaugenløpet hadde mange vinnere - Kjell Are Tangen med Wednesday United på ryggen var tydelig en av dem som løp og fullførte i fin stil sammen med Roy Røtvold.Ivar Hjelmseth fra kveldens løpssponsor Sport1 Lillehammer deler ut uttrekningspremie -Hans Ivar Hattestad fikk sportsdrikk.

Vinnerne fikk fine kniver - Marte Flatlien valgte den minst, en kniv fra Brusletto mens Kjartan Helland fikk en samekniv.
Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Kanthaugenløpet 22. juni kl 19.00

Postet av Litrim den 19. Jun 2016Alt er klart Kanhaugenløpet 2016 - siste løp i Sørdalskarusellen før sommerferien. etter 3 ukers pause for å få plass til Birkebeinerløpet og alle skoleavslutningene.

Vi ønsker velkommen til Birkebeineren skistadion og forhåpentligvis fine forhold i en fin trasse. Posten BIL er som vanlig arrangør i samarbeid med Litrim.


Resultater kommer her så snart du er i mål.

Resultater fra i fjor!


Til deg som ikke har meldt deg på ennå, her kan du gjøre det:

Påmeldingsportalen finner du her!

Påmelding fram til kl 18.00 løpsdagen på nettet

Du kan melde deg på resten av karusellen eller for hvert enkelt løp og betaling ordnes også via dette systemet.

Når påmelding er fullført får du en faktura som du betaler på nettbank. Startnummer henter du ved start uten at du trenger å ha med deg penger.

- Startkontingent pr løp er kr 90,-. fram til kl 13.00 løpsdagen 22. juni
- Startkontingent 20. april fra kl 13.00 - 18.00 er kr 120,-.
- Familie koster kr 220,- pr løp pr familie.
- I tillegg til startkontingenten kommer et administrasjonsgebyr på kr 10,-.

Løpssponsor er Sport1 Lillehammer
stiller med uttrekningspremier.
Alt om Kanthaugenløpet finner du her!


Utdeling av startnummer starter ca kl 17.30 ved målhuset på Skistadioan. Sjekk opp startnummeret ditt, det finner du i påmeldingsportalen eller på oppslag ved start. Informasjon om startnummer sendes også ut på SMS ved lunsjtider løpsdagen. Det blir to sluser for henting av startnummer.


Starttider:

Start er kl 19.00 i på Birkebeineren skistadion.

Toaletter vis a vis Målhuset på skistadion.

Torstein Rudihagen først i mål i Birkebeinerløpet over 21 km

Postet av Litrim den 19. Jun 2016
Torstein Rudihagen kom først inn mot mål i Birkebeinerløpet 21 km og løp inn til seier i klasse 65 - 69 år flere minutter foran nr 2. Etter flere 4. og 5. plasser var ambisjonen pallen i år. Og det ble det dvs toppen av pallen. Den spreke eks-stortingsrepresentanten har god grunn til å være fornøyd med 1:31:13 som ble sluttiden i mål.

Det ble en flott dag for Birkebeinerløpet, men fint vår og tørre løyper. Som vanlig var arrangørene gode og hadde tilrettelagt for et strålende arrangement.

Åge Ludvigsen og Geir Anders Jensen er stadig blant de 32 som har vært med på alle 19 løp. Neste år er det 20 -årsjubileum - 10. juni 2017 er datoen.

Se bilder på Facebook i Sørdalskarusell-gruppen eller på Litrim-siden.

Resultatene finner du her!


Det ble en lokal vinner i kvinneklassen i Birken Fjellmaraton- Kristin Sønstegård representerer Vestringen og løp inn til klar seier. (Foto: Geir Olsen, Birkebeinerløpet)

Hun var godt fornøyd med å vinne det første Birken Fjellmaraton. Hun hadde som ambisjon kun å fullføre - jeg er langsom, men seig og har bare et tempo. I dag gikk det bra. Hun har en maraton fra Australia for 4 år siden hvor hun studerte. Den gang løp hun på 3:20 og 3:18:57 i dag er således ny personlig rekord på maraton. Kristin var ganske så blodig på knærne da hun kom i mål etter at hun tryna 4 km før mål. Det hele gikk bra og hun kan konstatere at hun er den første vinneren av Birken Fjellmaraton.

Hege Skari ble nr 2 i klasse K40-44 og kunne smile tilfreds med egen innsats, bare 6/10 bak nr 1 Lisbeth Vold!
1334Lisbeth VoldStatoil1:29:56,4
23144Hege SkariLillehammer Skiklub1:29:57
3368Anita Ekle KildahlAsker Skiklubb1:31:27,4Fire mann i tet på HalvBirken som hadde et sterkt startfelt av gode skiløpere. Her er Morten Eide Pedersen i tet foran Pål Golberg. Mot mål måtte de se Stian Christoffersen, Runar Ski og Petter Soleng Skinstad foran seg. De to første gjorde opp seg i mellom etter et spurtoppgjør.(foto Stein Arne Negård)

Golberg som tok en klar seier i årets Hovemoenløpet, mente han burde slå de som var foran, men den gang ei. Morten Eide Pedersen tok 4. plassen. Terje Gulbrandsen valgte HalvBirken denne gang og løp inn til 5. plass.

141231Stian ChristoffersenRunar Ski09:00:0039:17
241093Petter Soleng SkinstadTeam Sport 1 Skinstad09:00:0039:19
341215Pål Golberg09:00:0039:46
441190Morten Eide Pedersen09:00:0040:20
541033Terje GulbrandsenBDO Aktiva09:00:0042:23

June var sliten, men godt fornøyd med sin første fjellmaraton! Flott innsats!Øyvind Pedersen (41084), startet på Birkebeineren Skistadion kl 9:00, var i mål 9:45 - Kl 12:30 sto han brudgom med sin brud Ragnhild. Det var behørig dokumentert foran og bak på T-skjorta.
Se bilde fra målområde: Tekst foran på T-skjorte Bak på T-skjorten .
Bruden Ragnhild Botne Meling kommenterte på Facebook: "Flott bilde, hilsen bruden"

Gratulerer til brud og brudgom!
Bli med Kristin på treningsreise til Spania

Postet av Litrim den 8. Jun 2016Kristin Roset vil ha deg med på treningsreise til Spania 22. - 29. oktober. Kristin skryter av Sørdalskarusellen og ønsker seg noen lokale løpere med på turen. (Foto Hans Adolfsson)

Sandanejenta har gjort Lillehammering av seg og debuterte i Sørdalskarusellen i april. Kristin har flere år bak seg på friidrettslandslaget med 800 meter som spesialdistanse. På bloggen skriver hun: "Før sprang eg så fort eg kunne på friidrettsbana. Idag er springinga blitt min vesle fritime kor eg kan nyte stillhet og kjenne at kroppen fungerar. Det har den ikkje alltid gjort, då eg leid av spiseforstyrrelsar i 13 år. Dette har skreve mykje om på bloggen min, som seinare har blitt til boka Spring for livet. Eg er utdanna journalist, og mamma til vesle Noah på litt over året"

Sammen med barndomsvenninnen Kristin Tennebø Holslag inviterer Kristin på treningsreise til Albir i Spania 22.- 29. oktober. Her blir det styrketrening, varierte løpeøkter som passer for alle og foredrag om idrett og spiseforstyrrelser (frivillig).

Her er Kristin og Kristin sin invitasjon


Følg med på bloggen trenmedkristinogkristin.blogg.no

Se også bloggen Springerinne!
Kanthaugenløpet 2016 - den 22. juni

Postet av Litrim den 6. Jun 2016Kantahugenløpet avslutter en vårsesongen for Sørdalskarusellen. Med solid deltakerrekord i fjor for Kanthaugenløpet og med god oppslutning gjennom hele vårsesongen, har vi tro på god oppslutning på Birkebeineren skistadion. Løypa skulle passe alle som liker å løpe i flate gode stier i terrenget. Som vanlig er det Posten som er arrangør.


Påmeldingsportalen er åpen!

Det blir ikke anledning til å melde seg på etter kl 18.00 løpsdagen. Vi må dessverre gjøre dette av hensyn til servicen til alle som har meldt seg på i god tid. Deltakerantallet er nå så stort at vi må ta noen forholdsregler

Når påmelding er fullført får du en faktura som du betaler på nettbank. Startnummer henter du ved start uten at du trenger å ha med deg penger.

- Startkontingent pr løp er kr 90,-. fram til kl 13.00 løpsdagen
- Startkontingent 22. juni fra kl 13.00 - 18.00 er kr 120,-.
- Familie koster kr 220,- pr løp pr familie.
- I tillegg til startkontingenten kommer et administrasjonsgebyr på kr 10,-.Løpssponsor:Eneste løpssponsor for to løp!Start og mål er på Birkebeineren skistadion og Posten BIL er arrangør. Løypa: 6 km skogsløp i flatt lende; terrengløp på stier etter varierende kvalitet, en del av løypa går også på grusvei. Start og mål på Birkebeiner Skistadion. Traseen følger VIP-veien ca 1,5km, tar mot venstre gjennom skogen til Kanalen. Langs denne forbi Kanten Kro og følger lysløpa over skiskytterstadion og tilbake til mål.

Det første løpet i 1984 het Kanthaugen rundt og ble arrangert av Fylkeskammeratene og fram til 1990 hadde løpet start og innkomst ved Skytterhustet i krysset Nordsetervn / Sjøseterveien. Løypa var mer kupert dengang og dermed litt hardere. I 1991 fikk løpet navnet Vårseterløpet og hadde start og innkomst ved ved grustaket i Vårseterveien. Fra 1992 heter løpet Kanthaugenløpet og har stort sett hatt samme trassé. I 1996 overtok Posten arrangementet og har siden arrangert Kanthaugeløpet.

År
Lenke til artikkel.
Antall

Beste mann

Tid

Beste kvinne

Tid

2015168Gishe Abdi
Wako
18:07,1Marte Sofie Buraas21:57,8
2014131Håvard Lukasen19:27,2Martine Korslund

24:15,4
2013

127

Frode Nybakken
Eidsiva BIL


19:59,0

Therese Sjursen
BFG Fana


23:11,0

2012
Bilder
127

Frode Nybakken
Eidsiva BIL


20:10,8

Maiken Caspersen Falla
Gjerdrum IL Ski


22:30,0

2011
Bilder
131

Trond Vognild
LIF


18:51,4

Liv Hilde Drugli
LIF


22:54,8

2010

74

Jostein Rogstad
Skrautvål IL


20:05,4

Bente Størmer Steira
IL Forsøk


21:44,2

2009

57

Asbjørn Lie
Øyer IL


20:22,4

Liv Hilde Drugli
LIF


23:07,5

2008

52

Tor Håkon Viken
ØTI


19:29,7

Helene Melbø
Gausdal FK


22:22,6

2007

71

Arne Krogsveen
Sør Fron IL


19:08,7

Anne Berit Vangen
LCK


22:27,6

2006

40

Jon Evensen
Mesnali Skilag


19:16,8

Helene Melbø
Gausdal


22:09,9

2005

44

Jon Evensen
Mesnali Skilag


18:27,6

Liv Hilde Drugli
LIF


20:25,3

2004

49

Tor Håkon Viken
Øyer /Tretten IL


19:14,0

Anne-Berit Vangen
LCK


23:09,8

2003

44

Espen Eide
Gudbr.Politi IL


19:46,4

Liv Hilde Drugli
LIF


22:27,2

2002

36

Kristian Breili
Lillehammer Skiklub


18:37,5

Helene Melbø
Gausdal FIK


22:18,1

2001

45

Tor Håkon Viken
Øyer/ Tretten IL


19:37,1

Hege Skari

22:36,7

1991

146

Anton Bueie

23:36

Ragnhild Bratberg

26:25

1984

72

Asbjørn Lie
Øyer IL


22:22

Oddrun Hovsengen

LIFMaridal og Lysaker Torgersrud vinnere av Mesnaelva opp 2016

Postet av Litrim den 1. Jun 2016


Hovemoenvinner Hanne Maridal, LIF og Per-Christian Lysaker Torgersrud ble vinnere av den 9. utgaven av Mesnaelva opp. Per-Christian tok en suveren seier fra pulje 2 og vinnerbildet måtte tas på nytt. Først i mål var Mattis Stenshagen etter en duell med Morten Eide Pedersen., men på 45 sekunder dårligere tid. Foto: Jørgen Skaug!

Tiden til Hanne Maridal er den 3. beste tiden i Mesnaelva opp som har hatt samme trasse hele tiden. Det samme gjelder for Per-Christian, tiendelet bak fjorårsvinner, men litt lenger bak Gishe Abdi Wakos rekord fra noen år tilbake.

Det var et strålende vær med mange varmegrader og mange vegret seg kanskje for å stille opp. Væskestasjonen som Birken-arrangørene hadde i målområdet fikk god avsetning.

I alt var det 207 deltakere som fullførte årets løp.

Søkbare resultater

Resultater PDF

Se Jørgen Skaugs artikkel i Kondis.no

Bilder på Facebook

GD: Fra sofagris til motbakkeløper


Vi fikk problemer med nettet denne gang noe som førte til at det tok tid før vi fikk de riktige resultatene.

Ellers var det stor stemning hvor heldige vinnere fikk fine hansker fra Lill-sport og Markus Haugen var en av to heldige som fikk startnummer til Birkebeinerløpet.


Følg med på Facebook og på Kondis.no for flere bilder.

Litrim var selv arrangør og vi vil takke våre gode hjelper for god innsats.


Morten Eide Pedersen fører an fra start fra start med Mattis Stenshagen på hjul - Til mål kom Mattis først med tiden 19:50,2. (Foto Jørgen Skaug)Turid Mellesdal ligger godt an til å vinne K50-59 år etter mange seire i sin klasse i vår. I kveld var hun ikke helt sikker før løpet da hun fryktet Anne Størmer Steira som var tilbake fra skade. Hun mål kunne hun gledesstrålende notere at innsatsen holdt til klasseseier i dag også. Her passerer hun Collettsbru i fin stil. (Foto: Jørgen Skaug)
Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Mesnaelva opp 1. juni kl 19.00

Postet av Litrim den 31. Mai 2016Det er klart for det 5. løpet i Sørdalskarusellen 2016. Startnummer hentes på i startområdet sør for bygningsmassen på Strandtorget . All påmelding foregår på nett, du finner påmeldingsportalen litt lenger ned i artikkelen eller på fanen over. Du kan melde deg på fram til kl 18:00 på arrangementsdagen 1. juni. Velkommen til Mesnaelva opp!

Hvis værprognosen holder samme fine været også løpsdagen - HUSK Å DRIKKE GODT FØR START. Det er ikke drikkestasjon i startområdet.

Bildet fra starten i fjor - foto: Jørgen Skaug!


Resultater kommer her så snart du er i mål.


Resultatenene fra i fjor:
Resultatene i pdf.
Søkbare resultater
Se mange bilder på Facebook fra i fjor!


Til deg som ikke har meldt deg på ennå. Gjør det før kl 13.00 arrangementsdagen onsdag 27. april her:

Påmeldingsportalen finner du her!

Det blir ikke anledning til å melde seg på etter kl 18.00 løpsdagen
. Vi må dessverre gjøre dette av hensyn til servicen til alle som har meldt seg på i god tid. Deltakerantallet er nå så stort at vi må ta noen forholdsregler

Du kan melde deg på resten av karusellen eller for hvert enkelt løp og betaling ordnes også via dette systemet.

Når påmelding er fullført får du en faktura som du betaler på nettbank. Startnummer henter du ved start uten at du trenger å ha med deg penger.

- Startkontingent pr løp er kr 90,-. fram til kl 13.00 løpsdagen 1. juni.
- Startkontingent 1. juni fra kl 13.00 - 18.00 er kr 120,-.
- Familie koster kr 220,- pr løp pr familie.
- I tillegg til startkontingenten kommer et administrasjonsgebyr på kr 10,-.Løpssponsor er :


ogAlt om Mesnaelva opp finner du her!

Utdeling av startnummer starter ca kl 17.30 på i startområdet sør for bygningsmassen på Strandtorget . Sjekk opp startnummeret ditt, det finner du i påmeldingsportalen eller på oppslag ved start. Informasjon om startnummer sendes også ut på SMS litt før kl 17:00 løpsdagen.

Starttider:

Pulje 1 kl 19:00 klasse Aktive menn 16 - 35 år, M16 - 30

Pulje 2 kl 19:02 klasse Aktive kvinner 16 - 35, M30-39 og M40-49

Pulje 3 kl 19:04 klasse K0-15, K16-29, K30 -39, M0 - 15

Pulje 4 kl 19:06 K40-49, K50-59, K60 -69, m50-59, M60-69 og M70 -

Trimklasse start valgfritt fra 18:30.


Bagasje kjøres opp fra start til mål.


Mesnaelva opp for 9. gang!

Postet av Litrim den 29. Mai 2016Onsdag er det klart for niende utgave av Mesnaelva opp, Sørdalskarusellens styrkeprøve og motbakkeløpe. Løypa er drøyt 4 km og har en høydeforskjell på 360 meter. Start er på Strandtorget - rett syd for bygningskomplekset og mål ved Kanten Kro.

Bildet: Fra passering av Colletts bru - Foto: Jørgen Skaug.

Nå er det på tide å melde seg på -

Påmeldingsportalen finner du her!


Det blir ikke anledning til å melde seg på etter kl 18.00 løpsdagen. Vi må dessverre gjøre dette av hensyn til servicen til alle som har meldt seg på i god tid. Deltakerantallet er nå så stort at vi må ta noen forholdsregler

Du kan melde deg på resten av karusellen eller for hvert enkelt løp og betaling ordnes også via dette systemet.

Når påmelding er fullført får du en faktura som du betaler på nettbank. Startnummer henter du ved start uten at du trenger å ha med deg penger.

- Startkontingent pr løp er kr 90,-. fram til kl 13.00 løpsdagen
- Startkontingent løpsdagen 1. juni fra kl 13.00 - 18.00 er kr 120,-.
- Familie koster kr 220,- pr løp pr familie.
- I tillegg til startkontingenten kommer et administrasjonsgebyr på kr 10,-.Løpssponsor:
stiller med hansker som uttrekningspremier som trekkes ut rett etter at alle er kommet i mål. Det blir premier også til beste kvinne og beste mann.


Birken er ansvarlig for drikkestasjon i mål og stiller med to startnummer til Birkebeinerløpet som trekkes ut blant deltakerne.


Utdeling av startnummer starter ca kl 17.30 på Strandtorget. Sjekk opp startnummeret ditt, det finner du i påmeldingsportalen eller på oppslag ved start. Informasjon om startnummer sendes også ut på SMS ca kl 16:30 løpsdagen.


Starttider:
Pulje 1 kl 19:00 klasse Aktive menn 16 - 35 år, M16 - 30

Pulje 2 kl 19:02 klasse Aktive kvinner 16 - 35, M30-39 og M40-49

Pulje 3 kl 19:04 klasse K0-15, K16-29, K30 -39, M0 - 15

Pulje 4 kl 19:06 K40-49, K50-59, K60 -69, m50-59, M60-69 og M70 -

Trimklasse start valgfritt fra 18:30.


Bagasje kjøres opp fra start til mål.

Mesnaelva opp ble første gang arrangert i 2008.

Mesnaelva opp har altså start ved Strandtorget og mål ved Kanten kro på toppen av Lysgårdsbakkene. Løpet er drøyt 4 km langt og har en høydeforskjell på hele 360 meter. Løypa går i naturskjønne områder langsmed Mesnaelva, som renner tvers gjennom Lillehammer. På grunn av det store deltakerantallet, og enkelte trange partier i løypetraseen, startet løperne i 4 startpuljer.

Mesnaelva har vært viktig for til utviklingen av Lillehammer som by, både i forhold til næringsliv og kulturliv. Langs med Mesna finner vi rester av historiske bygninger og aktiviteter langs hele strekningen fra elveoset ved Strandtorget og opp til Collet bru, som er oppkalt etter maleren Frederik Collet. Han ble så betatt av lysspillet over Mesna at han de siste 30 år av sitt liv ikke malte stort annet. Collet er regnet som pioneren blant Lillehammer-malerne, og ga også en betydelig pengesum til bygging av brua i 1908.

Vi starter på 123moh og ender på 483moh på Kanten. Du kan merke deg passeringer etter 1,2 og 3km.
1km (193moh) ved hjørnet på Bryggeriet, 2km litt nedenfor den gamle damkrona i Mesnaelva før vi krysser Lysløypa (279moh)
og 3km (415moh) i VIP-vegen ved Skrefsrud.

2015

Antall deltakere: 280

Vinnere:
Vegard Bjørn Gjermundshaug 19:05,0
Kari Øyre Slind 22:52,0

Les mer


2014

Antall deltaker: 201
Vinnere: Per-Christian Lyskaer Torgersrud 19:25,7
Monica Kørra 22:04,5

Les mer!

Resultater PDF


Antall delatakere 214
Vinnere: Gishe Abdi Wako 18:36,6
Maiken Caspersen Falle 22:30,2


Les mer om løpet i 2013
Antall delatakere 161
Vinnere: Per-Christian Lyskaer Torgersrud 19:38,9
Therese Sjursen 23:11,6


Les mer om løpet i 2012
Antall delatakere 137
Vinnere: Sondre Ramsrud 20:45,7
Monika Kørra 21:49,7


Les mer om løpet i 2011
Flere bilder
Antall delatakere 99
Vinnere: Per Strandhaug 20:07,9
Kristin Størmer Steira 20:10,3

Les mer om løpet i 2010


Antall delatakere 81
Vinnere: Sjur Prestseter 19:22,2
Liv Hilde Drugeli, LIF 24:02,1

Les mer om løpet i 2009
Mesnaelva opp 2008Antall delatakere 88
Vinnere: Michael Ericsson 19:54,4
Liv Hilde Drugeli, LIF 23:40,7


Les mer om

Golberg og Maridal best i Hovemoenløpet

Postet av Litrim den 25. Mai 2016

Pål Golberg tok en komfortabel seier med tiden 17:51,s snaut 17 sekunder foran Geir Steig på andre plass. Løypa var av praktiske årsaker forlenget med 500 meter slik at tiden ikke kan sammenlignes med tidene fra tidligere. Best blant jentene var Hanne Maridal.
Bildet: Pål Golberg i fint driv på toppen av en av de kraftiges stigningen. (Foto Jørgen Skaug). Golberg har deltatt flere ganger i Sørdalskarusellen, men dette var hans første seier.

Resultater fra Hovemoenløpet finner du her!

Se Jøgen Skaugs artikkel på Kondis.no

Resultater PDF
Jørgen Skaugs bilder på Facebook

Hovemoenløpet også på Langrenn.comBeste kvinne i dag Hanne Maridal, LIF løp inn på tiden 20:22,8 og var et godt stykke foran nummer to Hege Skari, som ble vinner av klasse K40-49 år.
Her får hun bestemannspremie som beste kvinne av Inger Hjorthol fra kveldens løpssponsor Trofe.

Se intervju med Hanne på Facebook.I alt var det 208 deltakere med i årets utgave av Hovemoenløpet, noe færre enn i for. Starfeltet hadde god plass å boltre seg på. Her tar Erik Johannes Jevne teten, men det varte ikke lenge før Pål Goberg tok over.

Dagens løype var 5,07 km målt med Sindre Hustad Alvers GPS og tidene ble dermed ikke helt sammenlignbare med i fjor. Hovemoenløpet har nok funnet sin arena og løype.


Det var mange blide ansikter å se langs Lågen i kveld, den aller blideste var kanskje Ingebjørg Wickstrøm fra Friskis & Svettis.Her er Thea Kvam snart ferdig med sitt løp rett foran Kirsti Høiholt-Vågsnes. Berit Høyvik følger godt opp bak henne igjen.Det nye start- og målområde fungerte meget bra og tilbakemeldingene var positive. Kanskje ikke alle var like fornøyd med at løpet var blitt 500 meter lenger, men ingen sure miner for det.

HABIL var kveldens rrangør - en jobb de har god trening med etter som de har arrangert Hovemoenløpet siden 1983, i år for 34. gang. Takk til gode arrangører.

Mesnaelva opp går av stabelen allerede om en uke - påmeldingen åpner ved midnatt.
Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Hovemoenløpet 25. mai kl 19.00

Postet av Litrim den 22. Mai 2016Ida Nyløkken i ferd med å hente sitt startnummer i fjorårets utgave av Hovemoenløpet. Informasjon fikk hun på SMS.

Det er klart for det 4. løpet i Sørdalskarusellen 2016. Startnummer hentes på i arenaområdet på sletta noen hundre meter sør for badeplassen i Svarstadvika . All påmelding foregår på nett, du finner påmeldingsportalen litt lenger ned i artikkelen eller på fanen over. Du kan melde deg på fram til kl 18:00 på arrangementsdagen 25. mai. Velkommen til Hovemoenløpet.


Resultater kommer her så snart du er i mål.


Resultatenene fra i fjor:
Resultatene i pdf.
Søkbare resultater
Se mange bilder på Facebook fra i fjor!


Til deg som ikke har meldt deg på ennå. Gjør det før kl 13.00 arrangementsdagen onsdag 27. april her:

Påmeldingsportalen finner du her!

Det blir ikke anledning til å melde seg på etter kl 18.00 løpsdagen
. Vi må dessverre gjøre dette av hensyn til servicen til alle som har meldt seg på i god tid. Deltakerantallet er nå så stort at vi må ta noen forholdsregler

Du kan melde deg på resten av karusellen eller for hvert enkelt løp og betaling ordnes også via dette systemet.

Når påmelding er fullført får du en faktura som du betaler på nettbank. Startnummer henter du ved start uten at du trenger å ha med deg penger.

- Startkontingent pr løp er kr 90,-. fram til kl 13.00 løpsdagen 25. mai.
- Startkontingent 25. mai fra kl 13.00 - 18.00 er kr 120,-.
- Familie koster kr 220,- pr løp pr familie.
- I tillegg til startkontingenten kommer et administrasjonsgebyr på kr 10,-.Løpssponsor er Trofe:

Alt om Hovemoenløpet finner du her!

Utdeling av startnummer starter ca kl 17.30 på på plenen mellom Strandtorget og Lågen. Sjekk opp startnummeret ditt, det finner du i påmeldingsportalen eller på oppslag ved start. Informasjon om startnummer sendes også ut på SMS litt før kl 17:00. Det blir to sluser for henting av startnummer .


Starttider:


Fellesstart for alle kl 19:00.


Det er et toalett 200 meter nord for startområdet. Vi har dessverre ikke tilbud om garderobe.

Velkommen til Hovemoenløpet 2016!
Starten flyttet noen hundre meter sørover for Hovemoenløpet

Postet av Litrim den 20. Mai 2016

I fjor gikk starten for Hovemoenløpet på stranda i Svarstadvika nedenfor Sannom. Usikkerhet med vannstand og for kort avstand til innsnevring nord på badeplassen har gjort at vi flytter starten til den fine sletta mellom Svarstadvika og Mosodden. Dette bør bli en permanent løsning og gi Hovemoen en stor nok tumleplass for start og målområdet.

Hovemoenløpet er 4. løp i Sørdalskarusellen og arrangeres av Habil, Hovedarsenalet i Hovemoen.

Det blir samme adkomst til startområdet som er via rundkjøringen i Sannom; en tar forbi Veikroa og Skeidar og ned gjennom undergangen av E6.
Parkeringsmulighetene nedenfor undergangen er begrenset og en anbefaler å parkere ved Veikroa eller Skeidar. Til startområdet vil du måtte ta til fots. Du kan også parkere ved Mosodden

En løper nordover på veg forbi vannverket i Korgen. Holder rett fram forbi vegkrysset og løper ned mot venstre 50m etter krysset.
Følger gressdekket kjerreveg forbi et par hus og på god sti videre inn i Hovemoen.
En passerer en grind og en tømmerhytte på venstre side før en tar bratt oppover stien mot høyre i skogkanten av jordene til Hovemoen Gård.
Stien som er nyryddet kommer etter noen hundre meter inn på den gamle hovedstien som går nordover, krysser vegen til Hovemoen Gård, videre under høyspentlinja og følger nordover samme trase som Hovemoenløpet hadde tidligere.


Klikk på bildet for å få kartet i PDF-format.
Kart laget av Jørn Breilig. Kartet som kommer opp ved å klikke på bildet er laget av Lars Erik Stinterud!

En når et nytt stikryss og tar til høyre og løper stien opp mot Jeistadgruva.
Her møter en igjen hovedstien og tar nok en gang til høyre og løper sørover, krysser bilvegen og høyspentlinja og følger stien mot motocrossbanen. Før denne nås tar en på nyryddet sti svakt høyre.
Løypa går nå rett sørover, kommer inn på hovedstien og passerer den velkjente grønne porten i
kanten av gjerdet til Hovemoen Leir. Kommer inn på bilveg og følger denne forbi Korgen og til mål i Svarstadvika.
Løypas lengde blir drøyt 5 km. Vi kommer tilbake til mer eksakt løypelengde.


Påmeldingsportalen finner du her!

Løpssponsor er:


Du kan melde deg på for hvert enkelt løp og betaling ordnes også via dette systemet.

Når påmelding er fullført får du en faktura som du betaler på nettbank. Startnummer henter du ved start uten at du trenger å ha med deg penger.

- Startkontingent pr løp er kr 90,-. fram til kl 13.00 løpsdagen 25. mai
- Startkontingent 25. mai fra kl 13.00 - 18.00 er kr 120,-.
- Familie koster kr 220,- pr løp pr familie.
- I tillegg til startkontingenten kommer et administrasjonsgebyr på kr 10,-.

Det blir ikke anledning til å melde seg på etter kl 18.00 løpsdagen. Vi må dessverre gjøre dette av hensyn til servicen til alle som har meldt seg på til riktig tid. Deltakerantallet er nå så stort at vi må ta noen forholdsregler.

Hovemoenløpet ble første arrangert i 1983 med forskjellige løypetraseer.. HABIL har hele tiden vært arrangør. Etter at Flåkålia rundt gikk inn er Hovemoenløpet det eldste i Sørdalskarusellen.

2015 (lenke)

Antall deltakere: 212
Menn: Gishe Abdi Wako 14:46,0
Kvinner: Hilde Fenne 17:08,0

2014 (lenke)
Antall deltakere: 175
Menn: Sjur Røthe 15:10,8
Kvinner: Therese Sjursen 18:56,5
Resultater PDF

2013 (lenke)
Antall deltakere: 124
Menn: Frode Nybakken, Eidsiva B.I.L. 16:42,0
Kvinner: Martine Korslund, Roterud IL 18:58,7

2012 (lenke)
Antall deltakere: 149
Menn: Gustav Follerås, LIF 15:12,3
Kvinner: Therese Sjursen, BFG Fana 18:19,6

2011
Antall deltaker: 117
Menn: Gishe Abdi Wako, LIF 14:54,4
Kvinner: Marita Thorsvik 18:47,4

2010 - Gammel løype
Antall deltakere: 108
Menn: Gishe Abdi Wako, LIF 12:47,5
Kvinner: Liv Hilde Drugli, LIF 16:05,4

2009 - Gammel løype
Antall deltakere: 71
Menn: Sjur Prestsæter, LIF 13:31,2
Kvinner: Liv Hilde Drugli, LIF 16:12,2

2008
Antall deltakere: 66
Menn: Bjørn Robstad, LS BIL 14:33,0
Kvinner: Cecilie Risvoll Amundsen No BIL 17:19,0
Helland og Flatlien best i Strandtorgetløpet

Postet av Litrim den 11. Mai 2016


Kjartan Helland MOI IL og Marte Flatlien, LIF ble best blant 278 deltakere som fullførte Strandtorgetløpet. (Foto: Jørgen Skaug)

Det ble en strålende dag for Strandtorgetløpet med gode løpsforhold og god temperatur, men det skal sies at det var mange kommentarer på at den for det meste lange løypa var skikkelig hard. Løypa måler ca 10,4 km så det krever sin mann og kvinne.


I Det var i alt var det 309 som var påmeldt, 5 brøt og 278 deltakere ble klokket i mål noe som er rekord for Strandtorgetløpet.

Jørgen Skaugs artikkel på Kondis.no

Les blogginnlegg til Kristin Springerinne Roset.

GD på nett!

Se seiersintervjuet på Facebook

Se Jørgens to hunder bilder på Facebook

Her finner du alle resultater!
Resultater PDF


Glade vinner rett etter målgang. Marte Flatlien debuterte i Strandtorget i fjor, i år ble det totalseier blant jentene. Kjartan Helland har for vane å bli nummer to, men i dag klarte ikke konkurrenten å ta han igjen.


Kjersti G. Kultorp var sist i mål, men var den gladeste i mål - for første gang klarte hun å løpe nesten hele veien uten å gå.


Neste løp er Hovemoenløpet den 25. mai som Habil arrangerer og som går mer i Hovemoen.
Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Strandtorgetløpet 11. mai kl 19.00

Postet av Litrim den 8. Mai 2016


Det er klart for det 3. løpet i Sørdalskarusellen 2016. Startnummer hentes på i arenaområdet for som er etablert på plenen mellom Strandtorget og Lågen. All påmelding foregår på nett, du finner påmeldingsportalen litt lenger ned i artikkelen eller på fanen over. Du kan melde deg på fram til kl 18:00 påmeldingsdagen. Velkommen til Strandtorgetløpet.


Resultater kommer her så snart du er i mål.


Resultatenene fra i fjor:
Resultatene i pdf.
Søkbare resultater
Se mange bilder på Facebook fra i fjor!


Til deg som ikke har meldt deg på ennå. Gjør det før kl 13.00 arrangementsdagen onsdag 27. april her:

Påmeldingsportalen finner du her!

Det blir ikke anledning til å melde seg på etter kl 18.00 løpsdagen
. Vi må dessverre gjøre dette av hensyn til servicen til alle som har meldt seg på i god tid. Deltakerantallet er nå så stort at vi må ta noen forholdsregler

Du kan melde deg på resten av karusellen eller for hvert enkelt løp og betaling ordnes også via dette systemet.

Når påmelding er fullført får du en faktura som du betaler på nettbank. Startnummer henter du ved start uten at du trenger å ha med deg penger.

- Startkontingent pr løp er kr 90,-. fram til kl 13.00 løpsdagen 11. mai.
- Startkontingent 11. mai fra kl 13.00 - 18.00 er kr 120,-.
- Familie koster kr 220,- pr løp pr familie.
- Startkontingent for rester av sesongen (8 løp) er kr 620,-.
- I tillegg til startkontingenten kommer et administrasjonsgebyr på kr 10,-.
Løpssponsor er Strandtorget.

Alt om Srandtorgetløpet finner du her!

Utdeling av startnummer starter ca kl 17.30 på på plenen mellom Strandtorget og Lågen. Sjekk opp startnummeret ditt, det finner du i påmeldingsportalen eller på oppslag ved start. Informasjon om startnummer sendes også ut på SMS ved lunsjtider løpsdagen. Det blir to sluser for henting av startnummer


Starttider:


Fellesstart for alle kl 19:00.


Toaletter på Strandtorget. Vi har dessverre ingen tilbud om garderobe.

Velkommen til Strandtorgetløpet 2016!

SpareBank 1 Gudbrandsdal ny samarbeidspartner for Litrim

Postet av Litrim den 1. Mai 2016

Torsdag signerte SpareBank1 Gudbrandsdal en treårig samarbeidsavtale med Litrim.
Fra og med Strandtorgetløpet vil deltakerne bære startnummer med logoen til SpareBank 1 Gudbrandsdal.
Bilet: Avdelingsleder i SparBank1 på Lillehammer Øyvind Jevne og leder av Litrim Finn Olsen var begge svært fornøyd med avtalen.

Sparebank 1 Gudbrandsdal er en del av Sparebank 1 Alliansen. Banken har ca 60 ansatte, har hovedkontor på Vinstra, avdelingskontorer på Otta, Sør-Fron, Ringebu og Lillehammer.

Jevne forteller at banken de senere årene har hatt en meget god utvikling. Vi øker vår markedsandel i vårt område, og får meget gode tilbakemeldinger fra kunder i de undersøkelser vi gjennomfører. Avdelingen i Lillehammer har 12 ansatte, i tillegg har Eiendomsmegler 1 tilhold i bygget, slik at vi er ca 25 personer i alt.

Vi oppfatter oss som lokalbanken i Lillehammer og Gudbrandsdalen. Vi er opptatt av å støtte opp om lag og foreninger i vårt distrikt, og har derfor inngått sponsoravtaler med svært mange lag/foreninger i området. I tillegg deles det ut gavemidler på bakgrunn av søknad to ganger i året. På denne måten kommer bankens overskudd lokalsamfunnet til gode avslutter avdelingsleder Øyvind Jevne.


Bildet: Anne Berit Solheim blir kontaktperson , her sammen med Øyvind Jevne.
Strandtorgetløpet for 11. gang den 11. mai!

Postet av Litrim den 1. Mai 2016


Etter en like fantastisk åpning av Sørdalskarusellen som i fjor, er vi klare for 3. løp Strandtorgetløpet 11. mai. . Litrim er selv arrangør og sammen med mange gode hjelpere er vi klare for løp og for å ta i mot mange ivrige deltakere. Påmeldingsportalen er for lengst åpnet og de første har allerede meldt seg på.

Påmeldingsportalen finner du her!


Løpssponsor er Strandtorget .
Du kan melde deg på resten av karusellen eller for hvert enkelt løp og betaling ordnes også via dette systemet.

Når påmelding er fullført får du en faktura som du betaler på nettbank. Startnummer henter du ved start uten at du trenger å ha med deg penger.

- Startkontingent pr løp er kr 90,-. fram til kl 13.00 løpsdagen 11. mai
- Startkontingent 11. mai fra kl 13.00 - 18.00 er kr 120,-.
- Familie koster kr 220,- pr løp pr familie.
- Startkontingent for rester av sesongen (8 løp) er kr 620,-. (Siste mulighet for å melde seg på resten av karusellen.
- I tillegg til startkontingenten kommer et administrasjonsgebyr på kr 10,-.

Det blir ikke anledning til å melde seg på etter kl 18.00 løpsdagen. Vi må dessverre gjøre dette av hensyn til servicen til alle som har meldt seg på til riktig tid. Deltakerantallet er nå så stort at vi må ta noen forholdsregler.Strandtorgetløpet ble første gang arrangert i 2006 under navnet Strandpromenaden og tok da over etter det tradisjonsrike løpet Flåkålia rundt.

Løpet har start og innkomst på gressletta mellom Strandtorget og Lågen. Løypa gjør en liten runde sørover før den følger strandpromenaden til Hovemoen hvor den gjør en liten runde og returnerer til mål. Løypa er 10,35 km lang.

Løpet ble første gang arrangert i 2006 og det er 11. gang løpet arrangeres i år.

Løypekartet er nesten ajour mht selv med det små justeringen. Opprinnelig løype var 10,35 km. Alle deltaljer finner du i følgende lenke:

http://connect.garmin.com/activity/309986467

V anbefaler:"Velg kart: Google og satelitt. Km og meter: velg Metrisk oppe til høyre."
Fra start går løypa sørover bak El-kjøp og gjør en runde på grassletta sør for Strandtorget, kommer inn på Strandpromenaden som følges nordover, passerer startområdet, passerer Lillehammer bru først en gang, så en gang til før Mesnaelva krysses og brua passeres for tredje gang.

Løypa er flat de første 4 km, deretter brattbakken opp og inn i terrenget i Hovemoen. 5 km ved passering høyspentlinja. Ut av terrenget i Hovemoen ved ca 6 km og samme rute tilbake til mål.

Klasseinndeling er som tidligere også for yngste klasse. Løypa er 10 km og ikke egnet for de aller yngste som deltok på Maihaugen. Sørdalskarusellen er i utgangspunktet et familiearrangement og åpent for alle, men de lengste løpene er ikke egnet for de aller yngste.

Strrandtorgetløpet 2015

Strandtorgetløpet 2014

Strandtorgetløpet 2013

Strandpromenaden 2012

Strandpromendaden 2011

Strandpromenaden 2010

Strandpromenaden 2009

Strandpromenaden 2008

Strandpromenaden 2007

Strandpromenaden 2006

Resultatene!


2015

259

Gishe Abdi Wako

35:02,0

Hilde Fenne

40:32,0

2014

204

Petter Stakston

37:22,2

Lisa Kvamme

43:13,4

2013

207

Endre Aamodt

36:17,3

Monica Kørra

39:13,4

2012

147

Per-Christian Lysaker Torgersrud

36:08,6

Ida Gjermundshaug Pedersen

40:14,5

2011

127

Gishe Abdi Wako

32:08,8

Liv Hilde Drugli

40:28,6

2010

95

Gustav Follerås

36:38,3

Liv Hilde Drugli

41:05,1

2009

79

Tor Håkon Viken

36:57,3

Kjersti Herberg

40:38,1

2008

55

Per Briskelund

36:01,5

Liv Hilde Drugli

42:50,6

2007

47

Per Briskelund

35:30,2

Hanne Monica Storhagen

50:49,9

2006

54

Helge Holthe

34:53,1

Kari Anne Fredriksen

46:09,4

Flott kveld for løping på Maihaugen!

Postet av Litrim den 27. Apr 2016
Sjur Røthe og Hilde Fenne løp inn til totalseier i Maihaugenløpet i kveld. De var best blant 273 deltakere som fullførte året løp. (Foto: Jørgen Skaug). De synes det er fint å være med på et slikt arrangement hvor alle kan være med.

Det var gode løpsforhold på Maihaugen selv om aprilkvelden var kjølig.

Deltakerantallet var kanskje litt mindre enn vi hadde håpet på, men med konkurranse fra Stampa hvor det var rundekamp mot Lillestrøm, skal en kanskje ikke forvente noe mer.

Her finner du alle resultatene! - og her på PDF

Les Jørgen Skaugs førstesideoppslag på Kondis.no

Se intervju med Sjur Røthe og Hilde Fenne på Facebook!

Se Jørgen Skags bilder som er lagt ut på Facebook!Rett i forkant for kveldens løp avsluttet Lillerhammer IF sin gatekarusell. Løpet på Maihaugen var det siste i en serie på tre. Innsatsen var upåklagelig og entusiasmen stor blant heiende foreldre og det var en fin oppkjøring foran Maihaugenløpet. Mange var nok ungene som nok skulle ønske å få bilde av seg på sidene våre. Vi har valgt ikke å legge ut bilder pga av protest fra enkelte foreldre.Erik Toftaker i tet gjennom sæteranlegget, her foran Birk Strand Bjørnaa (126). Birk var først i mål av de to og vant dermed yngste gutteklasse. (Foto: Jørgen Skaug)
Marthe Bjørnsgaard har gjort det bra på ski i vinter. Nå har hun byttet ut ski med joggesko og ble nest beste jente med en annen skijente Lotta Udnæs Weng (269) på tredjeplass. (Foto Jørgen Skaug)

Arve Hilleren vant ei fin rose som ble gitt av kvelden løpssponsor Hageland, Andreassen blomster. Foto (Jørgen Skaug)
Arrangementsgjengen fra sykehuset sørget for at det meste gikk på skinner. Maihaugen er en flott arena for Maihaugenløpet - løpet som bedriftsidrettslaget på har arrangert 33 ganger.


Resultat-, påmeldings- og løpsinformasjon Maihaugenløpet 27. april kl 19.00

Postet av Litrim den 25. Apr 2016
Alt er klart foran Maihaugenløpet - nå venter vi bare på at alle som ikke har rukket å melde deg på gjør det. Bildet: Geir Kjelshaug Utstumo, Bente Veen og Hans Adolfsson i LS BIL i ferd med å rydde opp etter arrangementet i 2014..


Resultater kommer her så snart du er i mål.


Resultatenene fra i fjor:
Resultatene i pdf.
Søkbare resultater
Se mange bilder på Facebook fra i fjor!


Til deg som ikke har meldt deg på ennå. Gjør det før kl 13.00 arrangementsdagen onsdag 27. april her:

Påmeldingsportalen finner du her!

Det blir ikke anledning til å melde seg på etter kl 18.00 løpsdagen
. Vi må dessverre gjøre dette av hensyn til servicen til alle som har meldt seg på i god tid. Deltakerantallet er nå så stort at vi må ta noen forholdsregler

Du kan melde deg på resten av karusellen eller for hvert enkelt løp og betaling ordnes også via dette systemet.

Når påmelding er fullført får du en faktura som du betaler på nettbank. Startnummer henter du ved start uten at du trenger å ha med deg penger.

- Startkontingent pr løp er kr 90,-. fram til kl 13.00 løpsdagen 27. april
- Startkontingent 27. april fra kl 13.00 - 18.00 er kr 120,-.
- Familie koster kr 220,- pr løp pr familie.
- Startkontingent for rester av sesongen (9 løp) er kr 710,-.
- I tillegg til startkontingenten kommer et administrasjonsgebyr på kr 10,-.Løpssponsor er Andreassen blomster.Alt om Maihaugenløpet finner du her!

Utdeling av startnummer starter ca kl 17.30 på Telthusplassen. Sjekk opp startnummeret ditt, det finner du i påmeldingsportalen eller på oppslag ved start. Informasjon om startnummer sendes også ut på SMS ved lunsjtider løpsdagen. Det blir to sluser for henting av startnummer


Starttider:


Pulje 1 kl 19:00 Aktiv menn og M16-29
Pulje 2 kl 19:03 M30-39, M40-49, M50-59, M60-69 og M70

Pulje 3 kl 19:30 Aktive kvinner, K16-29 og M0-15
Pulje 4 kl 19:33 K0-15,K30-39, K40 - 49, K50 - 59, K60-69 og K70

Toaletter er ved utgangen av Maihaugen! Vi har dessverre ingen tilbud om garderobe.

Velkommen til Maihaugenløpet 2016! Håper på like mye folk som på Kringsjå og at regnet holder seg borte.
Maihaugenløpet - blir det ny deltakerrekord igjen?

Postet av Litrim den 21. Apr 2016


Maihaugenløpet ble fratatt deltakerrekorden i går onsdag - allerede onsdag førstkommende (27. april) er det mulig å ta rekorden tilbake.

Maihaugenløpet arrangeres på Maihaugen som navnet tilsier og har start utenfor Prestegården og mål på Telthusplassen. Løpet som ble arrangert for første gang i 1984 , utnytter Maihaugen på en veldig fin måte og vi kan garantere
flotte omgivelser for det 2,3 km lange løpet.

Arrangør til Maihaugenløpet er Lillehammer Sykehus bedriftsidrettslag.

Løpssponsor:


Andreassen blomster

Påmelding til Maihaugenløpet finner du her!
Husk at all påmelding skjer via påmeldingsportalen. Den er åpen til kl 18:00 løpsdagen DVs 27. april 2016.

Når påmelding er fullført får du en faktura som du betaler på nettbank. Startnummer henter du ved start uten at du trenger å ha med deg penger.

- Startkontingent pr løp er kr 90,-.
- Startkontingent resten av karusellen er kr 710,- .
- Familie koster kr 220,- pr løp pr familie.
Det er ikke anledning til å melde på en famlie til hele karusellen i påmeldingsportalen,

I tillegg til startkontingenten kommer et administrasjonsgebyr på kr 10,-.

Kl 17.30 arrangerer Lillehammer IF barneløp for de minste - dette er 3. løp i vårkarusellen.I år blir det 4 startpuljer:

Pulje 1 kl 19:00 Aktiv menn og M16-29
Pulje 2 kl 19:03 M30-39, M40-49, M50-59, M60-69 og M70

Pulje 3 kl 19:30 Aktive kvinner, K16-29 og M0-15
Pulje 4 kl 19:33 K0-15,K30-39, K40 - 49, K50 - 59, K60-69 og K70

Løypebeskrivelse:

2,3km løp inne på museumsområdet. Krevende, kupert løype på gangveier.

Start ved tjernet nær Garmokirka. Traséen slynger seg oppover til øvre del av Seteranlegget. Siste del av løypa er lettere; her går det for det meste utfor. Mål på Telthusmoen hvor det også påmelding.
Starten går utenfor Prestegården på Maihaugen med Garmokirken i bakgrunnen. Dette er fra starten av kvinner og yngste klasse i 2014.


Statistikk:

2015334Gishe Abdi Wako07:29,0 Marit Østvang08:49,0
2014225Gishe Abdi Wako07:32,4Marte Sofie Buraas09:13,0
2013222Gustav Follerås07:29,8Tiril Udnæs Weng09:08,9
2012178Gustav Follerås07:33Therese Sjursen09:14
2011169Kristoffer Nordlunde07:05Mari Brox08:09
2010101Trond Vognild (kort løype)06:52Liv Hilde Drugli08:29
200994Trond Vognild (kort løype)06:48Liv Hilde Drugli08:10
200893Tor Håkon Viken06:48Kjersti Herberg08:20
200778Arne Krogsveen07:33Liv Hilde Drugli08:43
200666Bernt Bjørnsgaard07:33Liv Hilde Drugli08:45
200551Noor Jamae Adan07:21Anne Berit Vangen08:54
200445Thorstein Bostad07:31Hege Skari Berger09:11
200356Espen Eide07:43Bente Skari08:25
200244Per Briskelund08:09Gerd Flugstad09:46
200160Kristian Breili07:39Helene Melbø08:29
200073Kristian Breili08:15Helene Melbø09:24
199977Tor Håkon Viken07:30Helene Melbø08:15
199887Bernt Bjørnsgaard07:09Helene Melbø08:50
1997115Georg Rune Megrund07:25Torhild Hovdsveen09:33
1996140Anders Haugen07:28Torhild Hovdsveen09:38
1995146Asbjørn Lie07:24Gerd Flugstad09:05
1994182Bernt Bjørnsgaard07:05Torhild Hovdsveen09:30
1993181Asbjørn Lie08:00Berit Høyvik10:06
1992301Roger Gjøvåg08:15Oddrun Hovsengen10:05
1991294Erling Jevne07:17Ragnhild Bratsberg08:33
1990217Jon Hanestad07:37Gerd Kokslien08:51
1989257Jan Olav Riise07:40Oddrun Hovsengen08:54
1988244Asbjørn Lie07:32Oddrun Hovsengen08:48
1987127Asbjørn Lie07:33Oddrun Hovsengen09:00
1986105Jan Ivar Kalfoss07:39Oddrun Hovsengen08:54
198587Asbjørn Lie07:40Oddrun Hovsengen09:17
1984105Terje Hagen07:36Oddrun HovsengenFolksomt på Kringsjå skole i kveld!

Postet av Litrim den 20. Apr 2016Det ble deltakerrekord for Kringsjåløpet og antakelig tangering av deltakerrekorden fore Sørdalskarusellen hvor 335 fullførte premieren for årets mosjonssesong på Lillehammer. Med Østnytt til stede, med ny målbue og vestlandske vinnere ble det en perfekt ramme rundt Kringsjåløpet. Rundt løypa var det mange publikummere.

Geir Steig fra Luster IL med tiden 8:28,3 var 3,3 sekunder foran Kjartan Helland, Moi IL som har for vane å bli nummer 2 i Sørdalskaursellen. Tiden er naturlig nok litt bak rekorden fra i fjor da løypa var 140 kortere. Hilde Fenne ble best blant jentene med Marthe Flatlien, LiF på andre plass.

I alt var 365 deltakere påmeldt, 335 av disse fullførte løpet noe som er rekord for Sørdalskarusellen 1 deltaker mer enn Maihaugenløpet i 2015.

De finner aller resultater her!

Resultater på PDF!

Bilder på Facebook

Innslag på Østnytt på NRK!
Vestlandske vinner Geir Steig og Hilde Fenne. Ser ut som de trives på Lillehammer.


Astri og Jens Ole fra Sport 1 Lillehammer overrakte et par joggesko til vinnere av yngste klasse gutter og jente Julie Egeberg Moger og Birk Strand Bjørnaa, begge Lillehammer Skiklub.


Petter M Blindheim, Bulken hadde heiagjeng og skapte liv og røre rundt løypa.

Det blir flere bilder på Facebook i løpet av kvelden .


Om en uke er det Maihaugenløpet - påmeldingen starter i morgen tidlig - der er 85 allerede påmeldt.Resultat / påmeldingsinformasjon Kringsjåløpet 2016

Postet av Litrim den 17. Apr 2016


Alt er klart Kringsjåløpet 2016 - her får du Foto: Jørgen Skaug

Resultater kommer her så snart du er i mål.

Resultater fra i fjor!

Til deg som ikke har meldt deg på ennå, her kan du gjøre det:

Påmeldingsportalen finner du her!

Påmelding fram til kl 18.00 løpsdagen på nettet

Du kan melde deg på resten av karusellen eller for hvert enkelt løp og betaling ordnes også via dette systemet.

Når påmelding er fullført får du en faktura som du betaler på nettbank. Startnummer henter du ved start uten at du trenger å ha med deg penger.

- Startkontingent pr løp er kr 90,-. fram til kl 13.00 løpsdagen 6. mai
- Startkontingent 20. april fra kl 13.00 - 18.00 er kr 120,-.
- Familie koster kr 220,- pr løp pr familie.
- Startkontingent for hele Sørdalskarusellen (10 løp) er kr 800,-.
- I tillegg til startkontingenten kommer et administrasjonsgebyr på kr 10,-.

Anbefaling til de som skal være med på mange løp - meld deg på for hele karusellen så slipper du å melde deg på til hvert løp.Løpssponsor er Sport1 Lillehammerstiller med uttrekningspremier.

Alt om Kringsjåløpet finner du her!


Utdeling av startnummer starter ca kl 17.30 på Kringsjå skole. Sjekk opp startnummeret ditt, det finner du i påmeldingsportalen eller på oppslag ved start. Informasjon om startnummer sendes også ut på SMS ved lunsjtider løpsdagen. Det blir to sluser for henting av startnummer.


Starttider:

Start er kl 19.00 i Gamle Kringsjåvei ved gangfeltet sør for Skurva. Løypa blir 140 meter lenger enn i for og måler totalt 2780 meter.

.

Sesongpremiere 2016 - Kringsjåløpet - 20. april!

Postet av Litrim den 28. Mar 2016

Bilde 12 _MG_3769.jpg

Med fjorårets deltakerrekorder i tankene er vi spente på årets sesongpremiere som tradisjonen tro er Kringsjåløpet. Vil oppslutningen bli like bra i år?
Bildet: Lang, lang rekke mot mål - foto Jørgen Skaug

Endelig er det klart for vår og joggesko, Litrim legger opp til at alle skal kunne være med. Gjør Kringsjåløpet så uhøytidelig du bare vil. For mange er dette en brå overgang til mer sommerlig utstyr - fra 120 km i Troll ski marathorn til et kort gateløp kan synes tøft.

Kringsjåløpet er 2,780 km langt, 140 meter lenger enn i fjor og har start og mål ved Kringsjå skole. Løpet ble første gang arrangert i 1984, det er altså 33 gang løpet blir arrangeret. Gudbrandsdal Politiet IL har hele tiden vært arrangør og stiller med løpssykkel også i år.

Løypebeskrivelse på den gamle løypaa:
Starten går på gangstien rett ovenfor Kringsjå skole og løypa følger Kringsjåveien nordover, tar gangstien ned til Ekromskogen, gjennom øvre del sydover og følger Teigveien til Kringsjå skole. Løpet er målt til 2,6 km. Lars Erik Stinterhud har laget løypekart:
- Løype:
http://connect.garmin.com/course/640235

- Aktivitet: http://connect.garmin.com/activity/150006644

For de som liker å se litt nærmere detaljer der hvor det er gode satelittbilder. (Målestokk er i engelske mile)

Påmelding
Du kan melde deg på hele karusellen eller for hvert enkelt løp og betaling ordnes også via dette systemet.

Når påmelding er fullført får du en faktura som du betaler på nettbank. Startnummer henter du ved start uten at du trenger å ha med deg penger.

- Startkontingent pr løp er kr 90,-.
- Startkontingent hele karusellen er kr 720,- før 1. april, deretter kr 800,-.

- Familie koster kr 220,- pr løp pr familie.
Det er ikke anledning til å melde på en famlie til hele karusellen i påmeldingsportalen,

I tillegg til startkontingenten kommer et administrasjonsgebyr på kr 10,-.

Påmeldingsportalen finner du her!

Kringsjåløpet ble arrangert for første gang i 1984 og inngikk da i Gatekarusellen. Fra 2001 har Kringsjåløpet vært første løp i Sørdalskarusellen.

I 1984 var det 48 deltakere, Hilde Karbø fra LSF United (Sykehuset) var best blant jentene mens Arve Stangenes fra Posten var best blant gutta. Løypa var nok noe lenger og ikke minst hardere da den gikk over Lunde gård. De største klassene var K3 og M3 og eneste deltaker over 60 år var Alf Syversen.Gishe Abdi Wako, som representerer Lillehammer Idrettsforening har vunnet løpet 4 ganger og har løyperekorden på 7:34,4 fra 2014. Roterudjenta Thea Krokan Murud, som gjorde det så bra under Ski-NM i vinter, har rekorden blant jentene med tiden 9:17,7 fra 2011. Bildet over er fra 2011.

Se mange bilder på Facebook fra Kringsjåløpet 2015.

2015323Gishe Abdi Wako7:51,0Ania Zielinkiwicz9:21,0Resultat pdf
2014214Gishe Abdi Wako7:34,4Mari Nordlunde9:40,3Resultat pdf
2013201Gustav Follerås8:11,9Therese Sjursen9:52,2Resultat pdf
2012187Gustav Follerås7:50,7Therese Sjursen9:41,5
2011179Gishe Abdi Wako7:41,1Thea Kroken Murud9:17,7
2010105Gishe Abdi Wako7:58,0Marte Norlunde10:00,4
200980Christian Bjørge7:52,9Liv Hilde Drugli9:41,7
200887Christian Bjørge8:01,4Liv Hilde Drugli9:35,1
200773Arne Krogsveen8:29,4Anne Berit Vangen9:44,5
200660Jon Evensen8:28,9Liv Hilde Drugli9:35,4
200545Jon Evensen8:36,2Liv Hilde Drugli9:33,9
200452Tor Håkon Viken8:40,6Brit Tofte9:55,4
200345Esdpen Eide8:33,7Hege Skari Berger10:15,5
200236Øystein Lødøen8:47,0Helene Melbø9:29,8
200145Ali Ahmed8:02,7Brit Tofte9:57,5
200052Geir Belsvik8:08,2Helene Melbø9:23,2
199874Georg Rune Megrund8:28,0Berit Høyvik10:26,0
199764Georg Rune Megrund8:19,0Brit Tofte10:05,0
1996110Kristen Kankerud8:22,6Margareth Nestavold10:11,0
1995137Jon Hanestad8:17,5Margareth Nestavold10:19,9
1994166Morten Viken8:09,5Torhild Hovdsveen10:22,4
1990167Sverre Istad8:25,0Oddrun Hovsengen9:35,0
198448Arve Stangenes11:51,0Hilde Karbø14:19,0Klart for Sørdalskarusellen 2016 - påmeldingsportalen er åpnet.

Postet av Litrim den 10. Mar 2016

Litrim ønsker velkommen til sesong 35. Vi er optimister og håpe på like bra oppslutning som i fjor.


Her kan du melde deg på til løp i Sørdalskarusellen 2016, til Kringsjåløpet 20.04.15 eller til hele karusellen.


Påmeldingsportalen finner du her!

Har du tenkt å delta jevnlig i Sørdalskarusellen i år, anbefaler vi at du melder deg på hele karusellen. Da slipper du å tenke på at du skal melde deg på til hvert løp, du sparer gebyrer og det blir litt billigere startkontingent. Før 1. april er litt billigere ved å melde deg på hele karusellen.

Du kan melde deg på hele karusellen eller for hvert enkelt løp og betaling ordnes også via dette systemet.

Når påmelding er fullført får du en faktura som du betaler på nettbank. Startnummer henter du ved start uten at du trenger å ha med deg penger.

- Startkontingent pr løp er kr 90,-.
- Startkontingent hele karusellen er kr 720,- før 1. april, deretter kr 800,-.

- Familie koster kr 220,- pr løp pr familie.
Det ikke anledning til å melde på en famlie til hele karusellen i påmeldingsportalen,

I tillegg til startkontingenten kommer et administrasjonsgebyr på kr 10,-.

Vi vil anbefale alle som skal være med i Sørdalskarusellen til også å registrere seg på

"Min side"

Som registrert utøver i tidtakersystemets database kan du opprette konto til «Min side».

Her finner du dine resultater samlet på ett sted, og kan sammenligne prestasjonene med dine venner.

Oppgi epostadressen du har brukt ved påmelding. Du vil da motta en epost med en lenke som du bruker for å aktivere din innlogging.