Kjartan Hellan og Marte Flatlien best i Kanthaugenløpet

Postet av Litrim den 22. Jun 2016Kjartan Helland var suveren da han løp inn til nest beste tid noen gang i Kanthaugenløpet med tiden 18:37,3. I kveld trengte han ikke å se seg tilbake for der var det ingen.

Det ble en flott kveld for løping. Posten BIL og Litrim kan være godt fornøyd med et fint arrangement.

Bilder kommer på Facebook etter hvert. Se også Kondis.no og Byavisa neste torsdag.

Resultatene finner du her!

Artikkel på Kondis!

Jørgens bilder på Facebook


Sørdalskarusellen tar nå sommerferie, men er tilbake i august.137 deltakere i Kanthaugenløpet var kanskje noen færre enn Litrim og Posten BIL hadde ønsket seg, men stemning var fin og i kveld var det bare blide ansikter å se i den fine junikvelden.

Akkurat som i Strandtorgetløpet - Kjartan Helland og Marte Flatlien ble kveldens vinnere. Kjartan var suveren, mens kveldens nest best kvinne Hege Skari tok mye innpå Marte på slutten.

Kanthaugenløpet hadde mange vinnere - Kjell Are Tangen med Wednesday United på ryggen var tydelig en av dem som løp og fullførte i fin stil sammen med Roy Røtvold.Ivar Hjelmseth fra kveldens løpssponsor Sport1 Lillehammer deler ut uttrekningspremie -Hans Ivar Hattestad fikk sportsdrikk.

Vinnerne fikk fine kniver - Marte Flatlien valgte den minst, en kniv fra Brusletto mens Kjartan Helland fikk en samekniv.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.