I morgen, 1. påskedag er siste dag for å melde deg på Sørdalskarusellen med lav sats.

Postet av Litrim den 30. Mar 2024

Nedtellingen har for lengst begynt – i dag er det 20 dager i Kringsjåløpet virtuelt begynner. I morgen 1.påskedag er det siste mulighet til å melde seg på hele karusellen til lav pris.  Her er det litt stoff om status så langt, hvorfor virtuelt og om hvorfor løpe fellesstart.  

Bildene er fra i fjor alle tatt av Jørgen Skaug.

Påmeldingsportalen er åpen for Sørdalkarusellen 2024.

Meld deg på her!

Påmelding til hele karusellen kan du gjøre fram til og med 23. april, dagen før fellesstarten. Det er viktig å presisere at det ikke vil bli mulig å melde seg på hele karusellen etter dette. Da er det bare påmelding til enkeltløp som gjelder.

Påmeldingen så langt er på nivå med tidligere år. I fjor var det 145 som meldte seg på hele karusellen, mens 439 fullførte Kringsjåløpet, 312 fellesstart og 127 virtuelt. Så langt er antallet jevnt fordelt mellom fellesstart og virtuelt.

Under pandemien innførte vi de virtuelle løpene for i heltatt å kunne gjennomføre Sørdalskarusellen under de forhold som rådet da.  Vi har videreført tilbudet blant annet for å kunne gi et tilbud til alle som ikke kan møte opp til start kl 19:00 eller de som ikke vil løpe i et stort felt. Tove Wikman Strand er påmeldt allerede og i 2021 skrøyt hun veldig av Sørdalskarusellen og fortalt oss at hun håpet at vi videreførte løpene også etter pandemien. Se intervjuet vi lagde i 2021 her:

Hvorfor løpe fellesstart.

Magdalena Pesic under Maihaugenløpet i fjor.Magdalena Pesic uttalte til GD / Kristin Roset at fellesstartene i Sørdalskarusellen er det aller gøyeste. 
– Jeg har prøvd den virtuelle varianten som er et godt alternativ, men å møte alle de hyggelige menneskene på et og samme sted motiverer meg. Vi skravler, varmer opp, er spente og heier på hverandre. Det fine er at alle kan delta. Klarer du ikke å løpe hele veien, kan du gå, sier hun. Du kan lese hele artikkelen i GD.no og kanskje i avisa til uka.

GD v/Kristin Roset: -Det er godt å kjenne på mestring som voksen også!

Kringsjåløpet blir forlenget til 3 km – kontrollmålt.

Årsaken til dette er at bladet Kondis fører statistikk på 3 km løp utenfor bane. Håpet at dette vil inspirere våre løpere for komme med på statistikken. I bladet nr 1 februar 2024 har de publisert statistikk fra 3km og opp til maraton inndelt i 5 års klasser. For 3 km er Marius Vedvik er best blant mennen med tiden 8:15, mens Kristine Dommersnes er beste kvinne med tiden 9:31. Da håper jeg at vi får representanter fra Sørdalskarusellen med på lista for 2024 som blir publisert i februar i 2025.

I podkasten Skiklubben skal Emil Gukild og Silje Nordnes forberede seg til å løpe halvmaraton i Oslo til høsten. Anders Aukland er «trener» og inspirator. Denne uka skal de løpet 3000 meter som en start på løpetreningen og for gi et startpunkt for treningen.

3000 meter bør derfor være en start for flere.
En drøy måned til vi er i gang! Husk å melde deg på!

Postet av Litrim den 19. Mar 2024

Våren nærmer seg og snart er det klart for joggesko og lyse kvelder. De første påmeldingene er i boks og det er greit å minne om første frist er 31. mars for å melde seg på hele karusellen med rabatt.

Bildet: Fra Kringsjåløpet i fjor: John Raddum Skaug (349) i tet foran Ida Børset Wedum (18), Halvor Melbø (201) og Audun Løhre (307). Foto: Jørgen Skaug.


Påmeldingsportalen er åpen for 
Sørdalkarusellen 2024.

Meld deg på her!

Hvorfor bør du delta i Sørdalskarusellen?

•    Du får oppleve varierte og flotte løyper i ulike omgivelser

•    Du får motivasjon og inspirasjon til å holde deg i form gjennom sesongen

•    Du får mulighet til å måle din egen fremgang og sammenligne deg med andre

•    Du får være en del av et sosialt og inkluderende løpemiljø

•    Du får en fin premie og kanskje en ekstra utmerkelse hvis du er heldig

Her er en kolasje fra fjorårets løp- alle bildene er tatt av Jørgen Skaug.

Endring av løypetrasséene.

På grunn av gravearbeider og andre forhold vil noen av løpene bli endret.

Kringsjåløpet skal bli 3 km kontrollmålt - dette håper vi å få gjort rett etter påske.

Strandtorgetløpet må endres, men vi vet ikke riktig hvordan ennå.

Det graves på Lilletorget og vi vet ikke ennå hvordan det blir der for Mesnaelva opp. Informasjon kommer.

Olympiaparkløpet vil bli slik den var i fjor for å unngå problemer med kryssing av Mesnaelva.

Alt dette kommer vi tilbake til. 

Velkommen til Sørdalskarusellen 2024
SpareBank1 Gudbrandsdal har forlenget samarbeidsavtalen med Litrim for 3 nye år.

Postet av Litrim den 6. Mar 2024

Avtalen er underskrevet av markedssjef Trond Slåen i SpareBank1 Gudbrandsdal og Litrims leder Finn Olsen og har et tidsperspektiv fram til 31.12.2026.  SpareBank1 Gudbrandsdal er en av Litrim hovedsponsorer og vi ser fram til et fortsatt godt og langt samarbeid. Første avtale ble inngått i 2016

Banken er også løpssponsor for SpareBank1 Kanthaugenløpet og løpet beholder navnet. Avtalen omfatter logo på startnummer og logo på hovedsiden til www.litrim.no. Banken skal levere uttrekningspremier til løpet og til premieutdelingen i slutten av sesongen.

Banken legger vekt på bærekraftsarbeid skal være del av arbeidet. Det er en forutsetning at samarbeidet skal gjøres med minst mulig miljøbelastning og er inkluderende og anti-diskriminernde, sier markedssjef Trond Slåen i SpareBank 1 Gudbrandsdal.

SpareBank1 Gudbrandsdal er en åpen bank hvor kundene kan føle seg velkommen inn i banken og ikke bli møtt med en stengt dør.  Banken er en regional bank for personkunder og næringslivskunder i Lillehammer og Gudbrandsdalen. Banken er en god samarbeidspartner for lag og foreninger innen sport og kultur og har inngått en lang rekke avtaler i Lillehammer og Gudbrandsdalen.

SpareBank1Gudbrandsdal har en god utvikling som bank og øker sin markedsandel i regionen.

Slik blir startnummeret også i år.SpareBank1 Gudbrandsdal har kontor i gåta Storgat 55 på Lillehammer og har hovedkontor på Vinstra.

Oppsummert, her er hovedpunktene i bankens drift.

SpareBank1 Gudbrandsdal er en regional bank som betjener kunder i Gudbrandsdalen-området i Norge. Her er noen av tjenestene de tilbyr:

  1. Miljøprodukter: Banken har fokus på miljøvennlige løsninger.
  2. Daglig bruk: Dette inkluderer kontoer, kort, mobilbank og nettbank.
  3. Lån: De tilbyr boliglån, billån og andre låneprodukter.
  4. Sparing: Fondssparing og andre sparemuligheter.
  5. Pensjon: Rådgivning og produkter knyttet til pensjon.
  6. Forsikring: Forsikringsprodukter for ulike behov.
  7. Eiendom: Tjenester relatert til kjøp og salg av eiendom.
  8. Tips og råd: Banken gir råd om økonomi og personlig økonomistyring.

SpareBank1 Gudbrandsdal er en del av SpareBank 1 Alliansen og har filialer på Otta, Ringebu, Lillehammer og hovedkontor på Vinstra. Administrerende banksjef er Per Ivar Kleiven

For mer informasjon, kan du besøke SpareBank 1 Gudbrandsdal sin nettside.

En sporty gjeng fra banken løper Sørdalskarusellen

SpareBank1 Gudbrandsdals er løypesponsor for SparBank1 Kanthaugenløpet og hadde med en stor gjeng på Birkebeineren Skistadion i 2020. Fv Truls Bjelke, Julie Harlaug Olsen, Pål Harlaug Olsen, Thomas Lund, Anne Berit Solheim, Line Slapgard, Henrik Roland Granseth, Viktoria Nyfløt, Laila Øyberg, Ola Kjonerud og Ragnhild Wiker.

Banken stiller også med et stor gjeng frivillige under løpet. I år arrangeres SpareBank1 Kanthaugenløpet fellesstart 5. juni og virtuelt 1.-4. juni. Se løpets hjemmeside her!  

Her kan du lese om avtaleinngåelsen i 2016:

SpareBank 1 Gudbrandsdal ny samarbeidspartner for Litrim