Gratulerer Åge med ditt 50. merke i Birken

Postet av Litrim den 22. Mar 2015
Det føles bra med en fin dag over fjellet. Dette var kanskje det fineste Birkebeinerrennet jeg har gått, sa en glad jubilant i målområdet. Åge Ludvigsen deltok i sitt første Birkebeinerrenn i 1962 og har gått 52 ganger.

I målområdet ventet blant annet intervjuspeaker Marit Bye (bildet), som skrev følgende kommentar på Facebook dagen før: "Fantastisk Åge. Gleder meg stort til ta deg i mot i mål. For en ære." I mål ble han mottatt med en god klem.Å nå 50 merker har vært et mål lenge for Ludvigsen, men han har ingen planer om å gi seg nå. Han måtte vente to år på det siste merket etter at fjorårets renn ble avlyst. Sluttiden i mål var 3:41:14, en tid han var godt fornøyd med. Han har gått fortere før, men det var på treski i ungdommen.

Etter Troll Ski Maraton venter en ny sesong med Sørdalskarusellen.
Det skarpe føret var tøft og han måtte overende 4 ganger underveis, med skrubbsår i ansiktet som resultat.


Åge klar for sitt 50. merke i Birkebeinerrennet

Postet av Litrim den 18. Mar 2015
Åge Ludvigsen er klar for sitt 50. merke i Birkebeinerrennet på lørdag. Han er den av årets deltakere som har flest merker. Egentlig skulle han hatt merket i fjor, men da var ble som kjent rennet avlyst. Bildet ble tatt i 2013 i målområdet da det 49. merke var på plass.

Les hva vi skrev i 2011 da Åge tok sitt 60. merke fra løp og renn.

Det blir et sterkt startfelt i Birkebeinerrennet hvor Martin Johnsrud Sundby og Therese Johaug skal møte langløperne.

Lista over kjente personer som skal gå Birker er lang. Kronprins Haakon Magnus er debutant og det er første gang kongehuset er representert. Dronning Sonja gikk Inga Låmi i 2000. Andre er Arve Tellefsen, Niklas Dyrhaug, Justyna Kowalczyk, Oskar Svendsen, Jon Almaas, Anette Trettebergstuen, Abid Raja, Jonas Gahr Støre, Erling Jevne, Anders Södergren, Øystein Pølsa Pettersen, Eirik Brandsdal, Tord Asle Gjerdalen, Vibeke Skofterud, Thomas Alsgaard, Lukas Bauer, Maxim Vylegzhanin, Espen Harald Bjerke, Andrew Musgrave, Nils Jakob Skullstad Hoff, Peter Hermanrud, Sverre Skogen, Sverre Hurum, Yulia Thikonova, Sami Jauhojärvi, Ivo Niskanen, Riita Liissa Roponen, Martine Eek Hagen

FredagsBirken ski
Åge Skinstad, Vidar Løfshus, John Anders Gaustad, Martine Thorleifsson, Jann Post, Torgeir Bjørn, Morten Aa Djupvik

StafettBirken
Inge Andersen, Antoine Goetschy IOC, Oddbjørn Hjelmeseth

Vi ønsker alle en riktig god tur over fjellet!