Påmeldingsportalen åpner fredag - meld deg på til Sørdalskarusellen 2024

Postet av Litrim den 28. Feb 2024

Fredag 1. mars åpner påmeldingsportalen for Sørdalskarusellen 2024 - det vil være anledning til å melde seg på hele karusellen fram t.o.m 23. april dagen før fellesstarten på Kringsjåløpet.  I hele mars er det tidligpris for de som vil melde seg på hele karusellen. 

Bildet er fra Olympiaparkløpet i fjor hvor Pål Zeppelin får drikke av Helge Leonhardsen og hvor Øystein Lauen følger bak. Foto Jørgen Skaug.

 • Velg om du vil løpe fellestart eller virtuelt.
 • For deg som har meldt deg på hele karusellen; hent startnummeret ditt før første løp og bruk det samme hele sesongen 
 • Nyt løpeturen og sjekk resultatene dine på mobilen eller nettsiden med en gang du har gått i mål.

Hvorfor bør du delta i Sørdalskarusellen?

 • Du får oppleve varierte og flotte løyper i ulike omgivelser
 • Du får motivasjon og inspirasjon til å holde deg i form gjennom sesongen
 • Du får mulighet til å måle din egen fremgang og sammenligne deg med andre eller med deg selv i forhold til tiden i fjor.
 • Du får være en del av et sosialt og inkluderende løpemiljø.
 • Bli med på Innlandets største løpskarusell.
 • Du får en fin premie og kanskje en ekstra utmerkelse hvis du er heldig


Er du klar for Sørdalskarusellen 2024?

 • Bli med på en spennende og givende løpeopplevelse
 • Meld deg på og gled deg til første løp i april
 • Inviter gjerne med deg venner, familie eller kolleger
 • Vi sees i Sørdalskarusellen 2024! 😊

I fjor var det 142  som fullførte alle 10 løpene i Sørdalskarusellen - kunne målet være å bli en av disse. 

Informasjon om Sørdalskarusellen

Datoene for Sørdalskarusellen 2024 
Ragnhild Haukåen – treningsglad sykepleier fra Fåvang framsnakker Sørdalskarusellen.

Postet av Litrim den 23. Feb 2024

Jørgen Skaug har laget artikkelen om Ragnhild Haukåen for Kondis som kommer i bladet Kondis i midten av mars.  Takk til Kondis for at vi fikk legge ut saken allerede nå. Bildet av Ragnhild med joggesko på beina er tatt av Jørgen.

Ragnhild Haukåen (27), opprinnelig fra Fåvang og representerer Sør-Vekkom lauparlag. I år blir hun ferdig udannet spesialsykepleier innen kreftomsorg. Hun har mange lovord om sykepleieryrket, her er det spennende muligheter til faglig utvikling og gode møter med pasientene.

I flere år har vi sett Ragnhilds navn øverst på resultatlistene i ulike løp og renn både sommer og vinter. I fjor vant hun klassen sin 20 – 29 år i seks av løpene i Sørdalskarusellen, og var den kvinnen som fikk best tid sammenlagt i karusellen.

 Selv om Ragnhild nå bor på Lillehammer, representerer hun fortsatt Sør-Vekkom lauparlag, et lite lokalt idrettslag i Fåvang. Idrettslaget har sin egen logo og har ca. 25 aktive medlemmer som møtes til ukentlige sosiale treningsfellesskap. I fjor deltok 15 løpere fra dette idrettslaget i Sørdalskarusellen.

 

Sykepleier Ragnhild Haukåen. Foto: Kjell Haugerud/GD. BildetekstLogo til Sør-Vekkom lauparlag

-Jeg er glad i ordet ''hverdagstrening''. I en krevende jobb som sykepleier er det godt å komme seg ut etter endt dag for å lufte tanker. Jeg trener for å hente meg inn igjen og få ny energi. Jeg liker godt å bruke naturen som treningsarena og løper ofte lange turer på sti og fjell som sommeren, sier Ragnhild.

 Hun synes fjorårets Sørdalskarusell ble utrolig morsom og spennende, og særlig med så mange spreke damer å konkurrere mot. Den 24. april står hun igjen på startstreken i Kringsjåløpet - det første løpet i årets Sørdalskarusell. Men før den tid skal både Birkebeinerrennet og andre turrenn på ski gjennomføres. For henne blir det en glidende overgang fra ski til joggesko på beina. 

-Mitt mål for Sørdalskarusellen 2024 er å ha det gøy, bli sliten og bli en bedre løper, særlig på kortere distanser.  Her får jeg pushet meg litt ekstra, og er i tillegg veldig sosialt, sier Ragnhild Haukåen til Kondis.

Tekst Jørgen Skaug!

Husk at påmeldingsportalen åpner 1. Mars

Sørdalskarusellen 2024

Alt om Sørdalskarusellen

Fra premieutdelingen i høst: