Generalprøve for Mandagsklubben før Kringsjåløpet

Postet av Litrim den 15. Apr 2021

I går kveld hadde Mandagsklubben generalprøve før neste ukes Kringsjåløp. Det var en stor gjeng med god covid19-avstand som møtte opp for å teste formen. Helge Leonhardsen er leder for gjengen som har Sørdalskarusellen som mål gjennom sommeren. De fleste som var med i går er allerede påmeldt.

Bildet: Deler av gjengen er samlet utenfor Nordre Ål Skole som er arena for Kringsjåløpet. Alle foto: Finn Olsen


Bente Hamnes i Litrim viser her hvor starten skal gå nærmere bestemt på brua over Skurva.

Strava-segmentetheter Kringsjåløpet 2021 med filen Kringsjaaloepet_2021.gpx
Link til selve segmenter er her: https://www.strava.com/segments/27963725
Segmentet er publisert.

Løypa er 70 meter kortere enn i fjor. Petter Johansen som vant løpet i fjor, hadde tiden 8:23. Strava-segmentet for årets løype viser at han ville løpt på 8:14 i den nye løypa. En må derfor regne med 10 - 30 sekunder rasker tid i år enn i fjor.

Løypa går nordover og følger den nye gangveien forbi Nordre Ål Skole under Kringsjåveien og nordover, tar gangstien ned til Ekromskogen, gjennom øvre del sydover og følger Teigveien til Nordre Ål Skole.


Mandagsklubben møtes tre ganger i uka i sommerhalvåret da løpingen står på programmet. Premiere for løpssesongen var andre påskedag. Mandag samles klubben ved Mosodden, varmer opp med jogg /løping til Gausdal Landhandleri og opp til Høgskolen.  Det er fri fart opp gamleveien til Lunde-alléen hvor alle venter på siste løper. Så er det nedløping til Mosodden eller hjem.

Onsdag er det intervall, i går kveld gjennomløping av Kringsjåløpet og lørdag langkjøring. I vinterhalvåret er det ski som gjelder.  Se mer på Facebook-gruppen til Mandagsklubben.

Her er gjengen samlet til generalprøve for Kringsjåløpet - de aller fleste er allerede påmeldt. Fri fart gjorde at det ble god spredning helt fra start. På Kringsjåløpets første dag 21. april ca kl 18:30 samles gjengen for å løpe den 38. utgaven av Kringsjåløpet. Alle er opptatt av covid19-reglene.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.