Dataproblemer i Maihaugenløpet

Postet av Litrim den 23. Mai 2012

Vi beklager at vi har hatt dataproblemer i forbindelse med Maihaugenløpet i kveld. Resultatene som ligger på nett er ikke riktige og vi jobber med saken for å rette opp resultatene så fort som mulig.

Litrim tar gjerne i mot smser fra dere som ser at tidene er feil. Det ser ut som det spesielt er pulje 2 hvor det har blitt feil.

Kveldens vinnere ble Gustav Follerås og Therese Sjursen selv om listene sier noe annet. Med en orkide fra Blomster Andreassen var kvelden reddet for dem, selv om Gustav rynket litt på nesen - kanskje var det blomster til mor?

Likevel ble det en flott dag, i et fantastisk vær på Maihaugen i kveld. Mange syntes nok den nye bakken like før mål var tøff, men de fleste tok det med fatning og fullførte den 2,5 km lange løype på en fin måte.


Ingrid Hofff-Nordstrand er ikke registrert i datasystemet, men er festet til fotoobjektivet. Her spurter hun inn til mål med god innsats. Stipulert tid i mål er 10:24.

Det samme gjelder Torstein Brusveen som heller ikker har kommet på resultatlisten, men skulle vært på 5. plass i klasse M0. Stipulert tid i fra kamera er 9:23. Christoffer Heinningsen har fått riktig tid med 9:24,1.

Resultatlistene vil bli korrigert så fort det lar seg gjøre.

Resultatliste på nett er nå tatt ned og vil åpne så fort vi har funnet ut av feilen.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.