Bilder fra Jubileumsløpet

Postet av Litrim den 25. Nov 2011

Fart, humør og blide ansikter var rammen rundt rundt Jubileumsløpet forrige onsdag. Mange var spente og forventningsfulle og hadde nok noen sommerfugler i magen da de gikk fram til startmatten en og en. Det ble trangt nok på banen i Håkons Hall da de aller fleste ønsket å starte så tidlig som mulig.

Det nye tidtakersystemet fungerte på en utmerket måte.

Her er Inger Hjorthol i full gang med sitt løp og tydelig fornøyd. 

Her kommer endelig de utlovede bildene.

Gunnar Henriksen med startnummer 8 fikk gleden av å starte først. Knut Birger Bakken var andre mann ut.

Best blant jenten ble Marine Korslund fra Roterud IL som løp den drøye 3000 meteren på 11:02. Her er hun sammen med Sture Løkken og Roar Mikkelsen.

Per Christian Lysaker Torgersrud, E-Co BIL (57) fikk bestetid blant gutta med tiden 8:55. Han valgte å løpe litt sent med mindre løpere på banen og hadde kanskje fordel av det, men vi tviler på om det utgjorde den store forskjellen. Han hadde en margin på 9 sekunder på Anders Barhaug.  Nr 40 er Håkon Longva Korsvold, Roterud IL.

 Isak Skari Berger i fint driv.


Aadne Smidesang like før passering.

Informativ tavle ved passering, men som var litt feilplassert for løperne. Publikum kunne følge med og sekundere løperne.

Eivor Løkken, Erik Toftaker og Torjus Loen.

Grand old lady Oddrun Hovsengen, med lang historie i Sørdalskarusellen prøvde seg i Jubileumsløpet sammen datteren Oda Emilie.

 Kari-Anne Fredriksen (nr 1 klasse K4), Erik Toftaker (nok en gang) og Henrik Gullikstad.

Pia Neegaard løp inn til 2. plass i klasse K4.

Roar Mikkelsen (39), Pernille Gullikstad (26) Ulf Holberg (62) vinner klasse M4 og Alfred Unosen (17)

Gode ambassadører for Sørdalskarusellen er f.v. Inger Hjorthol, Marit Valset, Morten Thorsrud, Anne Olaussen og Pia Neegaard. Alle er aktive på Facebook og veldig flinke til å kommentere løpene i Sørdalskarusellen med fin PR.

Per Arne Jakobsen i Quick stilte opp med et avansert tidtakersystem som fungerte på en utmerket måte. Speaker Jørn Breili var godt fornøyd med speakersystemet og Finn Olsen konstatert at dette er et system for framtiden.

Funksjonærstaben besto også av Janne Støpseth, Gunnar Salberg, Alfhild Stokkereit og Stein Ivar Lien.

Bilder fra premieutdelingen!

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.