Litrimmere i New York

Postet av Litrim den 14. Nov 2010

Pål, Kari, Inger Lovise og Mikal ville ikke at løpesesongen skulle være over og tok turen til New York og New York Marathon forrige helg. Nå er gjengen tilbake i gamlelandet godt fornøyd med gode resultater og ennå mer bitt av løpsbasillen.

I målområdet etter vel gjennomført maraton f.v. Pål Hjorthol, Kari Strand Båtnes, Inger Lovise Hjorthol og Mikal Bjørnaa. (foto Thea Strand Bjørnaa)

"Det var første  maraton for Kari og meg, andre for Mikal, og tredje for Pål. Alle løpt i New York." Dette forteller Inger Lovise til Litrim vel hjemme i gamlelandet.
"Det var en fantastisk opplevelse. Det var nok karselløpene som la grunnlaget for oss.
New York Marathon må oppleves for å forstå stemningen og livet langs løypa. Publikum er helt fantastiske, og med 120 rockeband langs hele løype, var det bare en fryd å løpe så lang. Vi er blitt helt hekta, og kommer til å løpe mange flere hvis helsa holder. Neste på planen er muligens Berlin Marathon."

Her er resultatene på de 4 slik de fremstilles i den offisielle resultatlisten.

MIKAL BJORNAA 03:25:59
PAL HJORTHUL 03:53:38
INGER LOVISE HJORTHOL 04:31:55
KARI STRAND BATNES 04:41:07

I år var det 45 000 som stilte på startstreken, og at det var 120 000 som ønsket å være med.  Av disse var det 437 norske deltakere.
Opp mot 2 millioner tilskuere langs løypa gjorde at opplevelsen ble helt fantastisk sier Inger Lovise. Vi løp gjennom alle de fem bydelen av New York: Brooklyn, Queens, Harlem, Bronx og Manhattan. Mål i Central Park.

Les mer på Kondis.no

Litrim kan bare gratulere med gode resultater og vel gjennomført maraton!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.