Strandtorgetløpet - fellestart 15. mai kl 19:00

Postet av Litrim den 14. Mai 2024

Onsdag er det klart for Fellesstart på Strandtorgetløpet. Løpet ble første gang arrangert i 2006 og det er altså 19. gang løpet går.  Her er praktisk informasjon. På grunn av omlegging av ledningsnettet for varme, vann og kloakk så er løpet lagt om. Den nye løypa går over Vignesbrua gjør en liten runde på Vignes og tilbake igjen. Løypa er 6,9 kom.

Husk å ta med deg startnummeret hvis du har meldt deg på hele karusellen.

Filmen er fra 2019 og viser en litt annen løype enn den vi får i år. I fjor fullførte 395 deltakere hvorav 151 løp virtuelt. Løyperekorden er fra Pandemiåret 2021 da 482 løp virtuelt.

Påmelding stenger kl 18:00 15.5.

Strandtorgetløpet arrangeres på sletta sør for Strandtorget hvor det røde kunstverket står.

Påmelding
Påmeldingen stenger kl 18:00, en time før start. Merk at prisene går opp fra kl 13:00.

Parkering. Vær obs på at parkeringen på Strandtorget er begrenset til 2 timer, 3 timer for dem som har medlemskap på kjøpesenteret.

Henting av startnummer
Har du meldt deg på enkeltløp kan du hente startnummeret ditt i Litrim-teltet ved den røde kunstinstallasjonen på Strandpromenaden fra ca kl 17:45.

Endring til Fellestart
- se artikkel her litt ned på siden!

Startpuljer

Det er bare en startpulje i Strandtorgetløpet med start kl 19:00.

SMS

Det sendes ut SMS med informasjon om startnummer,  og starttid ca kl 16:30.

Toaletter

Vi har blitt lovet at toalettet i området skal åpne i morgen.

Løpssponsor

Etter at alle har gått i mål blir det uttrekning av gavepremier fra Strandtorget.

Dessuten blir det uttrekning av 4 startnummer til Ledenløpet.

Endring fra virtuell til fellesstart og vise versa

Ønsker du bytte fra fellesstarten til den virtuelle varianten eller omvendt så gjør du
dette via Min Side

Slik legger du inn tiden din og endrer fra virtuelt til fellesstart eller omvendt.

Løypa

Det blir grus og asfalt og passerer brua to ganger, det som engang var norges lengste bru da Vignesbrua ble bygget på 30-tallet.  Løypa blir 6,9 km lang og vi mener at dette blir distansen for alle og så for de yngste.

Stravasegmentet finner du her: Strandtorgetløpet 2024 | Strava Run segment i Lillehammer, Innlandet, Norge

Start og mål blir på det samme stedet som for løpet i  fjor. Starten går nordover og vender sørover ved Plantasjen over den  lille brua, passerer målstreken allerede etter 700 meter hvor det  registreres mellomtid. Så går løypa sørover forbi den gamle  Skibladnerbrygga og og opp Bryggeveien, over Vignesbrua, første vei til  høyre og gjør en runde på Vignes før det igjen løpes over Vingesbrua,  ned Bryggeveien og inn på Strandpromendaden forbi start og den litte  runden før vi krysser mållinjen. Tror dette blir en fin runde.

Takk for at du legger ut bilder!

Statistikk 2006 - dd

Bilder fra løpet i fjor!

Strandtorgetløpets hjemmeside!

Terminlista for Sørdalskarusellen 2024

Johan og Halvor Melbø forbereder seg til Fellesstarten. Her er de under Vignesbrua og tester ut den nye løypa. Foto: Hans Adolfsson.