Omlegging av løypa til Flømyrløpet - det blir 2 runder og totalt 6,5 km

Postet av Litrim den 16. Aug 2023

På grunn av overvann på myrene må vi legge om løypa til årets Flømyrløp. Start og mål er som vanlig på parkerkeringsplassen ved Skurvbrua. 

Løypa går opp langs langrennsløypa opp fra Skurvbrua til Flømyra og skytterbanen og følger veien ned et godt stykke før det tar inn til høyre hvor du møter et par motbakker før du tar stien mot runding og mål (andre gang).  Brua over Skurva kan være glatt. Andre runde starter på toppen av kveika ovenfor nevnte bru.  Løypa er totalt 6,5 km med en høydeforskjell på 137 meter. Vi kan love at du også i år blir bløt på beina.

NB!  Det skal løpes to runder for alle klasser bortsett fra yngste klasse 0-11 år gutter og jenter som løper en runde. Deltakere som løper uten tidtaking kan velge kort en eller to runder.  
Den korte løypa blir ca 3,2 km.

Stravsegmentet her Flømyrløpet 2023 med følgende lenke: Flømyrløpet 2023 | Strava Run segment i Lillehammer, Innlandet, Norge

Husk å kom med forslag på Årets Litrimmer 2023 - les mer her!

 

Sørdalskarusellen fortsetter med Flømyrløpet
- virtuelt 19. - 22. august
- fellesstart 23. august


Skurva har gått tilbake, men det er likevel mye vann i skogen og vi kan dessverre ikke ta ansvar for å sende deltakerne ut på dypt vann på myrene. Dette sier løypesjef Knut Anderson som kan melde om 40 meter lange tjern inne på myrene.

Det er mye vann på Flømyra!


 Det blir et par tøffe stigninger på veien tilbake mot runding og mål. Knut Anderson mener at det kanskje lønner seg å ta det litt med ro opp bakken her. I alt er det 137 høydemeter som skal passeres. 

 Vær obs på at bruene kan være glatte. Her hvor brua krysse Skurva var det ekstra glatt. 
 Start og mål er som vanlig i Fellestarten, mens vi har slått sammen start og mål for det virtuelle løpet.

 

Statistikk 2001- dags dato finner du her!

Artikkel fra løpet i 2022

Terminlista for 2023


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.