Flømyrløpet 2023 - Virtuelt

Flømyrløpet 2023 - Virtuelt


Arrangør: Litrim
Påmeldingsfrist: 19.08.2023 10:00

TidFlømyrløpet er sjuende løp i Sørdalskarusellen og ble første gang arrangert i 2001 og det er 23. gang løpet arrangeres. Start og mål ble lagt til Skurvbrua ved Nordseterveien 6 km ovenfor Lillehammer og er et tøft vått skogsløp.


Løypa har stort sett vært den samme med bare mindre justeringer. Et forslag om å endre løypa til mer tørre stier møtte motstand og stort engasjement. Litrim valgte derfor å beholde opprinnelig trasé.

Fellesstarten går 23. august kl 19:00 - se mer her!

Bildet er fra 2021 da det ble satt ny rekord for løpet med 321 deltakere for løpet. Her er det Åge Solheim som representerer Friskis og Svettis. Han er stort sett opptatt på onsdager og da passer det veldig bra å løpe virtuelt.


Øverste bilde er også fra 2021 hvor Guri Håvardsrud, Ida Rustvåg og Tomas Wikstrand viser sin begeistring for det virtuelle løpet.


Løpssponsor:


Vi trekker ut 5 stk Leaf Hengekøyer enkel Sandy Beach, 3 stk fra Fellesstarten, 2 fra det virtuelle løpet

Komplett enkel hengekøye inkludert stropper og karabiner klar for å henge opp.

2015 var nok et godt år og begge rekordene ble satt da. Maiken Caspersen Falla, Gjerdrum IL (bildet) har rekorden for kvinner med tiden 22:41,1. Dette er traséen for skiløperne. Kristin Størmer Steira løp raskere i 2021, men på virtuell tid. Gishe Abdi Wako, Lillehammer IF har rekorden for menn med tiden 18:07,1 .


Starten går ved Skurvbrua ved Nordsetervegen ca 6km fra sentrum.

Her finner du beskrivelse på Google Maps


Løypebeskrivelse - Løypa er endret

På grunn av overvann på myrene må vi legge om løypa til årets Flømyrløp. Start og mål er som vanlig på parkerkeringsplassen ved Skurvbrua. 

Løypa går opp langs langrennsløypa opp fra Skurvbrua til Flømyra og skytterbanen og følger veien ned et godt stykke før det tar inn til høyre hvor du møter et par motbakker før du tar stien mot runding og mål (andre gang). Brua over Skurva kan være glatt. Andre runde starter på toppen av kveika ovenfor nevnte bru. Løypa er totalt 6,5 km med en høydeforskjell på 137 meter. Vi kan love at du også i år blir bløt på beina.

NB! Det skal løpes to runder for alle klasser bortsett fra yngste klasse 0-11 år gutter og jenter som løper en runde. Deltakere som løper uten tidtaking kan velge kort en eller to runder.  

Den korte løypa blir ca 3,2 km.

Stravsegmentet heter Flømyrløpet 2023 med følgende lenke: Flømyrløpet 2023 | Strava Run segment i Lillehammer, Innlandet, Norge

Les mer her!


Statistikk 2001- dags dato finner du her!

Artikkel fra løpet i 2022

Terminlista for 2023


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.