Oline Vestad tok sin 5. totalseier i Sørdalskarusellen - 3. for året

Postet av Litrim den 11. Mai 2023

Vår unge talentfylte langrennløper Oline Vestad fra Vågå som er tatt ut på juniorlandsløpet for kommende vinter, tok sin tredje seier i Sørdalskarusellen 2023 og 5. totalt da Strandtorgetløpet ble arrangert i går. Jenta som akkurat har fylt 19 år var ganske så suveren og løp inn til tiden 35:35,4. (foto Jørgen Skaug)Antall fullført 395  (372)
Antall virtuelt 151 (165)
Antall Fellesstart 244 (207)

Jørgen Skaugs artikkel på Kondis.no  - litt andre bilder der.

I alt var det 395 som fullførte Strandpromenaden - bare i 2021 har det vært flere. Det har vært større felt på fellestarten, men det blir stadig flere som velger å løpe i felt.  Statistikken har du her!

På bildet ser vi Ludvig Ouren (782),  rett bak Bjørg Hagen (96), Rune Evensen (57), Gunhild Lutnæs (465) og Ragnhild Børke Andresen (142) (foto Jørgen Skaug)

Strandtorgetløpet virtuelt 2023
I alt 151 løp virtuelt denne gangen. Det er litt færre enn i fjor da 165 fullførte.
Andreas Varberg var best blant gutta med tiden 38:40, foran Kjetil Røstad 40:16. Blant jentene var det Vilde Kristine Bjerke som løp raskest med tiden 41:15 fulgt av Kristin Haug som denne gang valgte å løpe virtuelt. Hun fikk tiden 41:23.
Her er alle de virtuelle resultatene!
Uttrekningspremier på det virtuelle løpet.
 St.nr 104 Stian Vestad - gavekort 

"    87  Thor Svegården - gavekort

 2424  Jacob Haugen - spill

Premiene kan hentes hos 
Til Bords TJ Strand Glassmagasin
Uttrekningspremier fra Strandtorgetløpet
Ingrid Klokk Sanberg var en av vinnerne av uttrekningspremiene fra Strandtorget. Her er hun sammen med sine barn etter uttrekningen.
Ingrid vant også klasse K30-39 år med tiden 39:27,1  så dagen ble vellykket. 

De tre raskeste herreløperne fulgte hverandre et stykke utover i løpet, men i mål var det noen sekunder mellom dem. Vinneren ble junioren Christoffer Rüger (758) fra NTG, 16 sekunder foran Henrik Husdal (766) fra Svorkmo/Löplabbet Ski og 44 sekunder foran Morten Eide Pedersen (764) fra Team Eksjöhus. (foto Jørgen Skaug)

Christoffer Rüger NTG og Tyskland fikk en luke inn mot mål og gjentok bedriften fra Maihaugenløpet med totalseieren. (foto Jørgen Skaug)

 

Bente Størmer Steira fra Lillehammer er inne i god løpssesong, var nest raskeste kvinne og vinner av klasse Aktive 20-35 år. (foto Jørgen Skaug)

 


Ragnhild Haukåen, Sør-Vekkom Lauparlag ble totalt nummer 4 og vant sin klasse K20-29. Karoline Grøtting, Lillehammer Skiklub ble nummeret bak totalt og i klassen. Bronseplassen totalt ble vunnet av Eugenie Gulowsen.(Foto: Jørgen Skaug)


Torger Haugenkåen Sør-Vekkom Lauparlag ble nummer 9 totalt, men vant sin klasse M20-29 år.  Lauparlaget i Sør Vekkom driver godt og på fellestarten stilte de med 9 løpere - en samlet oppstilling fra resultatlista finner du her


Sørdalskarusellen er et familearrangement der alle skal kunne delta. Kort løype er for de yngste. Her er Ludvig Grøtterud129,  Klara Løvseth Nordengen (693) og Edla Vatn (717)


Så glad kan en være som Ann Kristin Krogsveen fra Kvinneklinikken er her da hun nærmer seg mål etter å ha løpt nærmere 9,2 km på fine grusstier langs Lågendeltaet i sol og varmt sommervær. Ann Kristin ble nr. 3 i klasse K 30 – 39 år. (Foto Jørgen Skaug)    
Alfred Unosen fra Rudsbygd IL er en veteran i Sørdalssammenheng. Han står på, ble nummer 3 i klassen og har fullført karusellen 24 ganger, mao muligens han 25 i år. (Foto JørgenSkaug)

 

 

Grete Coucheron Jensen har mye gled i å holde seg i form. Og i form er hun! 50:05 er imponerende for en i eldste kvinneklasse. Foto Jørgen Skaug

 

Sveinung Vatnehol er leder for Innlandet Bedriftsidrettskrett og var opptatt av å vise fram Bedriftsidrettens nye design og det med kveldens våteste T-skjorte foran Litrim-bilen med gammelt design.

 

 

Ingebjørg Wikstrøm er veldig opptatt av å fullføre all 10 løpene i Sørdalskarusellen - å fullføre dagen løp klarte hun i dag også med litt hjelp av Johan Storm Munch som hare.

 

 

Takk til Litrim og alle gode hjelpere for stor innsats for å legge forholdene til rett for et fint arrangement. I tillegg hjalp været til å gjøre det ekstra hyggelig.

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.