Anne og Gudmund er nye i Litrim-styret klare for en ny spennende sesong.

Postet av Litrim den 17. Mar 2022

Anne Størmer Steira og Gudmund Bakken møtte på sitt første Litrim-møte i går og er klare for å gjøre en god innsats for Litrim og Sørdalskarusellen. Foto Jørgen Skaug

De erstatter Bente Hamnes og Andris Malasevskis som gikk ut av styret i fjor høst.  Anne blir sekretær m.m. og Gudmund nestleder og begge er godt motiverte foran sesongen. 

Sørdalskarusellen starter 23. april med virtuelt Kringsjåløp. Fellestarten går 27. april.  Husk å melde deg på senest 31. mars for å få lav påmeldingsavgift: 

Anne Størmer Steira

Anne Størmer Steira blir 65 år kommende sommer og er fra Svolvær i Lofoten. Drev med alpint og handball i ungdommen. Bodde 24 år i Tana i Finnmark hvor vi ble aktive i idrettslaget Forsøk, spesielt med langrenn hvor alle 4 barna var aktivt med. 

Hun var leder for idrettslaget noen år og satt også i styret til Finnmark idrettskrets. Jakt og friluftsliv er hovedinteresser utenom idretten.

Anne flyttet til Lillehammer i 2006 og sier at hun etter noen år ble oppmerksom på Sørdalskarusellen og har deltatt aktivt siden?(tror det kan være 2009)   Det er god trening og sosialt. 

 Arbeidsliv: 42 aktive år i skoleverket avsluttes 1. august dette år

- Som pensjonist gleder jeg meg til å være aktiv på flere arenaer i Sørdalskarusellen😊sier den spreke løperen som har fullført karusellen

Gudmund Bakken

Gudmund er ny i styret og skal ha oppgaven som nestleder. Han har selv vært en ivrig deltager i LITRIM løpene gjennom flere år. 

Har vært aktiv i lokalfotballen både som spiller, senere som trener for yngres lag og styreleder for FFL. 

Har hatt flere oppgaver i Lillehammer Skiklub og er i dag med i trenings og mosjonsmiljøet. Vært deltager i Birkenarrangementene både på ski, sykkel og løpet. 

Gudmund er 66 år og er ansatt i DNB. 

Det er ingen tvil om at Litrim har fått to dyktige medlemmer av Litrimstyret.

Litrims styre 2022

Fra venstre: Gudmund Bakken (nestleder), Knut Anderson (løype), Jannike Berg Leonhardsen (arena), Finn Olsen (leder), Anne Størmer Steira ( sekretær m.m.)  og Ivar Hjelmseth (Løype) - Foto: Jørgen Skaug

Les mer om Litrim her!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.