Solid deltakerrekord for Olympiaparkløpet - Kjartan Helland og Bente Størmer Steira best!

Postet av Litrim den 14. Sep 2020

Det ble en solid deltakerrekord da Olympialøpet ble avsluttet søndag kveld. 217 hadde da registrert sine tider. Den gamle rekorden fra i fjor var på 157. 

Kjartan Helland fra Moi IL løp inn til seier søndag kveld, mens Bente Størmer Steira løp tidligere i uka og beholdt ledelsen hele veien. 

Bildet: Helge Leonhardsen starter en gruppe trimmere i Olympiaparkløpet onsdag kveld kl. 18:30, med god Koronaavstand også på startstreken.  (Tekst og foto Jørgen Skaug)


 


Resultatene finner du her!

Jørgen Skaug på Kondis.no: Olympiaparkløpet er godt i gang!

Bilder på Facebook:  Finn Olsen   Jørgen Skaug

De kommer bildegalleri basert på innspill på Facebook og Instagram!

Kjartan Helland, representerer Moi IL - her under 2016 utgaven av Olympiaparkløpet.

 Kjartan Helland ventet til søndag kveld med å løpe Olympiaparkløpet etter at han hadde "luftet kona" Turid-Anne Dragset med gjennomløping på formiddagen.  Kjartan løp inn på tiden 34:05 på den 9,2 km lange løypa. Oddvin Offigstad tok ledelsen på onsdag og beholdt den noen dager til Elmer Mulleri Skalle overtok ledelsen og Kjartan Helland tok seieren.

Elmer Mulleri Skalle leder klart blant de som har 9 løp og vil ta seieren hvis han fullfører Elvaløpet denne uka. Nummer to er Lars Berger med Hans Olav Kjøs på tredjeplass.
Bente Størmer Steira under Olympiaparkløpet i fjor flankert av brøderne Even og Lars Krogsveen. 

Bente Størmer Steira løp inn til tiden 40:55 som holdt hele uken og ble beste tid blant kvinnene 55 sekunder foran Mille Marie Storlien. På de fire neste plassene fulgte fire kvinner i klasse K40-49 år. Best av disse var Kari Lier som begynte å løpe etter at hun fylte 40. Det har vært hard kamp om sammenlagtseieren i denne klassen. Ingvild Gulling har alt sikret seg seieren, med Kari Lier på andreplass. Kari kjemper om andreplassen med Guri Stenseth Kjøs fra Søre Ål.  Her finner du sammenlagtlisten for klasse K40-49!

Mille Marie Storlien leder fortsatt blant de som har vært med i alle løpene. Hun er 15 sekunder foran Bente Størmer Steira så her kan det bli hard kamp i Elvaløpet.  Ragnhild Haugkåen fra Ringebu-Fåvang Skiklub ligger på tredjeplass.


Deltakerrekord!

For fjerde løp på rad ble det deltakerrekord i forhold til tilsvarende løp i fjor og tidligere. I alt har 217 registrert sin tid og finnes på resultatlisten. Tidligere rekord er på 157 fra i fjor!

Her er tallene for de løpene 9 første løpene.

 

Totalt antall starter i rekordåret 2019 var 2860 - pr 9 løp er tallet for 2020 minus 37 starter. Det betyr at det må være 230 deltaker på siste løp for å tangere 2019-tallene. 

En liten kommentar til slutt:

Etter Mesnaelva opp intervjuet vi Tove C. Wikman Strand om virtuelle løp.


Etter Olympiaparkløpet hadde hun en oppfølger: 
Var en fin løype! Gikk på stier jeg aldri har gått på før. 🤩Flott merking- etter stadion hadde jeg ikke en anelse om hvor vi var. Lett og bli litt terreng-blind når man går og skravler. 🤪Selvom vi gikk så ble det en god søndagsøkt! 👍Krysser fingre og tær for at det også blir virtuelle muligheter til neste år 🤞🏻🤞🏻


Tove ønsker at Litrim skal fortsette med virtuelle løp neste år!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.