En måned igjen til Kringsjåløpet - hvorfor bør du være med?

Postet av Litrim den 21. Mar 2019

En måned igjen til Kringsjåløpet og bare noen dager til første frist for påmelding går ut. Vi har spurt noen ivrige deltakere om hvorfor de deltar i Sørdalskarusellen, om favorittløp, om årets mål og om de har synspunkter på arrangementene. 

Siste frist for å melde seg på til lav pris for hele Sørdalskarusellen er 31. mars. 

Her kan du melde deg på!


Eirik Torbjørnsen
Nytilsatt leder i Birken og feiret sitt første renn med å runde 50. Han fullførte Sørdalskarusellen for første gang i fjor.
Hvorfor deltar du i Sørdalskarusellen?
• Sørdalskarusellen er en serie flotte løp som passer meg utmerket. Jeg har vært med i flere år nå. Jeg liker ikke å trene med høy intensitet, så jeg bruker løpene spesielt på vårparten til å tvinge meg selv litt ned i «kjeller`n» som oppkjøring inn mot Birkebeinerløpet.
Har du noe favorittløp?
• Ja, det har jeg. Jeg er ikke hurtig og skapt for de korte løpene, men har en brukbar kapasitet og motor, og jeg foretrekker derfor de litt lengre løpene. Mitt favorittløp blir derfor Strandtorgetløpet, der jeg kan holde et stabilt marsjtempo over tid.
Hva er årets mål?
Årets mål er som i fjor:  Å fullføre karusellen. Jeg skal forsøke å få med meg så mange som mulig i hvert fall.
Synspunkter om arrangementet?
Sørdalskarusellen er en flott tiltak for bedre folkehelse. Det gjør meg oppriktig glad å se at så mange unge mennesker deltar og har glede av løpene. Arrangøren og dens medarbeidere gjør en fantastisk jobb. Atmosfæren før og etter løpene er også svært hyggelig.
Juni Stavne
Ansatt hos Lillehammer Tannhelse. Kåret til årets trimmer i fjor og har fullført karusellen to ganger.
Hvorfor deltar du i Sørdalskarusellen?

Jeg deltar på sørdalskarusellen fordi det er en viktig faktor for fysisk og sosial helse, og ikke minst konkurranseinstinktet!

Har du noe favorittløp?
• Det må nok bli Olympiaparkløpet! Fordi det er blytungt til å starte med, og så går det bare en vei, og det er nedover mot mål!
Hva er årets mål?
Å fullføre alle 10 løp med et smil om munnen!
Synspunkter om arrangementet?
Meget positivt! Håper flere får øynene opp og ikke er redde for å delta, dette er for alle!
Hanne Mjøen Maridal.
Aktiv idrettsjente som satser og vinner mange løp i Sørdalskarusellen.  Hun er student og medlem av LIF. Har vært med i flere år, men fullførte Sørdalskarusellen for første gang i fjor.
Hvorfor deltar du i Sørdalskarusellen?

Fordi det er en veldig god forberedelse midt i uka til kommende løp i helgene. Jeg er som regel ute og løper intervaller på onsdager likevel, og da er det ypperlig å kunne ta hardøkta i Sørdalskarusellen, og få litt konkurransetrening på kjøpet!

Har du noe favorittløp?
Før var jeg veldig glad i Mesnaelva Opp, men siden jeg har beveget meg bort fra motbakkeløping og over på mer flate løp, må jeg si at det er litt vanskeligere å velge. Jeg synes egentlig de fleste løpene er veldig greie, men kanskje litt ekstra stas med Kringsjåløpet, siden det er selve starten på karusellen. - Det er ofte deilig å kjenne på det å konkurrere igjen!
Hva er årets mål?

Årets mål i Sørdalskarusellen må jo selvsagt være å få så mange individuelle seire som mulig, som det konkurransemennesket jeg er. Men det viktigste er å kjenne på flyt, og at jeg skal få en god og lystbetont økt med god pushing fra andre løpere!

Årets mål hovedsakelig sett er å se 33-tallet på 10km, og under 1:17:00 på halvmaraton.

Synspunkter om arrangementet?
Jeg trives veldig godt med Sørdalskarusellen, mye på grunn av veldig god tilrettelegging og stemning rundt arrangementene. Synes det er bra at deltakertallene har blitt såpass solide!
Per Martin Johansen
løper for fylket (FYK), har fullført Sørdalskarusellen 12 ganger - flere år med alle løpene. Per Martin har fullført Birken 23 ganger og tatt 13 merker.

Hvorfor deltar du i Sørdalskarusellen?
Deltar fordi jeg synes det er morsomt å løpe og å konkurrere med de som typisk ligger på rundt samme tid. Lettvint og praktisk å slenge seg med og kan løpe hjemmefra til mange av løpene.
Har du noe favorittløp?
Hovemoløpet - sikkert fordi jeg har gjort det brukbart der og glad i sti og litt teknisk underlag.
Hva er årets mål?
Prøve å få med meg alle løpene og gjerne på litt bedre tider enn i fjor.
Synspunkter om arrangementet?
Veldig bra, lavterskel og sosialt.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.