SpareBank1 Gudbrandsdal har forlenget samarbeidsavtalen med Litrim for 3 nye år.

Postet av Litrim den 6. Mar 2024

Avtalen er underskrevet av markedssjef Trond Slåen i SpareBank1 Gudbrandsdal og Litrims leder Finn Olsen og har et tidsperspektiv fram til 31.12.2026.  SpareBank1 Gudbrandsdal er en av Litrim hovedsponsorer og vi ser fram til et fortsatt godt og langt samarbeid. Første avtale ble inngått i 2016

Banken er også løpssponsor for SpareBank1 Kanthaugenløpet og løpet beholder navnet. Avtalen omfatter logo på startnummer og logo på hovedsiden til www.litrim.no. Banken skal levere uttrekningspremier til løpet og til premieutdelingen i slutten av sesongen.

Banken legger vekt på bærekraftsarbeid skal være del av arbeidet. Det er en forutsetning at samarbeidet skal gjøres med minst mulig miljøbelastning og er inkluderende og anti-diskriminernde, sier markedssjef Trond Slåen i SpareBank 1 Gudbrandsdal.

SpareBank1 Gudbrandsdal er en åpen bank hvor kundene kan føle seg velkommen inn i banken og ikke bli møtt med en stengt dør.  Banken er en regional bank for personkunder og næringslivskunder i Lillehammer og Gudbrandsdalen. Banken er en god samarbeidspartner for lag og foreninger innen sport og kultur og har inngått en lang rekke avtaler i Lillehammer og Gudbrandsdalen.

SpareBank1Gudbrandsdal har en god utvikling som bank og øker sin markedsandel i regionen.

Slik blir startnummeret også i år.SpareBank1 Gudbrandsdal har kontor i gåta Storgat 55 på Lillehammer og har hovedkontor på Vinstra.

Oppsummert, her er hovedpunktene i bankens drift.

SpareBank1 Gudbrandsdal er en regional bank som betjener kunder i Gudbrandsdalen-området i Norge. Her er noen av tjenestene de tilbyr:

  1. Miljøprodukter: Banken har fokus på miljøvennlige løsninger.
  2. Daglig bruk: Dette inkluderer kontoer, kort, mobilbank og nettbank.
  3. Lån: De tilbyr boliglån, billån og andre låneprodukter.
  4. Sparing: Fondssparing og andre sparemuligheter.
  5. Pensjon: Rådgivning og produkter knyttet til pensjon.
  6. Forsikring: Forsikringsprodukter for ulike behov.
  7. Eiendom: Tjenester relatert til kjøp og salg av eiendom.
  8. Tips og råd: Banken gir råd om økonomi og personlig økonomistyring.

SpareBank1 Gudbrandsdal er en del av SpareBank 1 Alliansen og har filialer på Otta, Ringebu, Lillehammer og hovedkontor på Vinstra. Administrerende banksjef er Per Ivar Kleiven

For mer informasjon, kan du besøke SpareBank 1 Gudbrandsdal sin nettside.

En sporty gjeng fra banken løper Sørdalskarusellen

SpareBank1 Gudbrandsdals er løypesponsor for SparBank1 Kanthaugenløpet og hadde med en stor gjeng på Birkebeineren Skistadion i 2020. Fv Truls Bjelke, Julie Harlaug Olsen, Pål Harlaug Olsen, Thomas Lund, Anne Berit Solheim, Line Slapgard, Henrik Roland Granseth, Viktoria Nyfløt, Laila Øyberg, Ola Kjonerud og Ragnhild Wiker.

Banken stiller også med et stor gjeng frivillige under løpet. I år arrangeres SpareBank1 Kanthaugenløpet fellesstart 5. juni og virtuelt 1.-4. juni. Se løpets hjemmeside her!  

Her kan du lese om avtaleinngåelsen i 2016:

SpareBank 1 Gudbrandsdal ny samarbeidspartner for LitrimKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.