Kanthaugenløpet 24. juni kan bli årets første løp i Sørdalskarusellen 2020!

Postet av Litrim den 26. Mar 2020

Styret i Litrim har hatt videomøte for å diskutere årets sesong i lys av hva helsemyndighetene har bestemt og vil bestemme. Et scenario er at første løp i årets sesong blir Kanthaugenløpet 24. juni og at vi ender opp med en halv sesong med 5 løp.  Helse- og omsorgsminister Bent Høie har bestemt tiltak fram til og med 13. april i denne omgang. Hva situasjonen blir etter det er vanskelig å si og vi må vente og se.

Det som er helt sikkert er at Kringsjåløpet blir avlyst og antakelig det meste av vårsesongen. Aldri før har et løp i Sørdalskarusellen vært avlyst eller utsatt. Vi satser altså på en oppstart 24. juni. Vi skal ha nytt møte rett etter påske for å diskutere hva vi gjør videre. 

For dere som allerede har meldt dere på for hele sesongen, må vi vite noe mer før vi bestemmer en ordning for refusjon og hvor stor den skal være. Vi ber om forståelse for dette. I utgangspunktet ønsker vi å ha en så lang sesong som mulig, men det må være innenfor sikre rammer.

Som for de aller fleste av oss, så er det usikkerhet som råder. Vi gleder oss til å komme gjennom pandemien og at vi igjen kan oppføre oss normalt og det igjen er tid for Sørdalskarusellen.