Jørn nominert til Fakkelprisen kategori Folkets Ildsjel

Postet av Litrim den 5. Jan 2017Jørn Breili er en av fem kandidater som er nominert til Fakkelprisen kategori Folkets ildsjel. Prisen skal deles ut 18. februar i Håkons Hall. Kåringen skjer ved åpen avstemning via SMS. Jørn er først og fremst nominert for sitt arbeid med stier og råk, men i tillegg har han lagt ned et betydelig arbeid for Litrim. Han har sittet i Litrims styre siden høsten 1987 og har hele tiden vært sentral for planlegging og gjennomføringen av Litrims mange aktivitet. I dag har han ansvar for terminlista, løypa, rigging av start- og målområdet sam alt nødvendig utstyr deriblant Litrimbilen. I tillegg er han fast speaker og starter. Uten han hadde det ikke blitt noen løp i sommerhalvåret. Jørn gjør også en betydelig innsats for DNT.

Foto: Hans AdolfssonJuriens har skrevet følgende om Jørn:

Jørn har gjort en stor innsats med å finne gamle stier og råk, rydde og vedlikeholde disse og med sin hobby gir mye tilbake til samfunnet. Han har ryddet og kvistet Jostigen fra Gjende og til ryggen av Besseggen. I Hovemoen har han ryddet og merket den 6,5 kilometer lange Hovemoenrunden.

Løytnantstien på Balbergkampen ble satt i stand for noen år siden og den gamle boplassen Høyenhall ble ryddet. I Balberglia har han oppdaget mange gamle stier som han vil binde sammen i et nettverk.

I nesten 30 år har han vært med i Litrim og arrangert Sørdalskarusellen hver sommer.


Stem på Jørn

Kodeord: GDILDSJEL3

Gi stemmen på SMS til 2470

Frist for avstemningen er

14. februar 2017 kl 10:00.


Fakkelprisene deles ut i Håkons Hall

18. februar 2017

Jørn er nominert til Fakkelprisen blant annet for å ha ryddet og merket Hovemoenrunden - runden ble åpnet 2014 i regi av Litrim. Hovemoenrunden benyttes hyppig av byens mange mosjonister. Hovemoen består av mange fine stier på et godt underlag for jogging.

Jørns konkurrenter er Harald Moen, Janne Aasbø Johnsen, Gunhild Korslund og Åsne Strand Ødegård.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.