Jannike nytt styremedlem i Litrim

Postet av Litrim den 13. Nov 2016Jannike Berg Leonhardsen (t.h.) blir nytt medlem i Litrim-styret. Hun tar over plassen etter Elisabeth Winther som har bedt om avlastning etter to år.

Først takk til Elisabeth for din positive og gode innsats for Litrim - vi er glad for at du blir med videre i gruppen våre gode hjelpere.

Jannike Berg Leonhardsen kom til Lillehammer i 1980, oppvokst i Oslo. Hun er gift med Helge, har 3 voksne gutter; Espen, Johan og Morten og har 3 barnebarn 

Hun er utdannet sykepleier på Aker i Oslo, 1974 og utdannet profesjonell danser i standard og latin fra 1974, har jobbet som sykepleier både i England og Norge.
Hun drev danseskole først i High Wycombe, England i 6 år, samtidig som hun konkurrerte i dans.
Hennes danseskole som hun drev 1987 – 2006 i hele Oppland og Ringsaker var godt kjent.

Hun forteller at hun har deltatt i flere arrangementer for trimmere; Birken ski + løp, Marcia Longa, halvmaratoner. Hun må ha et mål for treningen, som hun alltid har drevet med, mer eller mindre.
Neste hårete mål blir New York maraton i 2017 .

Hun avslutter slik: "Jeg liker Sørdalskarusellen for det den står for; Varierte distanser og underlag, og et herlig miljø. Kan tenke meg å være til hjelp, nå som jeg går av med pensjon i mars -17. Er vant med å arrangere, og vet at man må gjøre det som trengs."

Vi ønsker Jannike velkommen til Litrims styre - første styremøte er allerede tirsdag!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.