Helges og Jannikes store kveld!

Postet av Litrim den 6. Nov 2016

Det ble ekteparet Jannike Berg og Helge Leonhardsen store kveld på premieutdeling til Sørdalskarusellen i Håkons Hall torsdag kveld (3. november). Ikke nok med at de vant hvert sitt badehåndkle fra Eidsiva Bredbånd og fruktkurven fra Rema 1000 Helleberg - senere på kvelden ble besteforeldre til sitt 3. barnebarn. Farmor og farfar kunne stolt fortelle på premieutdelingen at fødselen var i gang. Lille Aurora kom til verden senere på kvelden på sykehuset i Lillehammer. Vi kan bare gratulerer.

Premieutdelingen ble arrangert i tradisjonelt stil med god oppslutning og med god stemning. Det hele ble gjennomført i løpet av en god time.

Har du ikke fått premien din - ta kontakt med Jørn Breili på telefon 993 79 911.


Åge Ludvigsen ble hedret med blomster for å ha fullført Sørdalskarusellen for 30. gang. Han har vært med hele veien og deltatt i alle år, men i enkelte år ikke alltid nok ganger for å ha fullført karusellen. Allerede i 1981, før oppstart av Sørdalskarusellen, vant han Flåkålia rundt som da ble arrangert for første gang. Avisa Dagningen skrev den gang at han ikke var til å true da han løp inn på tiden 33:11 på den 10 km lange løypa mer enn to minutter foran Tom Onsrud som ble nummer to totalt. På bildet får han sin førstepremie som klassevinner sammenlagt i klasse M70 av Bente Hamnes.Etter årets sesong går Elisabeth Winther ut av Litrim-styret. Her takkes hun for god og positiv innsats for de to årene hun har sittet i styret. Heldigvis blir hun med videre for som en av våre gode hjelpere. Takk for god innsats Elisabeth. Blomster fra Andreassen Blomster deles ut av Finn Olsen.Her er årets klassevinnere som møtte opp på premieutdelingen. Fra venstre: Turid Mellesdal (K50), Kjartan Hellan (Aktive menn), Torstein Rudihagen (M50), Simen Næss Berge (M16-29), Ingrid Taarud (K0-15), Ulf Holberg (M40), Oddrun Hovsengen (K60) og Åge Ludvigsen (M70)

I alt 116 fullførte årets karusell. Markus Haugen var en av disse. Her får han sin deltakerpremie, resultatliste og lodd til uttrekningen.


Ulf Holberg og Dag Storm Henriksen har tatt plass etter å fått deltakerpremie og resultatlisten. Mon tro om det innholdet i resultatlisten som diskuteres.Gudmund Lien var en av i alt 23 som har fullført alle 10 løp i Sørdalskarusellen. For det fikk han innrammet diplom med bilde av seg selv her overlevert av Elisabeth Winther.

Uttrekningspremiene var mange og fine og ble trukket ut blant deltakerne etter hvor mange løp du hadde vært med i. Her er det Erik Thoresen som ble trukket ut som vinner av et badehåndkle fra Eidsiva Bredbånd!

Hageland, Andreassen blomster valgte i år å dele ut gavekort. En fornøyd Eivor Løkken får et av gavekortene.

Marianne Øvstehage har fullført alle 10 og fikk 10 lodd for det. Et av loddene gjorde at hun vant et par joggesko fra Sport 1 Lillehammer.

Og fornøyde barn fikk refleks - en nyttig ting i disse mørketider. Bidragsyter var Sparebanken 1 Gudbrandsdal.

Sørdalskarusellen 2017 starter 26. april med Kringsjåløpet.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.