Ny deltakerrekord også i Elvaløpet

Postet av Litrim den 14. Sep 2016Med ny ramme rundt løpet, som del av Sportsuka Lillehammer og med fin sommertemperatur så var det duket for en flott avslutning for Sørdalskarusellen. Rekordmange hadde funnet veien til Olympiaparken for å løpe Elvaløpet. Den nye rekorden lyder på 147 deltakere. Den forrige fra 2014 lød på 115.


To glade vinnere som etter hvert begynner å få mange totalseire i Sørdalskarusellen. Begge imponerte med å løpe styggfort med gode tider i den nye løypa. Kjartan Helland, Moi IL og Hanne Mjøen Maridal var begge godt fornøyd med sine løp og er tydelig i form.

Her er alle resultatene!

Se Jørgen Skaugs bilder på Facebook

og Jørgens artikkel på Kondis.no .


Hanne Mjøen Maridal inn til klar seier i Elvaløpet godt foran Marit Østvang og med Julie Aspesletten på tredjeplass.

Hanne Mjøen Maridal kommer rett fra VM i motbakkeløp i Bulgarske Sapareva Banya hvor hun ble nr 34 og ble beste norske kvinne.De aller ivrigste -
Øverst fra venstre: Michael Myers, Egil Paulsrud, Lars Even Markerud, Anne Gunn Kraabøl, Helge Leonhardsen, Per Martin Johansen, Geir Strandbakke, Arve Hilleren, Gunnar Henriksen, Dag Storm Henriksen og Jørn Karlsen.

I midten: Svein Larsen

Nederst fra venstre: Pål Arild Olsen, Marianne Øvstehage, Linda Breidablikk, Eivor Løkken, Ingebjørg Wikstrøm, Oddrun Hovsengen, Torstein Ous og Sondre Haugen.

Åger Ludvigsen fylte ikke kvota kvota med 10 løp i år, men fullførte Sørdalskarusellen med god margin og det for 30 gang.

Se intervju med Åge etter løpet i kveld!Dagens fruktkurver fra Rema1000 Nymosvingen gikk til Oddrun Hovsengen og Ola Drageset Haug (t.h), mens Dag Amundsen fikk et fint pledd fra Uldvaren i Storgata. Nå er sesongen over for Sørdalskarusellen, men ikke riktig for Dag Amundsen. Han gleder seg til Nøklevann rundt i Oslo.Må nesten ta med "vår" søte premieutdeler som delte ut premie til Dag Amundsen - det var kanskje den aller største premien, det å få pledd fra den unge damen.Elvaløpet ble knirkefritt arrangert av Tele BIL Lillehammer - rigging og avvikling gikk som en drøm og alt ble som vanlig unnagjort svært raskt. Takk til TeleBiL ved Torstein Jakobsen og Erik Smidesang & Co. Takk også til Litrim-gjengen som har stått på hele sommeren!

Sammenlagtlister kommer om ikke alt for lenge og premieutdeling blir sannsynligvis arrangert i begynnelsen av november.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.