Marit Østvang med 3 på rad og sin første i Olympiaparkløpet

Postet av Litrim den 7. Sep 2016Marit Østvang, FIK Ren Eng sikret seg sin tredje seier på rad i Sørdalskarusellen da Olympiaparkløpet ble arrangert i Olympiaparken i kveld. I alt var det 122 som fullførte det harde løpet som har start ved Håkons Hall og går gjennom Birkebeiner skistadion og ender opp på muren i Lysgårdbakken. Best blant gutta ble Kjartan Halland, MOI IL som spurtbeseiret Lars Aaheim Svaland, Birkenes IL.


Helland og Svaland fulgte hverandre gjennom løpet, men på muren til Lysgårdsbakken sa Helland takk for seg og spurtet i fra. Tiden 36:13 er av de bedre opp gjennom tidene.

Det var fjerde år på rad med godt varmt fint løpevær for Olympiaparkløpet. Ikke rart at de fleste var godt fornøyd. Et par hendelser hvor det ene var et overtråkk satte fokus på at uhell kan skje. Det går lang tid mellom hver gang vi har uhell i Sørdalskarusellen, men det gjør at det må tas på alvor.


Resultater finner du her!

Les intervju med Marit Østvang på Facebook

Bilde 06.jpg

Det var mange blide fjes å se i Olympiaparkløpet. Ett av dem Julie Aspesletten (10) fra Lillehammer i aktive K 16-35 år, som hadde ekstra energi til å gjøre et hopp for fotografen da hun nærmet seg mål i det neste 10 km lange terrengløpet (Foto Jørgen Skaug)
Les Jørgens artikkel på Kondis.no.

Jørgen Skaug har lagt ut mange bilder på Facebook. - Mange blide fjes i det flotte høstværet.


Marita Jacobsen valgte å løpe uten tid i dag og satte seg som mål å komme før første mann i mål på tid i dag. Det klarte hun og var fornøyd over å kunne følge innkomsten blant de som løper på tid.

Thomas Øygard er tidligere vinner av Olympiaparkløpet fra 2005 og 2007 med bestetid 36:39,7 ikke langt etter dagens bestetid. Men det var mye trening siden kvitterte Thomas etter at mye svette var tørket bort.


Gunnar Jensen og Hans Ivar Hattestad er skikkelige veteraner. Her rett etter målgang er det nok gjennomføring som ble diskutert. Det var bare 13 sekunder som skilte dem i mål 45:03 og 44:50 med Hans Ivar først.
Dagens debutant - lett smilende mot mål Fredric Røed valgte ikke den letteste debutdistansen i Sørdalskarusellen, men kom under timen letter uanfektet.


Det er mange oppgaver som skal løses - en av dem som tar litt tid er sortering av startnummer. Her er det Ragnar Gorseth og Berit Høyvik som er skjult bak Ragnar som klargjør numrene til nest løp Elvaløpet om en uke.

En stor takk til alle god hjelpere som gjør det mulig å arrangere Sørdalskarusellen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.