Bli med Kristin på treningsreise til Spania

Postet av Litrim den 8. Jun 2016Kristin Roset vil ha deg med på treningsreise til Spania 22. - 29. oktober. Kristin skryter av Sørdalskarusellen og ønsker seg noen lokale løpere med på turen. (Foto Hans Adolfsson)

Sandanejenta har gjort Lillehammering av seg og debuterte i Sørdalskarusellen i april. Kristin har flere år bak seg på friidrettslandslaget med 800 meter som spesialdistanse. På bloggen skriver hun: "Før sprang eg så fort eg kunne på friidrettsbana. Idag er springinga blitt min vesle fritime kor eg kan nyte stillhet og kjenne at kroppen fungerar. Det har den ikkje alltid gjort, då eg leid av spiseforstyrrelsar i 13 år. Dette har skreve mykje om på bloggen min, som seinare har blitt til boka Spring for livet. Eg er utdanna journalist, og mamma til vesle Noah på litt over året"

Sammen med barndomsvenninnen Kristin Tennebø Holslag inviterer Kristin på treningsreise til Albir i Spania 22.- 29. oktober. Her blir det styrketrening, varierte løpeøkter som passer for alle og foredrag om idrett og spiseforstyrrelser (frivillig).

Her er Kristin og Kristin sin invitasjon


Følg med på bloggen trenmedkristinogkristin.blogg.no

Se også bloggen Springerinne!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.