Maridal og Lysaker Torgersrud vinnere av Mesnaelva opp 2016

Postet av Litrim den 1. Jun 2016


Hovemoenvinner Hanne Maridal, LIF og Per-Christian Lysaker Torgersrud ble vinnere av den 9. utgaven av Mesnaelva opp. Per-Christian tok en suveren seier fra pulje 2 og vinnerbildet måtte tas på nytt. Først i mål var Mattis Stenshagen etter en duell med Morten Eide Pedersen., men på 45 sekunder dårligere tid. Foto: Jørgen Skaug!

Tiden til Hanne Maridal er den 3. beste tiden i Mesnaelva opp som har hatt samme trasse hele tiden. Det samme gjelder for Per-Christian, tiendelet bak fjorårsvinner, men litt lenger bak Gishe Abdi Wakos rekord fra noen år tilbake.

Det var et strålende vær med mange varmegrader og mange vegret seg kanskje for å stille opp. Væskestasjonen som Birken-arrangørene hadde i målområdet fikk god avsetning.

I alt var det 207 deltakere som fullførte årets løp.

Søkbare resultater

Resultater PDF

Se Jørgen Skaugs artikkel i Kondis.no

Bilder på Facebook

GD: Fra sofagris til motbakkeløper


Vi fikk problemer med nettet denne gang noe som førte til at det tok tid før vi fikk de riktige resultatene.

Ellers var det stor stemning hvor heldige vinnere fikk fine hansker fra Lill-sport og Markus Haugen var en av to heldige som fikk startnummer til Birkebeinerløpet.


Følg med på Facebook og på Kondis.no for flere bilder.

Litrim var selv arrangør og vi vil takke våre gode hjelper for god innsats.


Morten Eide Pedersen fører an fra start fra start med Mattis Stenshagen på hjul - Til mål kom Mattis først med tiden 19:50,2. (Foto Jørgen Skaug)Turid Mellesdal ligger godt an til å vinne K50-59 år etter mange seire i sin klasse i vår. I kveld var hun ikke helt sikker før løpet da hun fryktet Anne Størmer Steira som var tilbake fra skade. Hun mål kunne hun gledesstrålende notere at innsatsen holdt til klasseseier i dag også. Her passerer hun Collettsbru i fin stil. (Foto: Jørgen Skaug)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.