Golberg og Maridal best i Hovemoenløpet

Postet av Litrim den 25. Mai 2016

Pål Golberg tok en komfortabel seier med tiden 17:51,s snaut 17 sekunder foran Geir Steig på andre plass. Løypa var av praktiske årsaker forlenget med 500 meter slik at tiden ikke kan sammenlignes med tidene fra tidligere. Best blant jentene var Hanne Maridal.
Bildet: Pål Golberg i fint driv på toppen av en av de kraftiges stigningen. (Foto Jørgen Skaug). Golberg har deltatt flere ganger i Sørdalskarusellen, men dette var hans første seier.

Resultater fra Hovemoenløpet finner du her!

Se Jøgen Skaugs artikkel på Kondis.no

Resultater PDF
Jørgen Skaugs bilder på Facebook

Hovemoenløpet også på Langrenn.comBeste kvinne i dag Hanne Maridal, LIF løp inn på tiden 20:22,8 og var et godt stykke foran nummer to Hege Skari, som ble vinner av klasse K40-49 år.
Her får hun bestemannspremie som beste kvinne av Inger Hjorthol fra kveldens løpssponsor Trofe.

Se intervju med Hanne på Facebook.I alt var det 208 deltakere med i årets utgave av Hovemoenløpet, noe færre enn i for. Starfeltet hadde god plass å boltre seg på. Her tar Erik Johannes Jevne teten, men det varte ikke lenge før Pål Goberg tok over.

Dagens løype var 5,07 km målt med Sindre Hustad Alvers GPS og tidene ble dermed ikke helt sammenlignbare med i fjor. Hovemoenløpet har nok funnet sin arena og løype.


Det var mange blide ansikter å se langs Lågen i kveld, den aller blideste var kanskje Ingebjørg Wickstrøm fra Friskis & Svettis.Her er Thea Kvam snart ferdig med sitt løp rett foran Kirsti Høiholt-Vågsnes. Berit Høyvik følger godt opp bak henne igjen.Det nye start- og målområde fungerte meget bra og tilbakemeldingene var positive. Kanskje ikke alle var like fornøyd med at løpet var blitt 500 meter lenger, men ingen sure miner for det.

HABIL var kveldens rrangør - en jobb de har god trening med etter som de har arrangert Hovemoenløpet siden 1983, i år for 34. gang. Takk til gode arrangører.

Mesnaelva opp går av stabelen allerede om en uke - påmeldingen åpner ved midnatt.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.