SpareBank 1 Gudbrandsdal ny samarbeidspartner for Litrim

Postet av Litrim den 1. Mai 2016

Torsdag signerte SpareBank1 Gudbrandsdal en treårig samarbeidsavtale med Litrim.
Fra og med Strandtorgetløpet vil deltakerne bære startnummer med logoen til SpareBank 1 Gudbrandsdal.
Bilet: Avdelingsleder i SparBank1 på Lillehammer Øyvind Jevne og leder av Litrim Finn Olsen var begge svært fornøyd med avtalen.

Sparebank 1 Gudbrandsdal er en del av Sparebank 1 Alliansen. Banken har ca 60 ansatte, har hovedkontor på Vinstra, avdelingskontorer på Otta, Sør-Fron, Ringebu og Lillehammer.

Jevne forteller at banken de senere årene har hatt en meget god utvikling. Vi øker vår markedsandel i vårt område, og får meget gode tilbakemeldinger fra kunder i de undersøkelser vi gjennomfører. Avdelingen i Lillehammer har 12 ansatte, i tillegg har Eiendomsmegler 1 tilhold i bygget, slik at vi er ca 25 personer i alt.

Vi oppfatter oss som lokalbanken i Lillehammer og Gudbrandsdalen. Vi er opptatt av å støtte opp om lag og foreninger i vårt distrikt, og har derfor inngått sponsoravtaler med svært mange lag/foreninger i området. I tillegg deles det ut gavemidler på bakgrunn av søknad to ganger i året. På denne måten kommer bankens overskudd lokalsamfunnet til gode avslutter avdelingsleder Øyvind Jevne.


Bildet: Anne Berit Solheim blir kontaktperson , her sammen med Øyvind Jevne.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.