Flott kveld for løping på Maihaugen!

Postet av Litrim den 27. Apr 2016
Sjur Røthe og Hilde Fenne løp inn til totalseier i Maihaugenløpet i kveld. De var best blant 273 deltakere som fullførte året løp. (Foto: Jørgen Skaug). De synes det er fint å være med på et slikt arrangement hvor alle kan være med.

Det var gode løpsforhold på Maihaugen selv om aprilkvelden var kjølig.

Deltakerantallet var kanskje litt mindre enn vi hadde håpet på, men med konkurranse fra Stampa hvor det var rundekamp mot Lillestrøm, skal en kanskje ikke forvente noe mer.

Her finner du alle resultatene! - og her på PDF

Les Jørgen Skaugs førstesideoppslag på Kondis.no

Se intervju med Sjur Røthe og Hilde Fenne på Facebook!

Se Jørgen Skags bilder som er lagt ut på Facebook!Rett i forkant for kveldens løp avsluttet Lillerhammer IF sin gatekarusell. Løpet på Maihaugen var det siste i en serie på tre. Innsatsen var upåklagelig og entusiasmen stor blant heiende foreldre og det var en fin oppkjøring foran Maihaugenløpet. Mange var nok ungene som nok skulle ønske å få bilde av seg på sidene våre. Vi har valgt ikke å legge ut bilder pga av protest fra enkelte foreldre.Erik Toftaker i tet gjennom sæteranlegget, her foran Birk Strand Bjørnaa (126). Birk var først i mål av de to og vant dermed yngste gutteklasse. (Foto: Jørgen Skaug)
Marthe Bjørnsgaard har gjort det bra på ski i vinter. Nå har hun byttet ut ski med joggesko og ble nest beste jente med en annen skijente Lotta Udnæs Weng (269) på tredjeplass. (Foto Jørgen Skaug)

Arve Hilleren vant ei fin rose som ble gitt av kvelden løpssponsor Hageland, Andreassen blomster. Foto (Jørgen Skaug)
Arrangementsgjengen fra sykehuset sørget for at det meste gikk på skinner. Maihaugen er en flott arena for Maihaugenløpet - løpet som bedriftsidrettslaget på har arrangert 33 ganger.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.