Familien Loen klar for Birken

Postet av Litrim den 27. Aug 2015
Torjus, Tiril og far Fritjof Loen er klare for Birkebeinerrittet, Torjus og Tiril først på søndag på UngdomsBirken, mens Fritjof er selvsikker på å klare sitt 8. merke på lørdag.
Men først var trioen på plass på Vegmuseumsløpet på onsdag hvor alle tre har full pott med sikte på å fullføre alle 10 løp i Sørdalskarusellen. Trioen mente det er god tid til restitusjon før rittet.

Familien har alle ambisjoner, men de er nok mest spent på Torjus som leder trippelen før siste øvelse, syklingen. Fokus blir da på 16 årsklassen på søndag og spenningen består i om han klarer å beholde ledelsen og ta hjem trippelen. Listene er saumfart og det kan se ut som de argeste konkurrentene på sykkel ikke er med på trippelen. Med bosted Lillehammer har det vært spesialtrent i løypa og de har trent på slangeskifte hvis det blir punktering.


Her fra starten i vegmuseumsløpet med Torjus først med startnr 93 og Fritjof (92) på hjul - junior har nok tatt over.Tiril midt i bildet med konkurrent og treningsvenninne Julie Egeberg Moger

Vi ønsker lykke til i helgen og håper å bringe bilder fra begivenheten.

9. september er familien Loen på plass i Olympiaparkløpet. Fritjofs forteller at det er hans favorittløp - onsdagene med Sørdalskarusellen er festkveld for familien Loen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.