Gishes 7. seier i Sørdalskarusellen i år

Postet av Litrim den 26. Aug 2015Gishe Abdi Wako tok sin 7. seier i Sørdalskarusellen da han helt suverent løp inn til seier i Vegmuseumsløpet i kveld. Det ble ikke rekord denne gang, men han var nesten 50 sekunder foran nr to Awet Eistifanos Fishatsion. Gishe ble hindret underveis, men neppe så mye at han kunne slått sin egen rekord. Det var ingen premie til vinnerne i kveld, men Gishe ble fikk en fin uttrekningspremie og varm applaus fra publikum og de andre deltakerne.
Det ble en fin kveld for løping i det milde fine været. Regnet holdt seg borte til arrangøren hadde fått pakket ned alt utstyr. Vegvesenet BIL og Litrim sørget for et fint arrangement, Eidsiva Bredbånd hadde fine håndklær og mobilladere som uttrekningspremier.


Marte Sofie Buraas har funnet formen og her langer hun ut på de siste metrene inn til mål. Nå tar hun et friår fra skole og satser for fult på en ny skisesong og etter hvert en ny løpssesong her på Lillehammer.

Resultatene finner du her!

Resultater PDFEneste rekorden i kveld, kanskje den viktigste, var deltakerrekorden - 160 fullførte det 3,5 km lange Vegmuseumsløpet - den forrige rekorden var fra 1993 da 145 fullførte det første løpet i parken på Vegmuseet. Med bare en startpulje var det kanskje litt trangt rett etter start, men feltet spredte seg snart ut. Største klasse i kveld var yngste gutteklasse og de aktive tar løpene som god trening.

Flere bilder på Facebook etter hver hvor det allerede er lagt ut en film fra starten.

Se Roger Hjelmstadstuens video fra starten: Sørdalskarusellen - Vegmuseumsløpet i Slow Motion.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.