Rekordenes Flømyrløp

Postet av Litrim den 19. Aug 2015

158 deltakere fullførte 2015-utgaven av Flømyrløpet og aldri har så mange løpt ut fra Skurvbrua . Rekorden fra i fjor lød på 115.

Det var en strålende kveld for løping og løypa hadde tørket opp en god del selv om nok ingen kom tørskodd til mål. Forholdene borget også for løpsrekorder der Gishe Abdi Wako tok tilbake sin rekord som ble slått i 2013. Maiken Caspersen Falla sørget for å slette Helene Melbøs gamle rekord fra 2001.


En fantastisk kveld på Skurvbrua i kveld. (Foto Hans Adolfsson)

Resultatene finner du her!

Resultater på PDFEn innbitt Maiken Caspersen Falla likte seg rundt Flømyra i kveld og med rekordtiden 22:44 var hun godt fornøyd med gjennomkjøring. Hun satser litt mer på distanserenn i år og i så måte var dette god trening. Hun er litt usikker på Tour de Ski, som er vel tøff med konkurranser hver dag. Maiken har deltatt tidligere både i Mesnaelva opp og i Kanthaugenløpet, men dette var første gang hun satte rekord. Hun kommer gjerne tilbake når det passer med annen trening.


Gishe hadde fått med seg treningskameraten og konkurrenten Ørjan Grønnevig fra Stavanger Friidrettsklubb. Disse to noterte seg for 3. og 5. plass på 10000 m i Friidretts NM. Noen hundre meter før mål hadde Grønnevig en liten ledelse, men i mål var Gishe 2 sekunder foran.Treningskameraten var godt fornøyd med løpet. Grønnevig var litt forsiktig i de vanskeligste partiene i løypa, men syntes løypa var grei og så ikke spesielt skuffet ut. Den nye rekorden til Gishe Abdi Wako lyder på 19:10. (foto: Hans Adolfsson).

Det ble en stor kveld for løping ved Skurvbrua i kveld og vi er overbevist om at mange noterte seg for bestetider. Arrangørene fra DnB og Litrim sørget for et godt arrangement. Det var mange uttrekningspremier og spesielt ble mange premier trukket ut på startnumrene 140 - 149.
Det store oppmøtet førte til at det var ganske vanskelig å finne parkeringsplass for de sist ankomne.
Om en uke er det Vegmuseumsløpet og kanskje det blir ennå flere deltakere der.

Flere bilder kommer på Facebook etter hvert.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.