Hafjell Opp 12. september - gratis startnummer trekkes ut i Sørdalskarusellen.

Postet av Litrim den 26. Jul 2015


Lørdag 12. september arrangerer Øyer Tretten IF ski og Pellestova bakkeløpet Hafjell Opp, start på skitorget i Øyer og mål ved Pellestova, løypa måler nøyaktig 7,8 km og har en total stigning på 860 meter.

Bildet er fra Hafjell Opp sitt høyeste punkt Hafjelltoppen, 1065 meter over havet. Jotunheimen og fakkelmannen i bakgrunnen.


Det er løperdrikke halvvegs på distansen ved Mosetertoppen. Arrangørens målsetting er å nå så bredt som mulig mht deltagelse. Hafjell Opp er et glimrende løp for friidrettsløpere som satser motbakkeløp, det er like bra for en langrennsløper som ønsker seg en tøff distanseøkt og ikke minst er det plass til mosjonsløperne enten de deltar i vanlig klasse eller i mosjonsklassen, med eller uten staver.

For de yngste, dvs 15 år og yngre, så er det en kortere variant med start på Mosetertoppen og samme målgang som den lange løypa ved Pellestova. Løypelengde 3,8 km, total stigning 295 meter. Den korte løypa har også egen mosjonsklasse, så det er definitivt plass for alle!

Arrangementet er et meget godt samarbeid mellom ØTI, Pellestova, Mosetertoppen og Hafjell. Det er gøy å dra i gang et arrangement med slik entusiasme. På sikt er målet å virkelig sette både Hafjell Opp og Hafjell Skimarathon på arrangementskartet!

For mer info og påmelding, gå inn på

Arrangøren ønsker å gi bort 3 stk startnummer til deltagerne i Sørdalskarusellen 2015, hhv ett startnummer i Flømyrløpet den 19. august og to startnummer i Vegmuseumsløpet den 26. august.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.