Kvam gjør seg klare til årets Furusjøen Rundt-ritt og løp.

Postet av Litrim den 7. Jun 2015Furusjøen Rundt ønsker å markedsføre seg mot Sørdalskarusellens mange deltakere og har gitt 3 startnummere til Furusjøen rund - løpet som går 5. september. 2 startnummer skal trekkes ut under Kanthaugenløpet 24. juni og et under Flømyrløpet 19. august.

Bildet: Startnr 102 er Arne Alfei Martinsen og 101 Siw Martinsen., begge i mosjonsklassen.


Startnr 12 Mari Jevne Arnesen, Hamar skiklubb.

Arrangørene har sendt oss følgende pressemelding:

"Sommeren lar vente på seg, men forberedelsene til årets Furusjøen Rundt-ritt og løp går som
planlagt. Lørdag 25.juli ventes det storinnrykk av entusiastiske terrengsyklister på Kvamsfjellet og Rondablikk.

Kvam IL arrangerer for sjuende gang Furusjøen Rundt-rittet, et ritt med fire forskjellig distanser og vanskelighetsgrad: Fra eliteryttere som konkurrerer i NorgesCup og MastersCup (veteraner) i «kanskje det råeste maratonrittet i Norge», via seedingsritt til Birkebeinerrittet, UngdomsBirken og Grenserittet, og ned til trim-og familieritt.

Så vidt støvet har lagt seg etter syklistene så er det tid for Furusjøen Rundt-løpet/marsjen, lørdag

5.september og avgjørelsen på årets Furusjøen Rundt-trippelen. Løpet er av flere deltakere blitt omtalt som «landets vakreste løpstrasè», og med Rondane og Kvamsfjellet som eventyrlige kulisser rundt løypene så er det vanskelig å si seg uenig i den påstanden.

Kvam IL og Furusjøen Rundt presiserer og oppfordrer alle til å delta på løpet, eller marsjen. For ja, selv om trippelen skal avgjøres og eliteløpere setter fart, er det også rom, tid og anledning for den jevne mosjonisten å delta i egen mosjonsklasse i en kortere variant, godt egnet for en flott gå-tur."

Les mer på http://www.furusjoenrundt.no/


Startnr. 7 Sindre Viberg, Vingrom IL også deltaker i Sørdalskarusellen – han ble trippelvinner i 2012 med totaltiden 6t 43 min 54 sek, på renn, ritt og løp.


Marthe Karin Myhre har løyperekorden for damer på tiden 1:09:37,4. Løyperekorden for men er på 1:07:46.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.