Gågatesprinten - litt OL-følelse før Ungdoms-OL

Postet av Litrim den 23. Mai 2015
265 dager igjen til Ungdoms-OL, ble markert på Lillehammer i dag med Gågatesprinten. Det var ingen fare med innsatsen fra de unge som løp 200 meter gjennom gågata. Ungdoms-OL (YOG) benyttet anledning til å markedsføre behovet for frivillige til lekene som arrangeres 12. - 21. februar 2016. Da kommer 1100 unge idrettsutøvere fra 70 land til Lillehammer. Det er behov for 3000 funksjonærer.
Bachelorstudenter ved Sports Management ved Høgskolen i Lillehammer var samarbeidspartner til Ungdoms-OL og sørget for et fint arrangement i lørdagstravle storgata.


YOG-maskotten Sjogg var selvfølgelig på plass i gågata i dag!
Det er alltid mye folk i Storgata på en lørdag og med halve gata full av unge sprintere ble det litt trangt. Før OL i 94 var det også trangt i gågata da Olympic Day Run fylte gatene.
Skiløper Ståle Skogen vant eldste klasse i sprinten. Han understreket at han ikke var noen sprinter, men en skiløper. Beste kvinne blant de eldste var Tina Rusten.
Det vanket fine hansker til alle som fullførte sprinten og de beste fikk billett til åpningen av Ungdoms-OL 12. februar 2016. I tillegg ble noe billetter også trukket ut blant deltakerne.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.