259 fullførte Strandtorgetløpet

Postet av Litrim den 20. Mai 2015Det var et stort felt som la ut på den drøyt 10 km lange løype i Strandtorgetløpet i kveld. Regnet hadde regnet ferdig og solen varmet litt i denne fine, men kanskje litt kalde maikvelden.
Gishe Abdi Wako vant i suveren stil og satte ny rekord i Strandtorgetløpet med tiden 35:02. Vinterens "dårlige" trening har nok likevel gjort godt. Best blant jentene ble skiskytterjenta Hilde Fenne fra Voss SSL.

Her er resultatene!
Resultatene i PDF


Det var to godt fornøyde vinnere etter kveldens løp. Hilde Fenne syntes det hadde vært et hardt løp. Konkurranse er god trening. Fredag flytter hun til Lillehammer for å forberede neste skiskyttersesong. Kanskje ser vi henne igjen på startstreken i Sørdalskarusellen. Hun var et godt stykke foran vinner fra Maihaugenløpet Marthe Mæhlum Johansen i mål.
Gishe Abdi Wako fortsetter å løpe fort og vant sin tredje strake seier i Sørdalskarusellen og utklasset konkurrentene. I mål var han 1:19 foran Daniel Stock. Spesielt på de siste kilometrene økte han kraftig.35:02 er rekord for Strandtorgetløpet.I alt var det 290 som var påmeldt til Strandtorgetløpet og hvor 259 kom i mål. I fjor var tallet 204, og selv om det var færre med enn på Maihaugen er dette et fantastisk fint deltakerantall på en onsdag i Lillehammer. Aldri har så mange være med i Strandtorgetløpet. Selv om løypa er flat, er den likevel ganske hard og den skilte godt. Det er hyggelig at så mange stiller opp og viser at det går an med forskjellig treningsgrunnlag.

Rett før start ble det oppdaget at nesten alle merkebåndene i Hovemoen var revet ned. Det gikk bra for Gunnar Henriksen var tidlig startende og fikk merket løypa på nytt. Dette er andre gang Litrim blir utsatt for dette i Hovemoen.Disse blide jentene Ida Nyløkken, June Olaussen og Eivor Løkken har alle deltatt i Sørdalskarusellen tre første løp i år - Ikke umulig at de forsøker å få med seg alle 10. Godt fornøyd var de med løpet og Eivor med trekning som en av vinnerne av et gavekort.

Strandtorget og CC-mat sto for uttrekningspremiene i form av gavekort denne kvelden. Mange syntes det nok ble litt kaldt og valgte å gå før trekningen og mistet dermed muligheten til å vinne. Men i alt 5 glade vinner var fornøyd med kvelden.

Litrim er selv arrangør av Strandtorgetløpet og takker alle gode hjelpere for en god innsats og en fin avvikling av løpet.
Neste onsdag er det klart for Hovemoenløpet og påmeldingsportalen er snart åpnet.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.