Tross regn og flom, det ble Hovemoenløp også i 2013.

Postet av Litrim den 14. Mai 2015

Det ble Hovemoenløp i kveld med god deltakelse til tross for heftig regn og flom. I alt 124 ivrige mosjonister stilte til start.


Resultater på nett: http://live.quicktiming.no/Main?eventUID=3052

PDFDet var et stort felt som la av gårde inn i Hovemoen.Morten Thorsrud i Trofe a.s. hadde laget fine førstepremier i form av seidler med inngraveringer på som gikk til Martine Korslund, Roterud IL og Frode Nybakken, Eidsiva B.I.L.

3 timer før start var jeg usikker på om det ble noen løp i kveld. Jørn Breili inspiserte løypa omtrent samtidig og fant ut at den ikke var så ille. Litrim har aldri avlyst et løp og slik ble det ikke i dag heller.
Vi tror mange nok ble forhindret i å komme på løp i kveld som følge av alt vannet som flømmet over. Regnet som fosset ned hele dagen gjorde ikke spesielt stor skade på løypetraseen utover at det selvfølgelig ble veldig glatt. Lågen holdt seg på god avstand og bekken Bæla var stor og frådende, men holdt seg der den skulle.

Størst problem for arrangøren var at noen hadde revet ned båndene og merket løypa en annen vei enn der den egentlig skulle gå. Heldigvis ble dette oppdaget og avverget i siste sekund før start.

Mer på Kondis.no

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.