Eidsiva Bredbånd ny sponsor for Sørdalskarusellen.

Postet av Litrim den 30. Apr 2015
Litrim har inngått en treårig avtale med Eidsiva Bredbånd som sponsor for Litrim, og skal være løpssponsor for Vegmuseumsløpet. De ønsker å bruke Sørdalskarusellen til å skape aktivitet blant sine ansatte . Allerede på Kringsjå hadde de med fem deltakere. På bildet fra venstre: Stein Håvard Kolstad, Anita Rasch Jansen, Unni Rustadstuen, Oda Elise Ødegård og Tore Baarstad. Foto: Jørgen Skaug.
Kjempemorsomt, sier Oda Elise Ødegård, som deltok for første gang i Sørdalskarusellen på Kringsjå forrige onsdag. Nå gleder jeg meg bare til Maihaugenløpet. Det er moro å konkurrere og løpe med så mange rundt seg.
Alle fra EB deltok for første gang og fordelte seg på klasse med og uten tidtaking. "Nå vet vi hva Sørdalskarusellen er og vi håper å få med flere", sier Oda Elise. Det er resepsjonen som har fått jobben med å rekruttere flere deltakere. En liten utfordring er at mange I EB jobber turnus og er ikke ferdig før kl 20.00.
Oda Elise er litt usikker på om hun klarer å fullføre hele karusellen (delta i 6 av 10 løp). Håper jeg klarer å få byttet noen vakter på onsdagene når løpene går. Er litt usikker på om jeg blir med i Strandtorgetløpet som er 10 km, men de korte vil jeg være med på. Da kan jeg sammenligne tidene fra gang til gang. Og så har jeg litt konkurranseinstinkt da, sier en entusiastisk Oda Elise Ødegård.

Eidsiva Bredbånd har 100 ansatte fordelt på Lillehammer, Oslo, Tynset og Vågå med hovedkontor i Fakkelgården på Lillehammer. Hovedproduktet er bredbåndstilgang
som tilbys via egen infrastruktur til kunder i privat- og bedriftsmarkedet i Hedmark, Oppland og Akershus, og resten av Norden ved hjelp av samarbeidspartnere. I alt har EB 43000 kunder.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.