Skybrudd hindret ikke rekorddeltakelse - Kringsjåløpet 2012

Postet av Litrim den 7. Apr 2015Tilnærmet skybrudd rett før start på onsdag hindret ikke at det ble rekorddeltakelse i Kringsjåløpet som er det første løpet i Sørdalskarusellen.

Gustav Follerås fra Lillehammer idrettsforening ble bestemann bare 7 sekunder bak rekorden til Gishe Abdi Wako fra i fjor. BSG Fanajenta Therese Sjursen holdt unna for Ida Gjermundshaug Pedersen og ble beste kvinne.
Med nytt tidtaker-og datasystem fra Quick Timing og mange etteranmeldte var det hektisk ved påmeldingsbordet, men 10 minutter før startskuddet gikk, var alle klare og værgudene vartet opp med oppholdsvær.

I alt 185 deltakere la ut på den 2,6 km lange løypa i en pulje uten nevneverdige problemer. Fjorårets køproblemer ved målpassering merket vi ingen ting til og det var bare blide fjes å se.

Resultater!
Bilder fra løpet! Foto Hans Adolfsson!

Foto i artikkelen: Hans Adolfsson og Finn Olsen


Marit Rustadstuen fra arrangørene Gudbrandsdal Politi IL sørget for at alle fikk startnummer. Med alle etteranmeldinger var det hektisk i timen før løpsstart.


Tradisjonen tro hadde arrangøren ordnet med ledersykkel og som vanlig var det Bjørn Bergundhaugen som hadde rollen.
Yngste gutteklasse hadde nest flest deltakere. Her er det Eilev Aa Klokk (125), Birke Strand Bjørnaa (44), Jostein Karlsen (37), Even Karlsen (34), Frikk Dukefoss (170) og Håvard Linn som er klare for start.


Litt trangt i starten, men ingen klaget på at de ikke kom fram.Gishe Abdi Wako stilte som hare for Gustav Follerås (8) og det var god fart i svingen før tunnelen.
Det var et stor felt som la av gårde - midt i feltet med startnummer 1 Litrims Pia Neegaard.Trond Vognild var andre mann i mål. Litrim stilte med nytt tidtakersystem og ny målgang med sensorer som tar tiden automatisk.Frode Nybakken løp inn til seier i klasse M3, mens Rune Haug løp inn til en 3. plass i klasse for aktive.Frode Stiansen vant klasse M40-49, mens Øyvind Svaland ble nummer 5i aktiv klasse.Therese Sjursen, BSG Fana ble beste kvinne her i frisk spurt med Eivind Nybakken (40) som vant nok en klasseseier i Sørdalskarusellen og Richard Høgås.
Therese syntes det var uvant å å løpe et så kort løp. Hun husker ikke sistgang. Nyttig intervalltrening med LIF har nok gjort at hun har fått god fart i kroppen.
Yngste jenteklasse ble vunnet av Mari Nordlunde . Hun ble nummer tre totalt blant jentene. Her er hun sammen med Roar Mikkelsen og bak følger Steinar Bakken.Kveldens vinnere Therese Sjursen, BSG Fana og Gustav Follerås, Lillehammer IF


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.