Kringsjåløpet onsdag 30. april

Postet av Litrim den 28. Apr 2014

                                                                                                        I fjor var det 207 deltakere med i Kringsjåløpet og ganske kaotisk ved påmeldingsbordet.  Vi håper på ennå flere deltakere i år, men håper de fleste er påmeldt på forhånd. 

Løpssponsor er 


Markus Moe  fra Sport1 Lillehammer vil være tilstede, han vil delta og dele ut uttrekningspremier. 

Påmeldingsportalen vil være åpen helt fram til start. Du som har meldt deg på fram til ca kl 9.00 i morgen løpsdagen vil få en SMS med startnummert på formiddagen.

Påmeldingsportalen finner du her!

Utdeling av startnummer starter ca kl 17.30 på Kringsjå skole. Starten går kl 19.00 på gangstien ovenfor skolen.

Startnummer er nå tildelt. 

                            Oversikt over deltakerne finner du her.

Lenke til resultatservice blir lagt ut i god tid før løpet hvor du med en gang etter løpet kan se resultatet ditt. Reslutatene blir også sendt over til GD og Kondis.no.
 
Arrangør Gudbrandsdal Politi IL og Litrim oppfordrer alle til å melde seg på via påmeldingsportalen  hvor du kan velge mellom å melde deg på Kringsjåløpet eller på hele Sørdalskarusellen.Selv om du var med i fjor er du ikke automatisk påmeldt i år.
Startkontingent er kr 80,- pr løp, kr 200,- for familie. I tillegg kommer et administrasjonsgebyr på kr 10. Å melde seg på for hele karusellen koster kr 720,-. Vi ber om hjelp til å spre budskapet slik at alle bruker påmeldingsportalen. Arrangementet blir lettere for oss som arrangører og for deg som skal løpe.
Det vil bli mulig å melde seg på løpsdagen, betale startkontingenten der og da, men du får dårligere service. Vi kan ikke love at du får tiden din samme dag og prisen er kr 100,-.

Velkommen til Kringsjåløpet den 30. april med start kl 19.00.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.