Elvaløpet, fin avslutning på sesongen 2013

Postet av Litrim den 18. Sep 2013


De aller ivrigste - de som har vært med på samtlige 10 løp i årets Sørdalskarusell.
Solen tittet frem etter en dag med regn, da det var klart for det siste løpet i Sørdalskarusellen 2013. 97 stilte til start i det 3,4  km lange Elvaløpet. 

Det var god stemning blant de påmeldte  og flere hadde tatt turen for å heie våre flinke løpere i mål. Vi vil benytte anledningen til å takke dere alle for en kjempefin sesong med mange glade og positive treningsopplevelser! Vi gleder oss til neste år.

Sølvmedaljevinneren fra UM 2000 meter på Stampa for 1,5 uke siden Mari Nordlunde er tydelig i form og løp inn som beste jente. Beste mann ble Vetle Brekmo som ble totalvinner i et løp i Sørdalskarusellen for første gang.

Her er resultatene.


Sørdalskarusellen 2013 er historie - deltakelsen økte med 9% i forhold til i fjor og i gjennomsnitt var det 151 deltakere på hvert arrangement. Sammenlagtlistene er dessverre ikke klare ennå og det vil ta noe tid før de er utarbeidet.

Dato for premieutdelingen er ennå ikke bestemt, men vi kommer tilbake til det i neste uke.

De 20 som var med i alle de 10 løpene var Berger Isak Skari, Gullikstad Pernille, Hagen Jan Ingar, Hamnes Bente, Hattestad Petter, Henriksen Gunnar, Johansen Per Martin, Korslund Martine, Leonhardsen Jannike Berg, Lindgren Veslemøy, Loen Fritjof, Loen Tiril, Øvstehage Marianne, Øvstehage Ole Amund, Owren Anders, Skogstad Stian, Storhagen Børre, Storhagen Monica, Strandbakke Geir og Thoresen Erik.

91 deltakere fullførte årets karusell, 506 personer var med i et eller flere løp og hele 205 var med i et løp.
Evy Koppervik og Berit Høyvik glade vinnere av fine fruktkurver fra Rema 1000, Nymosvingen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.