Tre generasjoner Loen med i Olympiaparkløpet 2013

Postet av Litrim den 11. Sep 2013

Tre generasjoner Loen stilte til start i Olympiaparkløpet i kveld. Torjus, Fritjof, Tiril og Line Loen har deltatt jevnt og trutt hele sesongen, mens Nina Christensen deltok for første gang i kveld.
97 deltakere stilte til start i Olympiaparkløpet i kveld som ble vunnet av Markus Moe (Sport1 Lillehammer) og Liv Hilde Drugli (LIF).

Resultater finner du her.
Foto på forsiden: Jørgen Skaug.

Jørgen Skaug på Kondis: Olympiaparkløpet i fin høstvær

Familen Loen/Christensen fortjener et litt større bilde. Familien sikret seg  3 klasseseire og noterte meget sterke tider. Senior Nina Christensen debuterte med 1. plass i klasse K60. Torjus 14 åringen som feiret bursdag med å løpe Strandtorgetløpet i våres, var raskest i familien. Far Fritjof ofret et visning på jobben og overlot den til en kollega for å være med på dagens løp. Han ligger også godt an for å få 10 løp i året karusell. Tydelig at Sørdalskarusellen er høyt prioritert i familien.


Liv Hilde Drugli, LIF ble beste kvinne i dag og har mange førsteplasser i Sørdalskarusellen, men dette var den første i år. Dette var hennes fjerde seier i Olympiaparkløpet, siste gang var i 2011. 50 åringen fortjener mye ros for innsatsen.Markus Moe som representerer Sport1 Lillehammer kom i ensom majeste oppløpet på muren i hoppbakken. Han misset førstepremien, men den kan han kanskje få ved neste anledning neste uke i Elvaløpet.


Stortingsrepresentant Torstein Rudihagen var kanskje ikke så glad for valgresultatet, men var tydelig glad for uttrekningspremien fra Eidsiva Energi og klasseseier i klasse M60.

- Flere bilder på Facebook

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.