Har fullført Sørdalskarusellen 30 ganger

Postet av Litrim den 4. Nov 2012

Gunnar Henriksen og Oddrun Hovsengen har fullført Sørdalskarusellen 30 ganger, de har deltatt hvert år siden 1983.

På premieutdelingen på Åretta Ungdomsskolen ble Gunnar hedret med blomster i tillegg til deltakerpremie og diplom for å ha fullført 10 løp i år. Oddrun var ikke tilstede, men datter Hanne Monica tok i mot på vegne av moren.

Det var bra oppslutning om premieutdelingen som avrundet 2012- sesongen for Litrim.

Den tradisjonelle premieutdelingen for Sørdalskarusellen 2012 fant sted på Åretta Ungdomsskole med bra oppslutning. Programmet var tradisjonelt med utdeling av deltakerpremier, førstepremier i form av krus hvor vinner er avbildet, innrammet diplom med bilde til de som har fullført 10 løp i år og mange fine uttrekningspremier. Finn Olsen oppsumerte årets sesong med økt oppslutning og innføring av nytt tidtakersystem som hovedbegivenheter.

Som i de siste årene ble klassevinnerne hedret med en personlig kopp med bilde av seg selv. Her er de fleste av klassevinnerene samlet.  Fra venstre Petter Stakston, Therese Sjursen, Mari Nordlunde (foran), Hege Skari, Vidar Åsly, Eivind Nybakken, Geir Strandbakke, Åge Ludvigsen og Frode Nybakken.


Yngste jenteklasse var godt representeret, her med f.v. Martine Korslund, Sigrid Stakston og Mari Nordlunde.


Gode oppslutning om årets premieudeling.


Uttrekningspremier er en viktig del av premieutdelingen. Her er det Åge Ludvigsen som trekker ut lodd, mens Jørn Breli kontrollerer at alt går riktig for seg. 

Per Martin Johansen var en av de heldige på ved uttrekningen og vant en orkide. Utdeler er Litrims Pia Neegaard.

Hovedgevinsten, et par joggesko fra New Balance, ble vunnet av en glad Isak Skari Berger. Bildet: Her må det hele fordøyes sammen med søster Guro.
Uttrekningspremiene var gitt av Hageland, Andreassen blomster, Sport 1 Lillehammer,  DNB og Trofé. 

2012 har hatt meget bra oppslutning med økning også i år. Kringsjåløpet ble igjen det største løpet med 187 deltakere. Mesnaelva opp var det løpet som økte mest.

Deltakerutviklingen har vist en økning fra år til år fra bunnåret i 2002. Vi må tilbake til midten av 90-tallet for å finne høyere deltakerantall.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.