Peer Gynt løpet 11. august

Postet av Litrim den 2. Aug 2012

Lørdag 11. august er det klart for det andre Peer Gynt-løpet som arrangeres i forbindelse med Peer Gynt stemnet på Gålå i Gudbrandsdalen.

Her er hva arrangøren skrev før arrangementet i fjor:

Vi presenterer årets nykommer innen løping - Peer Gynt løpet. Arrangementet gjennomføres på Skistuggu på Gålå, i et område som gir deg naturopplevelser i seg selv. Gålå ligger midt i en storslagen natur der løpet tar utgangspunkt i den fantastiske naturen og lokal kultur. Midten av august er en flott tid i fjellet og hva er vel ikke mer naturlig enn å gjennomføre Peer Gynt løpet der du kan føle på spenningen om at du kanskje møter Peer Gynt rundt neste sving. Løpet gjennomføres på sti, traktorveier og grusveier i Gålåområdet. Vi ønsker også å tilby dette løpet som en flott anledning til samle et lag som kan klare målet om å gjennomføre Peer Gynt løpet som en staffett.Dette gjennomføres igjennom 5 etapper på distansen 16 km. Benytt anledningen til å utfordre dine klubbvenner eller arbeidskamerater til en sosial og fysisk utfordring på Gålå.

Distanser er 16 km, 8 km og 3 km for de yngste. 16 km kan også løpes som stafett.

Geir Thune og Line Lystad ble totalvinnere på den lengste distansen 16 km i fjor, mens Eivind Nybakken og Hilde Eide var best på 8 km.

Emil Waaserud og Eskil Volberg kjempet om seieren i klasse 12-13 år.

Peer Gynt-løpet 2011

Terminlista i Kondis

Arrangørens side

Sak i GD 9. august


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.