Håkons Hall -løpet 1993

Postet av Litrim den 12. Okt 2011

Løpsfesten i 1993 ble arrangert dagen etter den offisielle åpningen av Håkons Hall og var det første idrettsarrangementet i hallen. Start og mål var nede på den store flaten og løypa som var 1,5 km lang, snirklet seg rundt i hallen, gjennom ganger, opp og ned trapper og rundt banen på flere plan. Løpet ble også kaldt trappeløpet. Her bringer vi resultater fra løpet i 1993.

Dagningen hadde en hel side med forhåndsstoff om innendørsarrangementet. På bildet reklamerer yngre utgaver av Mari Taraldsrud, Jørn Breili og Finn Olsen med et passe sprøtt arrangement.  Vi var litt nervøse for trappene og innførte derfor en trapperegel om at alle trinn måtte berøres. 

223 stilte på startstreken.  Best ble Trond Søberg med tiden 9:41 og Torhild Hovdsveen. Eivind Nybakken vant klasse M4, Kristen Kankerud klass M2.

Vår utfordring til de som var med, er å gi oss en liten tilbakemelding om hvilke minner de har fra løpet.

Her er alle resultatene! 

Håkons Hall-løpet ble også arrangert 5. november 1994 til inntekt for TV-innsamlingen som det året gikk til Norsk Folkehjelp. Det innslag fra løpet i søndagen fjernsynsprogram fra TV-innsamlingen.

Avisene skrev at kr 12.000,- gikk til TV-aksjonen etter at 135 løpere fullførte løpet. Brit Pettersen Tofte var best blant jentene mens Magne Mølster fra Ås IL var best blant gutta.

Siste året Håkons Hall-løpet ble arrangert var 11. november i 1995 - Av de 90 som stilte på startstreken var Jon Hanestad og 14 årige Monica Ludvigsen best.

Brit Pettersen Tofte i en av trappene i 1994.
Foto: Kjell Vassbotten Bildet sakset fra invitasjonen til løpet i 1995.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.