Bilder fra Elvaløpet

Postet av Litrim den 25. Sep 2010

Aslak Wangen, Kondis Norge og Finn Olsen forsøkte etter beste evne å ta bilder fra det regnfylte Elvaløpet. Det var også høstjevndøgn denne dagen så lyset var heller ikke all verden. Vi velger likevel å legge ut bilder fra årets siste løp i Sørdalskarusellen 2010.

    

Gishe Abdi Wako har vært en ivrig deltaker i den 29. utgaven av Sørdalskarusellen og har gjort det veldig bra. Løpstalentet stilte opp i Birkebeinerløpet og i sin første "halvmaraton" løp han inn til 3 plass totalt og for det ble han belønnet med en pengepremie på kr 2.500,-. I kveld var det tid for utdeling.  Trygve Bjark sto for utdelingen.  Gishe fullførte årets karusell og vant Elvaløpet.

Familien Stakston fra Søre Ål IL er nykommere i Sørdalskarusellen og har markert seg på resultatlisten. Her er f.v. Petter, Per Gunnar og Sigrid samlet etter målgang. Petter og Per Gunnar har fullført årets karusell, mens Sigrid som bare er 11 år, har fått startforbud av pappa på de lengste distansene og mangler et par løp. Petter og Sigrid satser mye på ski og mener at Sørdalskarusellen er veldig god sommertrening.  Petter var også med i fjor og fikk fin framgang på ski i vinter. Alle tre deltok i Birken, Petter i UngdomsBirken, pappa Per Gunnar i løpet og Sigrid i Barnas Birkebeinerløp. Per Gunnar hadde marginen på sin side og klarte merket med 7 sekunders margin, mens Petter løp inn til en fin 5. plass i klasse 13 år.
Vi ønsker velkommen igjen til neste år så skal vi følge med på skiresultatene til vinteren.

Eirik Richenberg ble nummer to totalt i Elvaløpet med tiden 10:28,4 Geir Strandbakke, Moelven IL var nummer to i mål, men hadde løpt feil, tok en snarvei inn på Åveitsvea. Tiden ble derfor korrigert og plassert sist i klassen.

Knut Hagemoen og Asbjørn Lie hadde en skikkelig duell om det som skulle vise seg å bli førsteplassen. Asbjørn dro det lengste strået i bakkene ned mot mål. Bildet viser at det var veldig vått i den gamle lysløypa.


Far og sønn Hattestad, med sønnen Petter i føringen med far Hans Ivar på slep. Det ble hver sin seier i M2 og M5 med Petter først i mål.

 
Marte Nordlunde ble igjen beste jente og som i fjor var hun best.Søster Marte, Mari Nordlunde ble nest beste jenten. Ungjentene hevder seg godt.

Erling Bjørnson i søla i den gamle lysløypa. Erling ble nummer en i yngste gutteklasse.

Per Gunnar Stakston foran Marte DehliOla Kjonerud

Ulf Hoberg har fullført samtlige 10 løp i årets karusell.

Arnt Steinar Olasveen og Anne Olaussen unngår den sleipe stien etter beste evne.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.