Premiedryss på Litrims premieutdeling

Postet av Litrim den 1. Nov 2007

Jeg har vunnet jublet Isak Skari Berger og ble belønnet med en Ildtopp fra Oasen Hageland.  Han var en av mange som fikk med en uttrekningspremie på Litrims premieutdeling på tirsdag. Etten en meget vellykket sesong kunne Litrim dele ut deltakerpremier, klassevinnerpremier i Sørdalskarusellen og til de beste i Familietrimmen.

Her er klassevinnerne i Sørdalskarusellen samlet. Bak f.v. Richard Høgås (M3), Arne Krogsveen (M1 med 6 totalseire), Oddrun Hovsengen (K5), Knut Haugen (M7). Foran f.v. Eivind Nybakken (M5), Agnar Skutbergsveen (M6) og Tor Håkon Viken (M4).  De mottok hvert sitt krus med bilde av seg selv på og noen av dem har snart et lite service.

Størst premie fikk Ommund Braadland som vant the double i null-løp.  Vandrepokalen i Null-løpcupen ble overlevert av fjorårsvinner Gunnlaug Hov og nå skal Ommund ha pokalen på hylla i ett år.  The double betyr at han også vant sammenlagt, men her måtte han dele førsteplassen med Andreas Lillemoen.  Øvrige premievinnere i Familietrimmen ble Steinar Husabø (nr 4), Gunnar Henriksen (nr 3) og Jørn Breili som ble nummer 5.

Som vanlig ble det delt ut mange uttrekningspremier.  Henny Trøften organiserer og Thea Løkken trekker ut neste lodd som har vunnet, mens mamma Eivor overvåker det hele.

Uttrekningspremiene er gitt av Sport og Fritid, DnB NOR, Radisson SAS, Oasen Hageland, Norsk flid Husfliden, Eidsiva Energi og Olympiaparken.

Helge Engh vant kanskje den jeveste premien som var et opphold for to på et Radisson Hotell i Norge.

Her er styret i Litrim samlet rundt bordet med deltakerpremiene som i år var tretallerkner.  Mari Taraldsrud (t.v.) har gått ut av Litrimsstyret i sommer og ble behørig takket for lang innsats og god innsats. Hun var leder for Litrim fra høsten 1992 til ca 1998 og har vært med i styret fra høsten 1990.  Ellers rundt bordet er Jørn Breili, Janne Støpseth (ny i Litrimstyret), Andreas Lillemoen, Edgar Hansen og Henny Trøften.  Sistemann i Litrimstyret tok bildet og skrev denne artikkelen.

Powerpointpresentasjonen av sesongen 2007 finner du her!

Litrim takker for i år og ønsker velkommen tilbake i april.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.