Fin avslutning på årets Familietrim

Postet av Litrim den 18. Sep 2006

Gunnlaug Hov tok hjem cupen
Den 25. Familietrimmen er historie - det ble en trivelig avslutning på Maihaugen i kveld hvor det sosiale sto i sentrum, men hvor det var spenning om hvem som skulle vinne sammenlagt og hvem som skulle vinne null-løpcupen.  Jørn Breili vant sammenlagt og Gunnlaug Hov vant cupen etter spennende finale mot Helge Engh.  Dessuten ble det 3 nuller.

LS Bil sto som vanlig for kaffe, saft og boller og det ble riktig trivelig på Maihaugen.  Statens vegvesen stilte med refleksbånd til barna.

Null-løpcupen ble vunnet av Gunnlaug Hov.  I finalen fikk hun 2 sekunder, mens finalemotstanderen Helge Engh måtte nøye seg med 4 sekunder. Helge tapte også finalen i fjor, men kjenner vi Helge rett, gir han seg ikke så fort.  Gunnlaug Hove er første jente som vinner null-løpcupen.

Jørn Breili tok hjem sammenlagtseieren i år og det er hans 5. seier og sammen med Egil Hovsengen så er han den som har flest sammenlagtseire siden starten i 1982.  Størst konkurranse hadde han mot Gunnlaug Hov - Jørn forbedret seg med 1 sekund i det siste null-løpet, mens Gunnlaug måtte hatt null for å komme likt.  Det ble 2 sekunder og en fin andre plass.  Sammenlagtresultatene finner du her ( klikk her)!

Kjellfrid Aasen, Sølvi Waastad og Ingebjørg T Bergum alle med null!
Kveldens null-løp ble vunnet av Ingebjørg Talber Bergum som klart null for tredje gang denne sesongen og 5. gang totalt, Kjellfrid Aasen med sin 2. null og Sølvi Waastad med sin 17. null som dermed sikret ledelsen på adelskalenderen.  I alt er det 178 som har klart 447 nullresulteter.

Kveldens uttrekningspremie to flotte bagger fra Eidsiva, ble vunnet av Jørn Breili og Isak Skari Berger.

2006 sesongen er nå historie - dato for premieutdeling er ikke fastsatt men det blir antakelig i begynnelsen av november.

Antall fullført: 37

Isak Skari Berger ut fra start i kveldens null-løp. Isak var veldig glad for å bli trukket ut som vinner av en av baggene fra Eidsiva a.s.

Takk for i år! Kari-Anne Fredriksen og Jørn Breili pakker ned utstyret for i år. Nå gjenstår bare premieutdelingen.