Strålende kveld for Hovemoenløpet 2014

Postet av Litrim den 19. Feb 2015Solen strålte, kvelden var sval, blide og mange deltakere, Trofé som løpssponsor med ekstra spiss på arrangementet, gode langrennsløpere, et datasystem som fungerte og gode arrangører. Det ble en strålende kveld for det 32. Hovemoenløp. Sjur Røthe og Therese Sjursen ble best blant 175 deltakere.

Resultater
Resultater PDF
Se også Jørgen Skaugs artikkel på Kondis.no


Mer enn 200 påmeldte, 177 på startstreken og 175 fullførte Hovemoenløpet 2014. Det var markant forskjell på fjoråets flom og regnværsløp med årets flom og finværsløp.
Det er trang start med sterk innsnevring mellom steinene som skal hindre bilene å komme inn på den fine badestranda i Svarstadvika.


Norges eminente skiløper Sjur Røthe fra Voss IL ble best blant gutta i Hovemoenløpet og løp inn til bestetiden 15:10,8 en tid bare Gishe Abdi Wako har løpt fortere enn.
Rett bak Røthe fulgte Kjartan Helland, Mo IL Team Norgesbakeriet bare 6 tiendedeler bak. Nummer tre blant gutta var Pål Goldberg, Gol IL så skilandslaget var godt representert.

Therese Sjursen Bergen Løpeklubb ble best blant jentene med tiden 18:56,5 med Marte Buraas, Lillehammer IF 6 sekunder bak. Mari Nordlunde endte på 3. plass blant jentene med søster Marte på plassen bak.


Det meste fungerte på årets utgave Hovemoenløpet. Se bilder og video på Facebook i kveld og artikkel på Kondis.no .Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.