Virtuelt 166  i fjor 148
Fellestart 198 i fjor 205
Totalt 364 ifjor 353
139 har fullført alle 5 løpene
Dagens vinnere Leif Christain Tallaksen, fra LIF og Ida Børset Westad 20:17,7 og 23:10,0 ble behørig premiert av SpareBank1 Gudbrandsdal.Ida var litt forvirret og trodde hun hadde en jente foran seg i mål, men det hadde hun ikke. Ida er i form.
Etter fem løp:
Sammenlagt Fellesstart
Sammenlagt virtuelt
Deltatt antall ganger
Toppliste
Se direkte sending fra løpet fotografert av Ernst Opshalhaugen på Sørdalskarusellens Facebookgruppe.

Se Jørgens Skaugs bilder på Facebook.

Jørgen Skaug på Kondis.no:
Leif Christian Tallaksen raskest!

Leif Christian Tallaksen fra Lillehammer IF løp inn til seier i dag. Her følges han av Jørgen Krogsæter som leder Topplista etter 5 løp. I dag ble han nummer 5. Bak følger Mads Buhaug. ØTI som ble nummer 4 i dag og Torger Haukåen som løp inn til 6 plass totalt. Foto: Jørgen Skaug

13 år gamle Kristin Haug, LIF løp inn til 2. plass i dagens løp og leder Topplista. Ingrid Klokk Sandberg, Nordre Ål Runners var hakk i hæl og løp inn til 3. plass totalt. Foran disse løp Ida Børset Westad inn til seier  Foto: Jørgen Skaug.

SpareBank1 Kanthaugenløpet virtuelt

Sprekt par Christian Rønning hadde vunnet alle de virtuelle løpene i år, mens Live Kolstad Haanshus kjemper om klasseseier, men har den beste tiden så langt. De synes virtuelt løp er veldig bra. Da får de hverdagen til å gå rundt.I dag måtte han se seg slått av Andreas Øyen Tøraasen fra Folldal IF som løp på gode 20:54 på den 5,7 km lange løypa.Hele familien Austgarden løper Sørdalskarusellen, her er bestefar Harald, mor Marianne med barna Halvor og Ragnhild. Far Runar løp sammen med eldste barnet Karoline mens bildet ble tatt.
Resultatene finner du her!

Eirik Røysheim syntes løypa var ganske så fin etter alt regnværet. - Kanskje kommer jeg under 30 minutter, mente han slutt, men tok nok feil - 26:54 ble sluttiden hans. 107 er Øyvind Vaadal som endte på tiden 26:36,1.  Foto Jørgen Skaug

Det var mange blide som møtte fotograf Jørgen Skaug i dag. Grete Coucheron Jensen har all mulig grunn til å smile. Tiden hennes i Kringsjåløpet holder så langt til klasserekord i den landsdekkende statistikken til Kondis på 3 km utenfor bane. Gratulerer! Foto Jørgen Skaug

Truls Bjelke var del av arrangementsstaben til SpareBank1 Gudbrandsdal og passet på å delta i løpet. Har er han i fint driv med Audun Torbjørnsen på slep! Foto Jørgen Skaug.

SpareBank1 Kanthaugenløpet er historie - takk til gjengen fra SpareBank1 Gudbrandsdal og til våre gode hjelpere på stadion og i løypa.

Mesnaelva opp er neste løp med fellesstart 19. juni og virtuelt 16. - 18. juni.