Hovemoenløpet - 4. løp i Sørdalskarusellen 2024

Postet av Litrim den 21. Mai 2024

Hovemoenløpet er det 4. løpet i Sørdalskarusellen og arrangeres for 42.gang i år. Løpet går på fine grus- og skogstier rundt i Hovemoen.  Hovemoenløpet har start og målområde ved Fuglekikkertårnet på Svarstadsletta der Gudbrandsdalslågen renner ut i Mjøsa. Løypa er 5,2 km lang.

Virtuelt går lørdag 25. - tirsdag 28. mai og fellestart 29. mai. 2024

Arrangør er Habil, Hovedarsenalet i Hovemoen i samarbeid med Litrim

Bildet: Det er i motbakke det går oppover! Fv. Stine Lyse Klevengen (889), Birte Træthaug (967), Jørn Gunnar Kleiven (51) og Audun Løhre (880). Foto Jørgen Skaug.

Løpssponsor:

Premie til løpets vinnere i Fellesstarten, uttrekningspremier og premier til yngste klasse!

Trofé står også for kåringen av årets Litrimmer - send forslag her!  Prisen deles ut på den store premieutdelingen etter sesongen.


Meld deg på her!

Resultater virtuelt

Løpets hjemmeside

Løpet i fjor!

Statistikk 1983 - dd og litt historikk finner du her!  

Antall deltakere:
Virtuelt i fjor 142
Fellestart i fjor 262
Best virtuelt i fjor:
Petter Juell Nåvik 21:40
Bente Størmer Seira 22:12

Informasjon om Sørdalskarusellen!

Her har du datoene for årets karusell.
 Velkommen til Sørdalskarusellen 2024.

Tidtaking

For å være med på Sørdalskarusellen virtuelt er det ikke behov for GPS og en trenger ikke å være på Strava. Alt du trenger er en tidtaker. Tiden registreres på Min side under selftiming. Husk å registrere tiden senest tirsdag kveld!

Endring fra virtuell til fellesstart og vise versa

Ønsker du bytte fra fellesstarten til den virtuelle varianten eller omvendt så gjør du
dette via Min Side

Slik legger du inn tiden din og endrer fra virtuelt til fellesstart eller omvendt.

Hilsen fra Løypekomitéen

Hovemoenløpet er nå ferdig merka. Petter, Alfred og Helge brukte 3 hyggelige timer i sola inkludert brus og ispause. Nå er det bare ut å løpe!

Løypebeskrivelse

Hovemoenløpet har start og mål på Svarstadsletta der Fuglekikkertårnet står. Løypa er 5,2 km lang og går i Hovemoen som navnet tilsier. Her finner du segmentet til Hovemoenløpet 2022: Hovemoenløpet 2022 | Strava Run segment i Lillehammer, Innlandet, Norge

En løper nordover på veg forbi vannverket i Korgen. Holder rett fram forbi vegkrysset og løper ned mot venstre 50m etter krysset.Følger gressdekket kjerreveg forbi et par hus og på god sti videre inn i Hovemoen.

En passerer en grind og en tømmerhytte på venstre side før en tar bratt oppover stien mot høyre i skogkanten av jordene til Hovemoen Gård.

Stien kommer etter noen hundre meter inn på den gamle hovedstien som går nordover, krysser vegen til Hovemoen Gård, videre under høyspentlinja og følger nordover samme trase som Hovemoenløpet hadde tidligere.

En når et nytt stikryss og tar til høyre og løper stien opp mot Jeistadgruva.

Her møter en igjen hovedstien og tar nok en gang til høyre og løper sørover, krysser bilvegen og høyspentlinja og følger stien mot motocrossbanen. Før denne nås tar en på nyryddet sti svakt høyre.

Løypa går nå rett sørover, kommer inn på hovedstien og passerer den velkjente grønne porten i kanten av gjerdet til Hovemoen Leir. Kommer inn på bilveg og følger denne forbi Korgen og til mål ved Fuglekikkertårnet.


Fra i fjor: f.v. Kari-Anne Fredriksen, Marte Aasmundstad (820), Marte Hovengen Ringen (864), Jonas Karslen(102) og Ragnhild Huso (852), Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.